vybavení tracy od svora
kratas píše:Tak jsem neodolal a Tracy E za cenu kolem 900Kč jsem si objednal. No za ty prachy to nekupte a stejně to bylo éro, které jsem chtěl později koupit, tak už ho budu mít v zásobě.
Já ji chtěl koupit už loni ještě, že jsem počkal. Dost jsem ušetřil. Vzal jsem si ještě Aliena a dohromady s TRacy-E mě to nestálo ani tolik co normálně stojí Tracy-e
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
To já teda tolerantní paní mám, ale Tracy jsem brousil v práci ve skladě, páč i s tou tolerantností to u nás asi má svoje mezekroxigor píše:To je tím, že jsem tu přes týden sám. Drahou polovičku mám jen na víkend a to pak nemůžu stavět.
Taky mi to připadá jako výprodej a možná i konec SVORu což by byla škoda. Jestli neskončej a bude něco nového tak si to asi na další zimu koupím.
U toho Svoru mi ten výprodej přijde taky nějakej podivnej, bohužel je to asi tím že převážná většina prodávaných stavebnic bude asi ARF....
Díky!
A to se mi včera stala taková ošklivá, nehezká věc, až se to stydím napsat
Začal jsem stavět druhou půlku křídla no a už jsem měl ucho skoro hotovo a najednou koukám ... já vůl stavím zase levé křídlo
úplně jsem zblbnul a nezačal jsem stavět podle čárkované pravé půlky výkresu ...
A to se mi včera stala taková ošklivá, nehezká věc, až se to stydím napsat
Začal jsem stavět druhou půlku křídla no a už jsem měl ucho skoro hotovo a najednou koukám ... já vůl stavím zase levé křídlo
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám