vybavení tracy od svora

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
kratas
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od kratas »

Tak jsem neodolal a Tracy E za cenu kolem 900Kč jsem si objednal. No za ty prachy to nekupte a stejně to bylo éro, které jsem chtěl později koupit, tak už ho budu mít v zásobě :D .
georg
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od georg »

Tak mi psali od Svoru, prej se Tracy 25 už nevyrábí, kvůli pracnosti ve výrobě, a také asi malí zájem.
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
kroxigor

#48 Příspěvek od kroxigor »

kratas píše:Tak jsem neodolal a Tracy E za cenu kolem 900Kč jsem si objednal. No za ty prachy to nekupte a stejně to bylo éro, které jsem chtěl později koupit, tak už ho budu mít v zásobě :D .

Já ji chtěl koupit už loni ještě, že jsem počkal. Dost jsem ušetřil. Vzal jsem si ještě Aliena a dohromady s TRacy-E mě to nestálo ani tolik co normálně stojí Tracy-e :lol:
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
JardaF

#49 Příspěvek od JardaF »

kroxigor píše:To je tím, že jsem tu přes týden sám. Drahou polovičku mám jen na víkend a to pak nemůžu stavět.

Taky mi to připadá jako výprodej a možná i konec SVORu což by byla škoda. Jestli neskončej a bude něco nového tak si to asi na další zimu koupím.
To já teda tolerantní paní mám, ale Tracy jsem brousil v práci ve skladě, páč i s tou tolerantností to u nás asi má svoje meze :wink:

U toho Svoru mi ten výprodej přijde taky nějakej podivnej, bohužel je to asi tím že převážná většina prodávaných stavebnic bude asi ARF....
kroxigor

#50 Příspěvek od kroxigor »

Pokud jsem dobře koukal tak výprodej je jen stavebnice v rozsypu. Máš asi pravdu o rozsyp dneska není zájem. Většina chce ARF/ARC.
Tak dneska jsem obrousil SOP a VOP a prskám jak kocour mám piliny v nose :lol:
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
kroxigor

#51 Příspěvek od kroxigor »

Další malá provokace.
Po víkendové přestávce jsem se zase pustil do stavby.
Dneska jsem si vychutnával levé křídlo :lol:

Obrázek
JardaF

#52 Příspěvek od JardaF »

kroxigor píše:
Dneska jsem si vychutnával levé křídlo :lol:
Pěkné! Moc pěkné! Tímhle tempem ji ovšem budeš příští víkend zalítávat. :wink:
kroxigor

#53 Příspěvek od kroxigor »

Kdepak ještě není motor. A taky musím zajet pro barevnej Oracover, mám jenom bílej.

Ještě přemejšlím jestli mám kormidla dát na pantíky, nebo je jenom přilepit páskou.
JardaF

#54 Příspěvek od JardaF »

kroxigor píše: Ještě přemejšlím jestli mám kormidla dát na pantíky, nebo je jenom přilepit páskou.
Já dal na směrovku pantíky a výškovka se otáčela na Oracoveru.
kroxigor

#55 Příspěvek od kroxigor »

Nedá mi to pánové musím se pochlubit. Křídlo mám nahrubo hotové. Uff byla to fuška. 8)
Obrázek
JardaF

#56 Příspěvek od JardaF »

kroxigor píše:Nedá mi to pánové musím se pochlubit. Křídlo mám nahrubo hotové. Uff byla to fuška. 8)
8O Paráda!
kroxigor

#57 Příspěvek od kroxigor »

Díky!

A to se mi včera stala taková ošklivá, nehezká věc, až se to stydím napsat :oops:

Začal jsem stavět druhou půlku křídla no a už jsem měl ucho skoro hotovo a najednou koukám ... já vůl stavím zase levé křídlo :cry: úplně jsem zblbnul a nezačal jsem stavět podle čárkované pravé půlky výkresu ...
puma
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od puma »

aj ty si len clovek :wink: stane sa
Skylady ;
SU-31 --> pripravuje sa
Andulka 2 --> prebieha stavba
JardaF

#59 Příspěvek od JardaF »

kroxigor píše: Začal jsem stavět druhou půlku křídla no a už jsem měl ucho skoro hotovo a najednou koukám ... já vůl stavím zase levé křídlo :cry: úplně jsem zblbnul a nezačal jsem stavět podle čárkované pravé půlky výkresu ...
Příště už se Ti to určitě nestane :wink:
kroxigor

#60 Příspěvek od kroxigor »

To určitě ne měl jsem chuť si nafackovat.

Ještě že už nelepíme kanagomem, ale disperzí. Zkusil jsem to po navlhčení rozebrat a šlo to. Pak jsem díly osušil a správně sestavil :lol:
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“