Free Spirit vs. kastrel 500sx

Coaxiální vrtulníky od hraček až po průzkumné prostředky.
Zpráva
Autor
scaly

#16 Příspěvek od scaly »

aha no ale je spíš na ven než do místnosti, jako většina jednorotoráku ne?
kiny

#17 Příspěvek od kiny »

no je spis na halu :o)) a na doma..já sním lítám v kanclu..v hale i venku...ale na venek musí být opravdu bez větru,je dost malej a lehkej.. ..jinak pohoda :o)
Minititan E325,DX6i,Phoenix,Blade MCPX,Gaui 200V2
scaly

#18 Příspěvek od scaly »

no hele já myslel že pokud to je jednorotorák tak v tom mírném vánku by se to ještě dalo letět když máš zkušenosti já třeba si to dávám s lehkým vánkem i s dvourotorákem :D
Skazik
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Skazik »

:lol: no záleží co je u tebe lehkej vánek a taky kde venku chceš lítat. Musíš si uvědomit, že když jsi na zemi a necítíš vítr neznamená, že nefouká. Když vyletíš o 2 metry vejš tak to tam může docela solidně funět. Spirit je do hooodně malého vánku (to jsem byl na nekrytém prostoru: Kde nic tu nic. ani strom)
Auta: REVO 3,3, Schumacher Cougar SV, HPI Bullet ST FLUX, Himoto
Letadla: Pioneer
Lodě: Micro Magic
kiny

#20 Příspěvek od kiny »

no jak říkám...malinký vánek nevadí..ale větší už poznáš...Já lítám i když je větší vánek..ale nelíbí se mi to!.Vrtulník se nechová jak bych chtěl a stále ho do něčeho nutím(většinou marně a hodně vyrovnávám),ale zase je to dobrý trénování...ale rozhodně nečekej žádné hezké a plynulé polítání :o)
Minititan E325,DX6i,Phoenix,Blade MCPX,Gaui 200V2
scaly

#21 Příspěvek od scaly »

no však jasný no, je to takovej trenažer a dá se říct že to je spestření lítání i když lítaní nikdy neni nuda zvlášť s helinou :)
off
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od off »

Viděl jsem v prodejně RC zóny trochu vytuněného Spiritka - se stříďákem, lehčíma listama a malinko upreným přepákováním (kuláky na horním vahadle tak o třetinu blíž středovému šroubku) a vypadalo to hodně nadějně, daleko živější a rychlejší než originál, už se hodně těším, snad se ten tuning podaří dostat na sezónu do prodeje :)
scaly

#23 Příspěvek od scaly »

tak to b bylo mega moc hafooo a kolik by tak stál celej vytuňenej spirit? jinak nejdřív si asi budu muset koupit základ co? :D
off
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od off »

Mělo by to stát kolem tisícovky. Myslím, že si určitě nemusíš kupovat základ, akorát je otázkou, co pak dělat s tím tuningem :-O samo to asi nepoletí...

Jinak jsme dneska v Jičíně vyzkoušel Spiritka ve větším prostoru a s dalším dovážením čumáku, myslím, že pak už to letí docela i rychle :-)
scaly

#25 Příspěvek od scaly »

ty mi chceš udělat radost ne? :D :D :D a kolik tak? :) jinak samo že tuning budu kupovat až to budu umět
Odpovědět

Zpět na „Heli - dvourotory“