Startuju pochopitelne protismeru hod. ruc. pri pohledu zepredu na cumak letadla. Taky jsem si hral s volnobeznou jehlou, uplne jsem to rozsteloval pochopitelne Nevi nekdo kolik ma byt otacek od uplne zavrene pozice soupatka karbecu?
FX-30 condor magic evo4, slipso 400 - stavi se, čmelák na 60ccm - ve stavbě
Někdy se stane, že při nahazování motor kopne na druhou stranu a běží obráceně v nepravidelných nízkých otáčkách, ale určitě při přidání plynu se nezačne točit správně,většinou po chvilce sám zdechne. Ojniční oko s tím dle mého soudu nemá nic společného.
pdp7 píše:Startuju pochopitelne protismeru hod. ruc. pri pohledu zepredu na cumak letadla. Taky jsem si hral s volnobeznou jehlou, uplne jsem to rozsteloval pochopitelne Nevi nekdo kolik ma byt otacek od uplne zavrene pozice soupatka karbecu?
Nastavení volnob. jehly:Zavři šoupátko karburátoru tak, že je právě zavřeno (ne víc).Zašroubuj šroub volnob. jehly až na doraz . Pak otevři jehlu přesně o 1 otáčku. Seřízení přechodů už pak asi budeš vědět.
to jo... delaly to hlavne ty 0.33 ccm ja to jednou videl nekde na videu na youtube... me se to jednou stalo u te 0.8 ccm kdyz sem to nastartoval a este se to uplne nerozbehlo pak to tak nak skoro chciplo a pak se roztocil opacne. a jeste jedna perlicka muj stary os. max 8,5 zasadne chyta opacne takze ho musim startovat po smeru hodinovych rucicek
Nazdar,
a nemáš tam nevhodnou svíčku. Ta částečně ovlivnuje předstih/moment
zápalu/ čím teplejší tím dříve.Píst se nedostane přes horní úvratˇa motor si kopne.Jenda