Phoenix RC

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
jenikKL
Kontaktovat uživatele:

#226 Příspěvek od jenikKL »

tak to se teda mate chlapci. protoze ten konektor na FF je pekne na pytel. Sezenu si samici a skusim si udealt vlastni.

Otazka sterea je opravdu zajimava :)))
T-Rex 450 S, VA-Models:Dragonfly, Blade MCX, Traxxas E-Revo, Toro900, Messenger M1, Piper
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=330
ING

POMOOOC

#227 Příspěvek od ING »

Pánové pomoc prosím.

Chci si nainstalovat sim Phx...Mám vysílač,origo kabel jen ten obal s CD nemůžu po stěhování nájít.
Koukal sem ma jejich Web a tam se plná verze stáhnout nedá?? Nebo jen špatně hledám??

Prosím o radu. Dík Tomáš
kmarty

#228 Příspěvek od kmarty »

jenikKL píše:tak to se teda mate chlapci. protoze ten konektor na FF je pekne na pytel. Sezenu si samici a skusim si udealt vlastni.
Ty si hlavne sezen poctivej konektor k Futabe :-).
Nemuzu si pomoct, ale jeste trochu a uz budu skoro premejslet ze ten svuj bych z vysilacky musel tahat klestemi :-). Drzi proste dobre, bez zadnych problemu.

2ING: Stahnout se neda. Je to pech. Ale mozna prave proto prodavaji samotne CD za £7.
[i]MiniTitan[/i]
[i]Futaba T7C[/i]
[url=xmpp://kmarty@jabber.bluetone.cz][img]http://jabber.bluetone.cz/status/kmarty-phpbb.gif[/img][/url]
ING

#229 Příspěvek od ING »

2kmarty[b]

Kde?? za ty peníze je to ok, jen na jejich stránkách to nevydím.
jenikKL
Kontaktovat uživatele:

#230 Příspěvek od jenikKL »

kmarty píše:
jenikKL píše:tak to se teda mate chlapci. protoze ten konektor na FF je pekne na pytel. Sezenu si samici a skusim si udealt vlastni.
Ty si hlavne sezen poctivej konektor k Futabe :-).
Nemuzu si pomoct, ale jeste trochu a uz budu skoro premejslet ze ten svuj bych z vysilacky musel tahat klestemi :-). Drzi proste dobre, bez zadnych problemu.

2ING: Stahnout se neda. Je to pech. Ale mozna prave proto prodavaji samotne CD za £7.

nerad to rikam, ale rvu hu tam tak ze si myslim ze se zlomi ten plosnak na kterym to drzi. pak zase nejde vyndat. a staci maly pohyb a odpadava to nebo helina jde kam nema. jako kdyby ji nekdo ridil. musim kablik fixoval lepenkou. je to proste na nic. mam uz dva kabely. 1100kc. :(
T-Rex 450 S, VA-Models:Dragonfly, Blade MCX, Traxxas E-Revo, Toro900, Messenger M1, Piper
kmarty

#231 Příspěvek od kmarty »

2ING: Tady.

2jenikKL: Plosnak nezlomis, on se ten konektor zastavi o telo vysilacky takze ho muzes fakt namacknout co to jde.
Hele, fakt nevim. Kdyz vezmu, ze si asi jediny kdo s tim ma potize, tak bud mas na vysilacce ten konektor nejakej poeanej (kdyz bychom vyloucili vadu konektoru na kabelu, kdyz uz mas dva) nebo ... nebo je to rukama.
Kdyz konektor pak vyndavas, tak by melo bejt cejtit jakoby odcvaknuti. Zasunutej konektor drzi tak, ze je fakt mozny vysilacku za nej povesit a drzi to (teda cloumat jsem s tim nezkousel :-) ).
Kdyz ho zkusim zasunout min, tak vypadava (jenze to ani nevede, takze takovy pripojeni se mi jeste nepovedlo).
[i]MiniTitan[/i]
[i]Futaba T7C[/i]
[url=xmpp://kmarty@jabber.bluetone.cz][img]http://jabber.bluetone.cz/status/kmarty-phpbb.gif[/img][/url]
mirek77
Kontaktovat uživatele:

