Jakou budes kupovat desku? Ja stavim na EPS desce z Bauhausu, chtel jsem neco lehkeho aby se to znadno postavilo ke zdi a slecna nemela problemy, kdyz vy to potrebovala sama sklidit ze stolu a nekde oprit o zed i s naspendlenym kusem modelu a pritom aby to bylo rovne a aspon trochu pevne - EPS neni uplne to prave ale pro moje bastleni to staci, driv sem pouzival nejakou hobru nebo jak se to jmenovalo, ale tu jsem mel mensi a nebyly tam navic ty naroky na manipulaci a tak
Vykon a tak prober radsi tady ale s nekym jinym, kdo ma zkusenosti

Ja zacinam a jeste sem strasnej bastlir - svuj pristup uz jsem ti ostatne rikal, do Tracy bych proste koupil cenove dostupnou obezku spis s vyssim zavitovym cislem, u ktere je napsane ze je vhodna pro vetron dane hmotnosti, na to nasadil kvalitni kuzel, vrtuli koupil podle doporuceni vyrobce motoru, (moje dosavadni zkusenost je takova ze sehnat a zkompletovat kuzel a vrtuli tak aby si s tim byl spokojeny, sedelo to a sklapelo se jak ma je nevetsi poblem), baterku tu uz mas doma 2s LiPo co pouzivas do ES, tak bych ji dal i do Tracy (pokud by to vychazelo moc lehke na cumak tak eventualne koupil triclanek, motor ktery koupis bude mit skoro urcite doporucene 2s-3s a v pripade lehkeho cumaku je lepsi vozit energii nez olovo) a vic to neresil. Regl nejaky klasicky, provereny s danym motorem a hlavne se snadnou obsluhou, abys jenom nasadil jumper na koliky oznacene LiXX + Brake, pred startem dal plny plyn a vic nemusel resit. A to je vsechno.
S vyberem jaky motor uz ti neporadim vubec, ja kupuju bud Axi tam kde citim ze by to chtelo neco lepsiho (takze ho mam v Toru se kterym litam na louce za barakem pokazde kdyz je chvilka casu) a Ray ci Turnigy do ostatnich modelu. Osobne si myslim ze spis nez koupit neco uplne nejlevnejsiho z Hobbycity je lepsi koupit neco bezneho, kdyz s tim pak prastis a treba poskodis osu nebo se ti dovnitr dostane prach nebo tak neco, tak aby to slo snadno a rychle dat do poradku - ja sem ale jeste nikdy s zadnym motorem tenhle problem nemel tak nevim jake je to v praxi.
Takze me se opravdu radsi neptej, ja ti rikam porad ze ti muzu poradit akorat s litanim, to uz trosku umim, ale ne se stavbou
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.