AXN Floater-Jet (hobbycity.com)

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Jano
Kontaktovat uživatele:

#76 Příspěvek od Jano »

neviem či je to tou vrtuľou ale ten zvuk motora je jak komouša MIG , pritom tam je strieďák ak som dobre videl :?
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=309
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#77 Příspěvek od Nakadah »

tks> ne Tome, nikdy nic :) jen si dal par letu v simulatoru a pak sel na start 8) jak vidis proste talent. Bojim se ze nas v LamaCupu vsechny roznese na kopytech...trochu potrenuje a je to.

jano> no proste to vrci a leti :) aspon je slyset kde je, protoze ta bila barva neni moc videt.

Nak
happy_cz
Kontaktovat uživatele:

#78 Příspěvek od happy_cz »

Add umisteni prijimace: mel jsem za to, ze je to jasny. Me se na umisteni prijimace timto zpusobem nelibi to, ze:
1) nad servama, tj. mechanikou, ti visi nejen prijimac, ale take klubko kabelu=>potencialni problem sam o sobe.
2) prijimac na suchaci sice ted drzi, ale nezarucis, ze bude drzet pevne i nadale, navic i na fotkach jej mas nakrivo. Co se stane, az prijimac krytem kabiny zatlacis do prostoru serv?
Pokud to skutecne nejde jinak, min. bych oddelil prostor serv od zbytku "kokpitu".

Jinak ti to lita pekne 8)
Mini Corado, Mustang P51D, Vespid, Funcub - Futaba T8FG
---
http://rcmapy.cz/cs/map/1/location/300
tks
Kontaktovat uživatele:

#79 Příspěvek od tks »

Nakadah píše:tks> ne Tome, nikdy nic :) jen si dal par letu v simulatoru a pak sel na start 8) jak vidis proste talent. Bojim se ze nas v LamaCupu vsechny roznese na kopytech...trochu potrenuje a je to.

No,když si vzpomenu na Tvé začátky, tak z toho jsem měl taky deprese. Ach jo, že vy všichni jste tak talentovaní a já budu navždy jen lama. :cry: :)
Nebo že by to bylo tím, jak já se často (teda řídko) dostanu ven na lítání? No, budu si to aspoň namlouvat. :roll:
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#80 Příspěvek od Nakadah »

tks> Tome ja zezacatku lital kazdy den -> trenink :D ale mozna to neni az tak uplne dobre ze sem nemel ucitele. Umim akorat start, pristani a neco mezi tim - premet, tlaceny premet, vykrut, dvoubodovy vykrut, kopany vykrut, souvrat, osmicku. Neumim nozak, vyvrtku, vicebodove vykruty a dalsi kravinky, ktere se bojim delat :oops:

Ale hlavni ze to lita a clovek je spokojeny :) Nak
sejvi
Kontaktovat uživatele:

#81 Příspěvek od sejvi »

Zkouknul jsem video a Floater leta opravdu perfektne. Poklona pro 4401 na to ze to byl prvni let, tak jsi to zvladl perfektne. Jsem zvedavy na sebe a uz se tesim az ho budu mit ve vzduchu. Dnes jsem chtel vyrazit letat, ale od rana mirna mlha a porad mrholi. Uvidim zda se vycasi odpoledne, ci podvecer. Jdu trenovat na simulatoru, abych byl pripraven na real...
Super 3D flatform EPO | AXN Floater-Jet (prodáno) | Micro Cessna 781 | V-MAX TY901 | Mad Truck 4x4
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#82 Příspěvek od RiMr »

Aby ta chata ještě stála, než bude doláč za 16 :) :)
No jestli to byl první let, tak klobouk dolů.
Ale je to adrenalinek, co? :wink: :D
tks
Kontaktovat uživatele:

#83 Příspěvek od tks »

Nakadah píše:Umim akorat start, pristani a neco mezi tim - premet, tlaceny premet, vykrut, dvoubodovy vykrut, kopany vykrut, souvrat, osmicku. Neumim nozak, vyvrtku, vicebodove vykruty a dalsi kravinky, ktere se bojim delat

Doprčic, já ani nevím, jak ty obraty vypadají. :roll:

Nakadah píše:Ale hlavni ze to lita a clovek je spokojeny :)

Přesně tak, proto jsem konvertoval k větroňům - tam se ta akrobacie nějak moc neočekává a tak mě to tak netrápí, že to neumím zalítnout. Jen se to díky tomu asi nikdy nenaučím. :?

