Katana S30E

Taky vás už nebaví jen tak poletovat? Zkuste létat akrobacii nebo si o tom aspoň tady povídat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
zakopal
Kontaktovat uživatele:

Katana S30E

#1 Příspěvek od zakopal »

HOJ lidi chtěl bych vědět jaké máte zkušenosti s modelem katana a co by jste na ní vylepši a naopak
Jiří Kolář-BAN2

#2 Příspěvek od Jiří Kolář-BAN2 »

Výměna původních pantů za MPJ a mix SOP-VOP-táhne v noži za břichem. Jinak nevím, co by se tam dalo zlepšovat. Vše ja dané konstrukcí stavebnice.
EPPmaniac
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od EPPmaniac »

mix nepouzivat.kto chce lietat akrobacku ma pouzivat ruky a nie mixy...
inac super ero..
Jiří Kolář-BAN2

#4 Příspěvek od Jiří Kolář-BAN2 »

EPPmaniac píše:mix nepouzivat.kto chce lietat akrobacku ma pouzivat ruky a nie mixy...
inac super ero..

Ono záleží jakou. F3A to není. Pokud je to na vrtění kolem sebe, tak ne. Pokud se má překlopit do nožáku a letět rovně, určitě ti škubne za břichem. Jinak souhlasím, super éro.
EPPmaniac
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od EPPmaniac »

gituna píše:
EPPmaniac píše:mix nepouzivat.kto chce lietat akrobacku ma pouzivat ruky a nie mixy...
inac super ero..

Ono záleží jakou. F3A to není. Pokud je to na vrtění kolem sebe, tak ne. Pokud se má překlopit do nožáku a letět rovně, určitě ti škubne za břichem. Jinak souhlasím, super éro.

pri všetkých.
lietať sa má rukami a nie mixami.kto to nevie je to jeho vec...
Jiří Kolář-BAN2

#6 Příspěvek od Jiří Kolář-BAN2 »

EPPmaniac píše:
gituna píše:
inac super ero..

pri všetkých.
lietať sa má rukami a nie mixami.kto to nevie je to jeho vec...

K tomu není co dodat. :lol: TOC pilot. :lol:
RadimHnilica
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od RadimHnilica »

inac super ero..

Tahle debata tady už přece jednou byla.pro odstranění některých neduhů modelu je vhodné mix použít a dělají to tak i F3Ačkaři.Svého času jsem měl stejný názor jako ty,pak přišli zkušenější a poradili mi a já pochopil že měli pravdu :wink:
Radim
Jiří Kolář-BAN2

#8 Příspěvek od Jiří Kolář-BAN2 »

Tak, abych jen nechválil.Dnes jsem ji chtěl jen poštelovat, překontrolovat. Byla od prachu. Použil jsem mechovku+jar. Začala se pěkně svlékat. Potah určitě není oracover. Možná čínský oracover economy. A když si přečtu racenzi v RC Revue na další modely, začínám plakat. Potaženo oracoverem. Blbost. Navíc dávám za pravdu uživateli LV. Při zasunutí uhl. trubky do křídla lehce proběhla až na konec. Vzhledem k tomu, že byla bouraná, vyřízl jsem zespodu obdélníček. Kroužek , sloužící jako doraz se odlepil. Přilepen byl jen napůl.
Zalepil jsem epoxidem, vyřízl větší obdélníček z pravého oracoveru a díru přežehlil. V pohodě. Pravý oracover bez problémů, vidět je to jen pod určitým úhlem a světlem. Tedy. Katana S30 potažená oracoverem není, je to jen lehčí náhražka.

Spodní část křídla je potažena po bouračce pravým oracoverem. Katanu jsem nevyhodil, kamarád mě psychicky podpořil. :lol: Snad to letos ještě vydrží. Třetí rok.
Odpovědět

Zpět na „Akrobacie a 3D létání“