Free Spirit

Coaxiální vrtulníky od hraček až po průzkumné prostředky.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Skazik
Kontaktovat uživatele:

Free Spirit

#1 Příspěvek od Skazik »

Omlouvám se pokud tady to téma už je, ale já jsem ve vyhledávání nic nenašel. V prvé řadě by mě zajímalo, jestli se na to dá sehnat kovový tuning. Já jsem totiž na neti nic nenašel. Za druhé, byl bych rád, kdyby ste mi sem napsali zkušenosti s tímto vrťasem. Problémy, vychytávky. Je to můj první stroj a jsem úplný začátečník.
Auta: REVO 3,3, Schumacher Cougar SV, HPI Bullet ST FLUX, Himoto
Letadla: Pioneer
Lodě: Micro Magic
raging

#2 Příspěvek od raging »

kovovy tuning na Kestrely a Free Spirita se pripravuji a mely by byt,jestli to dobre pujde,k mani do mesice :?: na www.rczona.cz
Rotvík

#3 Příspěvek od Rotvík »

raging píše:kovovy tuning na Kestrely a Free Spirita se pripravuji a mely by byt,jestli to dobre pujde,k mani do mesice :?: na www.rczona.cz

Já bych radši stříďáček :D :D
Skazik
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Skazik »

No ten stříďák by měl být ve stejnou dobu co ten kovový tuning. Podle toho co mi řekli.
Skazik
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Skazik »

Takže pokud si někdo tenhle vrťas koupil, určitě je jej nutno dovážit. I když vám v shopu řeknou že ne že je to z výroby, musíte dopředu nalepit tak 8ku matku vedle přijímače, jinak to nechce moc lítat a pořád se to houpe tam a zpátky. spíš zpátky.
off
Kontaktovat uživatele:

Re: Free Spirit

#6 Příspěvek od off »

Skazik píše:Omlouvám se pokud tady to téma už je, ale já jsem ve vyhledávání nic nenašel.

Při vší úctě - na to, že máš v profilu odkaz na firmu co dělá počítače, žádná sláva teda... :-) Zmáčkne se Hledat, napíše se tam "Free AND Spirit" a pak se zmáčkne znovu "Hledat", tentokrát to dole.

Tohle jsou asi nejobsažnější vlákna na tohle téma:

http://www.rcmania.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=17829&highlight=free+spirit
http://www.rcmania.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=16570&highlight=free+spirit

Jinak až bude kovovej tuning, tak to bude hodně velká bomba!!
Skazik
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Skazik »

tak to se omlouvám, já předpokládal, že tohle forum podporuje fulltextovy vyhledávání. Tudíž jsem napsal free spirit a nic jsem nenašel. ale to je OT. Jo a jinak díky za ten odkaz. No s tou kovovou hlavou. Asi před 20 minutama sem mluvil s tím chlapíkem s RC zóny z Olešnice a ten říkal, že borci v praze prej už mají nějakej takovej první kus a že by to do měsíce snad mělo být v nabídce. Prý na tom usilovně pracijí. Ale mám takovej pocit, že úchyty listů zůstanou v plastu. což mě dost mrzí, protože zrovna na nich je největší vůle v táhlech.
off
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od off »

Kéž by byla aspoň kovová hlava (rovná!) a talíř cykliky... je to škoda, řekl bych, že konstrukčně je to fakt dobrá mašinka, ale ta výroba.. hamba mluvit...
Odpovědět

Zpět na „Heli - dvourotory“