Před časem jsem si koupil motor Turnigy 28-26B 1350 kv. Vse klapalo jak má až dva dny zpět jdu na louku zapnu motor a zdál se mi divnej zvuk, ale jelikož jsem nachlazen tak jsem si řek blbě slišíš. Hodil jsem letadlo krásně letí a při prvním okruhu zničeho nic slábne motor
Turnigy ztratil výkon
Turnigy ztratil výkon
Zdravím.
Před časem jsem si koupil motor Turnigy 28-26B 1350 kv. Vse klapalo jak má až dva dny zpět jdu na louku zapnu motor a zdál se mi divnej zvuk, ale jelikož jsem nachlazen tak jsem si řek blbě slišíš. Hodil jsem letadlo krásně letí a při prvním okruhu zničeho nic slábne motor
. Tak jako kdyby docházely baterky. Ty byly ovšem nabité. Nakonec se motor uplně zastavil. Přistál jsem a zkusil jsem motor znovu rozjed. šlo to ale uplně pomalinku se točil tak jsem to vypl a nejednou se začalo z něj kouřit. Rychle jsem vše odpojil. Dnes jsem to zkoušel znovu motor jede ale ne tak jak má ten výkon chybí. Nevíte někdo co s tím. Rozdělal jsem ho a ny tech cívkách byly asi tři černy. Tak jestli to zhořelo. Nebo mě napadl regulátor ale ten se nezahřál nic. Kouřilo se z motora.Tak asi bude po nom co?
Jo a brutálně se zahřívá že nejde udržet v ruce.
Spektrum Dx6i 2,4 GHz - super, už jede
MartinS. píše:regulator tunigy 18A (doporučené), lipol 3S1P 2200mAh 20C, sklopná vrtule 9x5,
ale dřív to jelo v pohode nespadl jsem s tim nic proste letel a najednou blaf a je v pr... sice se toci ale letadlo nemá tu rychlost
Mě vychází proud s touto vrtulí(ještě kdyby si napsal přesný typ vrtle) a 3xlipol, kolem 25A a to je moc, motor snese maximálně 16A...příště použij menší vrtuli.