mirek77 píše:asi každý vysílač ,který má výstup učitel žák,ale doporučoval bych něco s čím budeš lítat venku abys to dostal do ruky
Mam naprosto ten samej problém, jen nemam walkeru ale Blade Cp...také to nejde připojit.Tak si pak vyber.......doufám, koupím-li Futabu FF 10ku--že ten sim zvládnu připojit za ty prachy- nebo to taky nepůjde???
2marosino: To mas dobry. Ja mam v 7C 2100mAh a ty jsou vyzdimany po cca 10hodinach cistyho letovyho casu. Nerikam ze to je malo, ale kdyz se kouknu na tvuj cas, tak to zase az tak moc neni .
Please note that the following transmitters are not supported:
No USB controller devices/joysticks No Walkera (not currently supported)
Dik moc kmarty za info. Sice som sa nepytal ale na tvojej linke som nasiel odpoved. Mam blada cx2 na hranie doma a vysielacka z toho mi bude pasovat co je uzasna sprava. Na von, na protosa a titana mam taky cinsky vysielac co sa vola ze WFly9. Som s nim spokojny vraj je to kopia nejakej starsej futaby. Neviete niekto nahodou ci konkretne tento vysielac wfly9 ide pripojit ? Pripadne coho klon to je ?
hele hledal jsem tu Futabu na netu a stoji neco pres 15 000 ,- to fakt za vysilaju nedam pokud je to ona: FF-10 (T10C) 2,4 GHz ... tak bych prosil nake cenove prijatelne reseni... jsem student nevim jak vy chlapi
tak to asi vypada na DX6i, pac ja set nepotrebuju ja uz vrtas mam... teda ta cena 8400 je pekna no chtel jsem se zeptat co ch eventuelne potreboval aych moh vysilackou DX6i ovladat take walkeru diky