Kam na svahove litani v okoli Prahy?

Název je dostatečně samovysvětlující...
Zpráva
Autor
awe_cz

Kam na svahove litani v okoli Prahy?

#1 Příspěvek od awe_cz »

Obycejne chodim na Mandavu (cca 10km z Prahy po "stare" Benesovske), ale neni to porad ono...
siemens
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od siemens »

ok takže Dívčí Hrady,Bohnice,Vidoule a dalši mužeš zkoušet u domova nebo tak v oklí
awe_cz

#3 Příspěvek od awe_cz »

siemens píše:ok takže Dívčí Hrady,Bohnice,Vidoule a dalši mužeš zkoušet u domova nebo tak v oklí

Chtel bych neco, co nekonci skalou, mam trosku hruzu z toho, ze pristanu nekde "dole" do skaly;))))
vasin
Kontaktovat uživatele:

?

#4 Příspěvek od vasin »

A s cim chces vlastne letat?
Torro 900, HomeMade F3K(létá na svahu), F3K TurboGladiator, Tornado XX, Motýl (Lynx), 2M (e-větroň)
pepin

#5 Příspěvek od pepin »

v praze je to docela bida,bydlim na luzinach a bez ohledu odkud fouka to mam nejbliz na koneprusko,vse v okruhu 5 km,ale bez auta a benzinu to nejde.
koko
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od koko »

A kde je presne prosimte ta Mandava? Vyhledavac mi nic nenasel.
awe_cz

#7 Příspěvek od awe_cz »

koko píše:A kde je presne prosimte ta Mandava? Vyhledavac mi nic nenasel.

Mandava je na druhy strane silnice (ten remizek s rozhlednou).

http://www.mapy.cz/#x=133412864@y=135359744@z=13@mm=ZP@ax=133409280@ay=135374720@at=Letiste@ad=Letiste

koko píše:A s cim chces vlastne letat?

Pracuju na Multiplexim Easy Glideru, zatim Cinska hracka (Accipiter)

pepin píše:v praze je to docela bida,bydlim na luzinach a bez ohledu odkud fouka to mam nejbliz na koneprusko,vse v okruhu 5 km,ale bez auta a benzinu to nejde.

Auto (a naftu) mam, to rozhodne neni problem.
pepin

#8 Příspěvek od pepin »

pokud to s naftou neni problem,tak se podivej na stranky www,modelgliderklub.fx.cz.Tam najdes podrobnosti.jinak,pokud se budes chtit na neco zeptat,tak me najdes na strankach-www.ikarus.estranky.cz,kde je i fotonavod v rubrice -Cesta na druhe kolo deproncapu,coz je v podstate domovske letiste okolnich svahu,jsou tam i jeho fotky.casem budou uverejneny i fotografie svahu s popisem,uz je chybi jen umistit,ale nejak neni cas,pokusim se to popohnat.na svahy je nejlepe odbocit na tusim 18km z plzenske dalnice smer-koneprusy a na letiste-exit 28,podle fotonavodu.
awe_cz

#9 Příspěvek od awe_cz »

pepin píše:pokud to s naftou neni problem,tak se podivej na stranky www,modelgliderklub.fx.cz.Tam najdes podrobnosti.jinak,pokud se budes chtit na neco zeptat,tak me najdes na strankach-www.ikarus.estranky.cz,kde je i fotonavod v rubrice -Cesta na druhe kolo deproncapu,coz je v podstate domovske letiste okolnich svahu,jsou tam i jeho fotky.casem budou uverejneny i fotografie svahu s popisem,uz je chybi jen umistit,ale nejak neni cas,pokusim se to popohnat.na svahy je nejlepe odbocit na tusim 18km z plzenske dalnice smer-koneprusy a na letiste-exit 28,podle fotonavodu.

Dik, to vypada pouzitelne.
pepin

#10 Příspěvek od pepin »

dneska jsem byl v KOrne SV vitr.prez Karlstejn okolo golfu na Liten a uhnout do prava hned za Kornem doleva a podel lesa az na kopec mirna louka-vice letani na termiku.pri vetru nad 5 m i makety bez motoru-naprosto bezpecne pristani do nevidim,vsude pole .
Abu
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Abu »

Tak to jsem na to zejtra zvedav, uz se docela tesim.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Walhalla
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Walhalla »

siemens píše:ok takže Dívčí Hrady,Bohnice,Vidoule a dalši mužeš zkoušet u domova nebo tak v oklí

bylo by mozne upresnit? treba link do mapy?
were
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od were »

Hledal jsem thread o svazich v Praze, nasel jsem tady a trochu me prekvapilo ze tu neni zmineny (pokud jsem ho neprehledl) nasep na Opatove. Je na Z az JZ vitr (takze na nej fouka pomerne casto), ma tvar oblouku otevreneho proti vetru, takze vetsinou nosi spis jen na urcitych mistech nez po cele delce svahu, ale skoro pokazde si tam hezky zalitam - - navic pod nim je louka kde se da zaletat a take nepouzivane asfaltove parkoviste - na spalovaky by chtelo trochu vetsi, ale na elektro uplne staci - takze rozhodne modelarsky zajimavy prostor, treba ho nekdo kdo jste z Prahy neznate - ja tam chodim na svah se vsim moznym od epp Tornada az po 2,5m Passata, mam to dve zastavky busem - svah je holy, zarostly jen dlouhou travou a sem tam bodlakem, takze pro ero se da kamkoliv dojit

je to ten nasep v pozadi (foceno smerem od parkoviste)
Obrázek

pohled ze svahu sikmo dolu (lepsi fotku bohuzel nemam
Obrázek

odkaz na mapu
http://www.mapy.cz/#x=133269120@y=135716480@z=14@mm=FP@ax=133270912@ay=135717120@at=Svah@ad=Svah
kratas
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od kratas »

were píše:Hledal jsem thread o svazich v Praze, nasel jsem tady a trochu me prekvapilo ze tu neni zmineny (pokud jsem ho neprehledl) nasep na Opatove......

Jééje tam to znám, jezdívám kolem do CZC. Hele kdy půjdeš lítat, abych mohl něco aspoň skouknout? Plánuješ teď něco? Počasím zatím nic moc :(.
Marcos
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Marcos »

Ja kolem jezdim do skoly a vzdycky si rikam kdo na ty zastavce "U dalnice" muze vystupovat. Asi tam parkrat vystoupim i ja :)
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
Odpovědět

Zpět na „Větroně“