vybavení tracy od svora
To georg: jo tu znám prolezl jsem kde co abych našel něco o Tracyně
Ať hledám jak hledám o Tracy 25 nikde ani Ň, asi si ji pan Svoboda nechává jen pro sebe
Pánové řeknu vám to je labůžo takhle si to slepovat. Kam se hrabe ARF.
Jenom abych se ji pak nebál vrhnout, aby se mi nerozložila do původního stavu.
Ať hledám jak hledám o Tracy 25 nikde ani Ň, asi si ji pan Svoboda nechává jen pro sebe
Pánové řeknu vám to je labůžo takhle si to slepovat. Kam se hrabe ARF.
Jenom abych se ji pak nebál vrhnout, aby se mi nerozložila do původního stavu.
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
JardaF píše:A polepený prsty, co si člověk "okousával" ještě den poté.kroxigor píše:
Člověče jen mi u toho chybí "vůně" Kanagomu
Ta disperze na prstech nedrží potvora
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
Tak teď jsem se 2h trápil se svrtáním středových žeber, ale povedlo se. Nemám doma stojanovou vrtačku. Tak jsem si půjčil stojan, ale nebyl zrovna ideální.
Tohle byla jedna z akcí kterých jsem se bál.
Teď jsem si udělal kávičku a jdu se pomazlit se stavbou VOP
Tohle byla jedna z akcí kterých jsem se bál.
Teď jsem si udělal kávičku a jdu se pomazlit se stavbou VOP
kroxigor píše:podvečerní pohodička uklidňovačka po náročném pracovním dni
To mas teda tolerantni zenu nebo rodinu. Ja se do vetsich akci, jako je lepeni a rezani na obordelenem obyvakovym stole, muzu poustet tak o sobotach nebo nedelich. Pak vsechno musi zpatky do pixelek, kisen a skrini. Tracy mam uz slepenou, obcas si ve volnych chvilkach pobrusuju na zaprazi a na sobotu chystam okabateni folii.
BTW. mam obavy, jestli p. Svor bude pokracovat ve vyrobe. Vyprodej mi prijde redukcni - model Tomba pryc, dalsi miznou ze stranek i eshopu. Bud chysta novy modely s vyprasenim skladu starych stavebnic a nebo rusi Svor znacku. Doufam ze ne.
To je tím, že jsem tu přes týden sám. Drahou polovičku mám jen na víkend a to pak nemůžu stavět.
Taky mi to připadá jako výprodej a možná i konec SVORu což by byla škoda. Jestli neskončej a bude něco nového tak si to asi na další zimu koupím.
Taky mi to připadá jako výprodej a možná i konec SVORu což by byla škoda. Jestli neskončej a bude něco nového tak si to asi na další zimu koupím.