Ale jako šéf LamaCupu prostě lama být musím, to je přece jasné.
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#84 Příspěvek od Marek71 »

tks:
Tak, tak... ja som tak nejak vycítil, že asi nikdy nezavisím, večšina zložitejších obratov zostane nad moje možnosti a tak som si povedal, že tie vetrone budú to pravé :-)

Dnes a včera som lietal s Relaxom zase po dlhšej dobe a paráda... Inak, ten Floater Jet vypadá slušne.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
4401
Kontaktovat uživatele:

#85 Příspěvek od 4401 »

Tak dneska jsem zase lítal, Nak něco natočil.
Bylo krásné letové počasí, "plechové nebe", jak jsme tomu kdysi říkali.

Konečně jsem přišel jak na starty z levé ruky, kterou jinak vůbec neumím házet.

Budu muset taky udělat úpravu vyosení motoru, protože po přidání plynu se letadlo prudce sklopí dolů.

Dnešní měření ukázaly, že běžná doba letu je 15 minut, při cca 50-90% plynu, kdy pak dobíjím 1750mA do 3S 2200.

Byl jeden karambol a ani tehdy se přijímač neuvolnil ze suchého zipu.
Opucoval jsem sníh a šel znovu nahoru.

Floater umí lehce lítat i na 25% plynu, takže delší letové časy bez problémů.
sejvi
Kontaktovat uživatele:

#86 Příspěvek od sejvi »

Zavidim u nas cely den bylo pod mrakem a mrholilo. Prvni let se u me presouva na neurcito...
Super 3D flatform EPO | AXN Floater-Jet (prodáno) | Micro Cessna 781 | V-MAX TY901 | Mad Truck 4x4
4401
Kontaktovat uživatele:

#87 Příspěvek od 4401 »

Krátké video, můj druhý letecký den v životě. Jedno zapíchnutí do sněhu, jinak dobrý.

Kamera a komentář Nak :D

Víceméně celý let na půl plynu, létá docela rychle,že.....

http://www.youtube.com/watch?v=ZHiIALhLp94
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#88 Příspěvek od RiMr »

Hele, kdo to viděl ze zkušenějších a může srovnat, je to schopno lítat pomalu jako EasyStar?
Chci to koupit tchánovi k sedumdesátinám, chtěl jsem EasyStara, ale ten teď stojí 1700,- "prázdný", tady je až na accu všechno, navíc by si "čuchnul" ke stříďáku...
Nelítal 30 let... A i před tím to byl milovník brnkání vysokých stvolů trávy o náběžku přistávajícího Pionýra :D tedy žádné bzúúúm bzúúúm ...
Čili snadný pomalý let je nutností...
Z těch vašich videií to nepoznám, tam pod "pade" nejdete :D :D :D
Ale léce ti to 4401 jak cip! Paráda!
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#89 Příspěvek od Nakadah »

Umi to letat stejnou rychlosti jako ES nebo WH. Uz jen ten start hozenim, kdy se to skoro zastavi ve vzduchu a pak se rozleti, jenom ten stridak tomu dodava patricnou stavu :) Nak
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#90 Příspěvek od RiMr »

Tak super, dík, v dubnu mu to koupím. To už bude dolar za devatenáct, tak to bude i o něco levnější (bo mu k tomu musím koupit ještě aspoň dvě Lipolky a nabíječ, asi Turnigy Accucel-6, ale těch teď mají -115 "skladem"...
Jenom mu musím zabránit to "zpevňovat", k čemuž má sklony. Všechno se mu zdá "poddimenzované" a po jeho úpravách jsou z toho sice nerozbitné, ale cihly :-)) On s tím nelítá, že... :) :)
Holt dělá hlavně lodě, tak si to trochu plete... :) :) :)
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“