#232 Příspěvek od mirek77 »

Nebude v hajzlu zásuvka na v než samotnej konektor.
Blade 400, DX6i
jenikKL
Kontaktovat uživatele:

#233 Příspěvek od jenikKL »

hele, nahodou mam dve uplne stejny FF6 a obe se chovaji na picu. jestli ste z prahy, okoli, tak ukazu kdekoli
marosino

phoenix

#234 Příspěvek od marosino »

nemusis mat hemungy,sused ma futabu 10 a dva kable ,kazdy od ineho vyrobcu a neasedi mu tam ani jeden.Stale to vypadava a musi to vzdy zatlacit a znova to vypadne.Ja mam futabu 10 a mne to nerobi ani jeden.Zacvakne to a drzi.Takze kokoti z futaby.Maros
mirek77
Kontaktovat uživatele:

#235 Příspěvek od mirek77 »

Takže blbne zásuvka.
Blade 400, DX6i
HALÍŘ

#236 Příspěvek od HALÍŘ »

Nazdák, tak jak koukám , ten konektor stojí na pytel.Já měl ten samej problem.Mám starou fut6 , kterou používám na sim a ten kolík pomalu vyndavám kleštěma, respektivě sem to vzdal, protože se mi už dvakrát rozpadnul a letovat, to je hodinářská práce. Proto sem si pořídil futabu 10 no a co se nestalo....,.po zasunutí kolílu to vůbec nereagovalo i když sem tam dal nový kolík, pouze se mi ukázaly dva poslední kanály a nic jinýho.Tak sem na něj dal šestku a v poho.No a nakonec , aby to bylo ještě lepší tak, i když na nové fut10 byla baterka nabitá tak nešla vůbec zapnout, pořád jen pípala a nic .Tak sem jí po dvouch dnech poslal na reklamaci.Soudruzi by měli vymyslet jinej způsob zapojení kabelu do vysílače ,protože to je katastrofa. :(
A rukama to nebude :D
jenikKL
Kontaktovat uživatele:

#237 Příspěvek od jenikKL »

clovece, ma doma dve FF6. tak tu druhou asi zletuju :))
A udelam si z toho jen simuvysilajdu. Snad to zvladnu.
vgr_plavec

#238 Příspěvek od vgr_plavec »

Dnes jsem si koupil Phoenix i se souborem různých konektorů, dokonce jeden z nich pasuje na můj vysílač. Jenomže sim ho vůbec nechce poznat, pořád chce abych zapojil vysílač. Poradí někdo kde dělám chybu?
Ovladač je z čtyřkanál z Kestrela.
Aktualizace jsem si taky stáhnul.
Mimochodem ne že by mě Němčina působila nějaký problém ale nevíte kdy bude ta Čeština?
vgr_plavec

#239 Příspěvek od vgr_plavec »

Tak je vyřešeno, i když je v manuálu napsáno že má vysílač výstup učitel-žák/simulátor, z RC Zony mi napsali že to na simulátor nefunguje a tedy mám smůlu. Co se dá dělat, žena se musí smířit s další investicí do DX6i.
Ach jo, vidím to na rodinný výlet k Deichmanovi. :roll:
jenikKL
Kontaktovat uživatele:

#240 Příspěvek od jenikKL »

cau. Teorticky , kdyz zjistis kde ve tve vysilajde jde signal, si muzes udelat konektor na simulator na sve vysilajde sam.
Nekde tady me nekdo postnul ke kabelu jak je zapojen muj hranatej futabackej konektor, a do te samice jacku sel jen TX a (""zem"").
A ucitelske RXTX mam na jinych pinech. Treba to bude stejne a jednoduchym priletovanim dratku vyresis tvuj problem.
Ja takhle budu prasit FF6. Mam dve. Tak si ze druhe udelam simulator.
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“