Dauphin 2G4

Coaxiální vrtulníky od hraček až po průzkumné prostředky.
Zpráva
Autor
vojta.smisek
Kontaktovat uživatele:

Dauphin 2G4

#1 Příspěvek od vojta.smisek »

Chtěl jsem poradit jestli má cenu kupovat tento vrulník: https://www.rczona.cz/index.php?page=sh ... &Itemid=26

Díky za odpověď.
Gidy

#2 Příspěvek od Gidy »

Ahoj můj názor, je že nikoli pokud chceš nějaký dvourotor tak pak bych sel do blade Mcx. Cena je stejná, ale letové vlastnosti podle mě někdě jinde. :wink: A zvládne ho i totální nováček.
Toro 900, Vapor, T-rex 600n (OS max 50H+Muscle pipe 5) Futaba FF9.
scarabeus

#3 Příspěvek od scarabeus »

Nema to cenu. Sel bych do Blade mcx.
michalval

#4 Příspěvek od michalval »

Můžu potvrdit. Blade mCX je neskutečně pohodový vrtulníček. Poslouchá na slovo, visí na mísě bez pomoci. A dají se s ním dělat doma psí kusy,aniž by ses musel bát, že s ním někomu ublížíš. Je to taky 4-kanál, ale váží jen 28 gramů a má menší průměr rotoru 190 mm,pokud Ti to nevadí. Má snad jen jedinou nevýhodu: za 14 dní s ním budeš umět všechno, co dokáže a poběžíš do obchodu pro jednorotor. :D Já už jsem k němu pořídil většího bráchu Blade 400.
Protos, Blade 400, Blade mCX, Spektrum DX7, Phoenix RC
MITA

#5 Příspěvek od MITA »

Taky doporučuji Blade mCX.Je to neuvěřitelně hodnej stroj.
JMalik

#6 Příspěvek od JMalik »

scarabeus píše:Nema to cenu. Sel bych do Blade mcx.

Tak,
Jmalik
Sali

#7 Příspěvek od Sali »

A nebo porid toto,rekl bych stejne,jako Blade mCX.Neskutecne stabilni.https://www.rczona.cz/index.php?page=sh ... 26&lang=cz
Sali
asso5

#8 Příspěvek od asso5 »

Sali píše:A nebo porid toto,rekl bych stejne,jako Blade mCX.Neskutecne stabilni.https://www.rczona.cz/index.php?page=sh ... 26&lang=cz

Zdravím mám mcx i Walkeru 5G6, ale mcx je hodnější a při pádu méně zranitelný. 5G6 je poměrně dost těžká a setrvačnosti jsou veliké
Mikelo

#9 Příspěvek od Mikelo »

MCX tě přestane bavit tak za dva dny nic neumí právě krom toho stabilního visení. Životnost minimální, zvláště motorů a převodů. Pokud ale chceš jen machrovat jak stabilně visíš a moc nelítat tak je to fuk.
robotmz

#10 Příspěvek od robotmz »

Takisto si myslím že blade mcx je úplne niekde inde :lol: :lol: :lol:

Blade MCX
Priemer rotoru: 190mm
Dĺžka: 200mm
Baterie: 1 čl. Li-Pol 110mAh
Hmotnosť (vrátane baterie): 28g

Dauphin 2G4
Priemer rotoru: 340mm
Dĺžka: 340 mm
Baterie: Li-Pol 7,4V 800mAh

Osobne by som neváhal a zobral z týchto dvoch toho Dauphina. Je ešte otázne či by sa nenašiel nejaký iný, lepší dvojrotor ako Daphin s lepším pomerom cena/výkon...
toto vyjde na rovne 2-tisicky Sk http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.5950
Naposledy upravil(a) robotmz dne pon 23.02.2009 14:44, celkem upraveno 1 x.
Kovboj

#11 Příspěvek od Kovboj »

robotmz píše:Takisto si myslím že blade mcx je úplne niekde inde :lol: :lol: :lol:

Blade MCX

Dauphin 2G4

Osobne by som neváhal a zobral z týchto dvoch toho Dauphina. Je ešte otázne či by sa nenašiel nejaký iný, lepší dvojrotor ako Daphin s lepším pomerom cena/výkon...

Co Blade CX3 ve verzi bez vysílače a ovládat to Spektrem (a k tomu si koupit i Blejdíka mCX bez vysílače na blbnutí)?
raging

#12 Příspěvek od raging »

robotmz píše:Takisto si myslím že blade mcx je úplne niekde inde :lol: :lol: :lol:

Blade MCX

Dauphin 2G4

toto vyjde na rovne 2-tisicky Sk http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.5950
nelze srovnavat Dauphina s tim malim prckoletem,kdyz uz,tak oba :D
pepermint

#13 Příspěvek od pepermint »

alebo easyho
kyosho stratus 2000s , robbe lama
Jetson
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Jetson »

Mikelo píše:MCX tě přestane bavit tak za dva dny nic neumí právě krom toho stabilního visení. Životnost minimální, zvláště motorů a převodů. Pokud ale chceš jen machrovat jak stabilně visíš a moc nelítat tak je to fuk.

Mám mCX a rozhodně její problém není životnost. S tou nudou je to pravda, ale pokud si postaví doma nějakou dráhu, tak je co dělat. Rozhodně, potom co jsem taky začal mít pocit, že tohle je nuda a vytáhl ven starou omlácenou Walkeru abych jí tlačil proti větru zpátky nad svou zahradu a jen tak tak přistál, zase radši lítám mCX pod židlema apod. Taky jsem zkusil koupit CX3 (jako že to nebude jednorotor a zároveň nebude nuda jako s mCX), ale to už do obýváku a tudíž do tohohle nečasu není. Pokud chce člověk doma dělat něco jiného, než viset a hlavně lítat, tak mCX.
Troll

#15 Příspěvek od Troll »

Mikelo píše:MCX tě přestane bavit tak za dva dny nic neumí právě krom toho stabilního visení. Životnost minimální, zvláště motorů a převodů. Pokud ale chceš jen machrovat jak stabilně visíš a moc nelítat tak je to fuk.

Pokud je cílem pilota naučit se jenom viset nebo trošku popoletět tak souhlasím. Je to za chvilku nuda. mCX ( ani jakýkoli slušně létající dvojrotor) ale vůbec nemusí být nudný stroj. Stačí se naučit třeba létat couvané osmičky, nebo osmičky bokem, nebo piruety v kruhu ( v kruhu, ne šišoidu) nebo jeden kruh a přitom jednu piruetu, kruhy ocasem nebo čumákem dovnitř a ven nebo spoustu jiných věcí. A rázem je co dělat a co se učit. Kdo zvládně perfektně všechno co umí malý dvojrotor za dobu kratší než několik měsícú je borec . :D . Za nudu si může jenom každý sám, to není vina vrtulníku.
Odpovědět

Zpět na „Heli - dvourotory“