Baterky z číny
Baterky z číny
Ahoj,
docela mě láká cena baterek na Ebay... Máte někdo vyzkoušený nějaký tří články z číny??
docela mě láká cena baterek na Ebay... Máte někdo vyzkoušený nějaký tří články z číny??
Radši lítám než šroubkuju...
- Vita_Valke
- Kontaktovat uživatele:
Kupuje je TADY ....
- Vita_Valke
- Kontaktovat uživatele:
jak jsou ty vysilacovy packy osetreny aby sedelo napeti? je tam aspon naka dioda? rekl bych ze jako vysilackovej pack by se napetove spis hodil 3cl A123, ale ten se tam zase nevejde, leda ty mensiVita_Valke píše:HERRI píše:a mate nekdo zkusenost s Lipolkama RHIHO ? taktez k dostani na HC
Mam vysilackovej pack v DX7 a slape dobre, jeden pack sem teda vyhodil ale moji vinou, zapomel sem vysilacku vypnout tak se vybily do nuly a nafoukly se
- Vita_Valke
- Kontaktovat uživatele:
j3nda píše:jak jsou ty vysilacovy packy osetreny aby sedelo napeti? je tam aspon naka dioda? rekl bych ze jako vysilackovej pack by se napetove spis hodil 3cl A123, ale ten se tam zase nevejde, leda ty mensi
neřešim to, jen nabíjim na 4.1V na článek raději, ale dost lidí to používá normálně
T-Rex 700E, Tarot 450 Pro, Blade mSR
EasyStar, Freeair-Mustang, Clik!
no dal bych tam radsi dioduVita_Valke píše:j3nda píše:jak jsou ty vysilacovy packy osetreny aby sedelo napeti? je tam aspon naka dioda? rekl bych ze jako vysilackovej pack by se napetove spis hodil 3cl A123, ale ten se tam zase nevejde, leda ty mensi
neřešim to, jen nabíjim na 4.1V na článek raději, ale dost lidí to používá normálně
- Vita_Valke
- Kontaktovat uživatele:
no 11.9V na nimh nebo 12.3V na lipol mi nepřijde jak nějaký kritický
Naposledy upravil(a) Vita_Valke dne pát 10.04.2009 12:05, celkem upraveno 1 x.
T-Rex 700E, Tarot 450 Pro, Blade mSR
- Bizon
- Bydliště: Jižní Morava(Veseli n. M.); Praha 10 (Chodov-Kunratice)
Rhino z osobní zkušenosti zatím maximální spokojenost. Příjdou mi hodně tvrdé, reálná kapacita mi příjde vyšší než udávaná, a zatím po desítkách cyklů žádné známky degradace.
Jinak já to pochopil tak že Rhino jsou něco jako elitní Zippy. Ale i kdyby byly stejně dobré tak je to paráda, protože Zippy tady lítá skoro každý a zatím jsou všichni nadšení...
Jinak já to pochopil tak že Rhino jsou něco jako elitní Zippy. Ale i kdyby byly stejně dobré tak je to paráda, protože Zippy tady lítá skoro každý a zatím jsou všichni nadšení...
Bizon píše:Jinak já to pochopil tak že Rhino jsou něco jako elitní Zippy.
Pokud se nepletu tak to je jinak
Zippy-R sou korejska vyroba a hi tech zippy
Zippy-H sou cinska vyroba a lepsi rada proste
Zippy sou cisnka vyroba a normal kavalita
MC-22s CH-50+Assan
Towmaster, Tiger Trener
Tarot-450PRO, T-REX 500 3G,T-REX 600EFL PRO
Towmaster, Tiger Trener
Tarot-450PRO, T-REX 500 3G,T-REX 600EFL PRO