Futaba vs. JR

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Zpráva
Autor
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od JirkaA »

Kdo chce psa bit, hul si vzdycky najde.. Kdopak to tady bojoval za vestavbu modulu Jeti duplex, coz je IMHO z legislativniho hlediska daleko kontroverznejsi zasah do TXu oproti strceni neoriginalniho pametoveho modulu, ktery nemuze mit sebemensi vliv na RF i EMC..
Obrazek si delam ten, ze at Zdzd napise cokoli, Pastyrik po tom vystartuje jak byk po cervenem hadru. Nevim jestli je uplne koser tahat do technickych diskusi osobni animozity..
OK2WY
kmarty

#47 Příspěvek od kmarty »

pastyrik píše:snad si ctenari obrazek udelali......
Pravdepodobne ale bude zcela odlisny nez si myslis.
V zajmu minimalizaci iluzi - obrazek jez vidim, je Tva snaha kopnout si za kazdou cenu. Nerikam, zdzd umi obcas slapnout na kuri oko (taky uz jsem parkrat zaskripal zuby :-)), ale u Tebe uz snad jde o svatou valku nebo ja nevim. To snad neni zapotrebi.
[i]MiniTitan[/i]
[i]Futaba T7C[/i]
[url=xmpp://kmarty@jabber.bluetone.cz][img]http://jabber.bluetone.cz/status/kmarty-phpbb.gif[/img][/url]
pastyrik

#48 Příspěvek od pastyrik »

jirkaa a kmarty - chlapi asi mate pravdu. jen me vadi, kdyz ctu nejake zavadejici polopravdy a pak jak pisete "vystartuji" -a tim se dostanu az na druhou extremni stranu. dam si na to pozor, ale slepy kyvac ze mne asi nikdy nabude...
jirka_d

#49 Příspěvek od jirka_d »

To pastyrik:
asi máš v hlavě zmatek. Napřed si zjisti co je CAMPac, pak si napiš na papír jaký je rozdíl mezi ním a VF modulem a pochopíš. Jenom tady blbneš ostatní
Walhalla
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od Walhalla »

zdzd píše:
Walhalla píše:
zdzd píše:
wroum píše:... transport do jinyho Tx jde pres kabel ale fakt netusim k cemu by mi to bylo...

Pokud máš poletuchu se čtyřmi servy, kde nastavíš rozsah pohybu serv, EXPO a D/R tak k ničemu.

Pokud máš maketu, helinu, větroň s velkou mechanizací křídla a x letovými režimy s libovolnými průběhy serv nebo podobně, tak to velmi oceníš.

Ale jen za predpokladu, ze mam doma nekolik Tx, ktere chci stridat a nebo ze casto kupuji novou... protoze pro lidi, kterym jedna Tx vydrzi roky to asi nema cenu brat jako smerodatny rozhodovaci prvek pri vyberu vysilacky...

A ty nemáš kamarády, kteří by chtěli/mohli/ sdíleli pomoc? Robbe třeba dodává programy ke svým stavebnicím...
http://zd.wwwcity.cz/zd/ROBBEpac.htm

Priznam se, ze to mne nenapadlo.. ale to asi bude uzitecnejsi pro vrtulniky ne? protoze u letadel zase narazim z meho hlediska ze ten clovek musi mit - kompatibilni Tx a stejne letadlo.. a stejne si myslim, ze si spis kazdy udela nastaveni dle sveho...

Ja to vubec nezatracuju. Ukladani a prenaseni nastaveni je urcite fajn. Jen rikam ze u mne to neni na top listu nejdulezitejsich funkci...
Walhalla
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od Walhalla »

wroum píše:
zdzd píše:
A ty nemáš kamarády, kteří by chtěli/mohli/ sdíleli pomoc? Robbe třeba dodává programy ke svým stavebnicím...
http://zd.wwwcity.cz/zd/ROBBEpac.htm

tak tohle uz je fakt pritazeny za vlasy, pouzivat nejaky "sablony" na nastaveni modelu. Krasa nastaveni je prave v tom, ze si to kazdej nastavi jak chce a potrebuje a ne ze vezme hotovou sablonu a zacne ji prekopavat nebo si na ni zvykat. Zakladni nastaveni funkci u vetrone se 4 servy v kridle a nastaveni vsech mixu pro zalet, drahy serv a 5 letovejch rezimu je tak na zhruba 30 minut u myho radia.

tohle jsem precetl az po napsani moji odpovedi.. a aaaano, to je to co jsem myslel. muj kamos se sice mozna zepta, jak to mam nastaveny, ale asi tezko bude chtit moje nastaveni.. uz proto, ze nevi jak PRESNE to mam a muze se stat nehoda...
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“