Simulator - AEROFLY

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
toxer

AFPD- openGL

#196 Příspěvek od toxer »

cau chci se zeptat mam tenhle simulator a pri spusteni mi pise ze NO OPENGL GRAPICS CARD DRIVER FOUND udajne maj belt openGl v driverech od grafiky ale nejak to nefrci (ovladace mam samozrejvne nejnovejsi) ale fakt nevim a pritom na tom samim kompu to driv nedelalo tak diky.
Vědci zjistili ze čmelák podle aerodynamických zákonů nemůže létat. Ale čmelák to neví a proto létá.
ps: asi máme hodně společného
Jiří Kolář-BAN2

#197 Příspěvek od Jiří Kolář-BAN2 »

Potřebuješ open gl 2.0. GK to musí umět. Obdoba Directx.
toxer

#198 Příspěvek od toxer »

ja vim ze musim mit openGl ja je i mam ale sim to proste nejak nedetekuje diska GK mam ati radeon 9600
Vědci zjistili ze čmelák podle aerodynamických zákonů nemůže létat. Ale čmelák to neví a proto létá.
ps: asi máme hodně společného
s3030150

#199 Příspěvek od s3030150 »

no text entered...
Naposledy upravil(a) s3030150 dne stř 23.04.2014 17:17, celkem upraveno 1 x.
s3030150

#200 Příspěvek od s3030150 »

no text entered...
Naposledy upravil(a) s3030150 dne stř 23.04.2014 14:38, celkem upraveno 2 x.
bavorak

#201 Příspěvek od bavorak »

Zdar. Potřeboval bych od vás poradit! Koupil jsem si na naučení starší Walkeru 4 RTF a kněmu jsem si pořídil použitý simulátor AeroFly professional deluxe. Z Počítače mám USB kabel zakončen konektorem o průměru 2.5milimetru(tak zvaný džek) a na něj bych potřeboval zapojit dál adaptér,který bych zapojil do originál vysílačky,která se dodává v RTF setu k heli. Akorát vůbec nevím jaký ten adaptér má být a kde bych ho mohl koupit! Z fotek na netu vůbec nemohu poznat, jestli je to ten pravý a půjde mi zasunout do mé vysílačky! Proto prosím o radu! Dík
T-Rex 450 Pro / 2.4Ghz
www.bytovedoplnky-batao.cz
Jiří Kolář-BAN2

#202 Příspěvek od Jiří Kolář-BAN2 »

Hodně odpovědí na původní otázku. :lol: :lol:
Já bych to vlákno přejmenoval: ČESKY- Jak kreknout AFPD, aby to fungovalo všem uživatelům, s jakýmkoliv ovladačem (rádio, gamepad, atd.).

1. Čeština do AFPD- nevím na co?
2. Jedno AFPD, které létá se vším, se mi také dostalo do ruky.
3. Proč bych ho pouštěl dál.
4. Určitě to sem nepatří.
5. Všichni uživatelé jsou seriózní a koupí si originál. :lol:
piper

#203 Příspěvek od piper »

gituna-jkolina píše:Hodně odpovědí na původní otázku. :lol: :lol:
Já bych to vlákno přejmenoval: ČESKY- Jak kreknout AFPD, aby to fungovalo všem uživatelům, s jakýmkoliv ovladačem (rádio, gamepad, atd.).

Ty vole starej, hlavně že s tebou někdo vyjebal a za tvoji kopii jakési akce neposlal svoje kopie jakési akce, už jdi do prdele s tou tvojí pokřivenou morálkou a možná i páteří a pošramoceným mozkem a nech tu ty mladý kluky na pokoji ať si tu modelujou jak umějí, ty jeden Onane starej. Od tebe pochytí stejně tak leda kulový ! :!: :idea:

Čti si tu http://www.rcmania.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=16653 ze studijních důvodů, dodrž cos slíbl - věnuj zvláštní pozornost spojení slov "bývalý jkolina", ta pasáž je nejslibnější a dej pokoj.

P.S. Adminové, probuďte se a zaBANánujte jej znovu vola !!! Třeba i se mnou, ale hlavně když zmizí i ten blb !
Jiří Kolář-BAN2

#204 Příspěvek od Jiří Kolář-BAN2 »

piper píše:
gituna-jkolina píše:Hodně odpovědí na původní otázku. :lol: :lol:

Ty vole starej, hlavně že s tebou někdo vyjebal a za tvoji kopii jakési akce neposlal svoje kopie jakési akce, už jdi do prdele s tou tvojí pokřivenou morálkou a možná i páteří a pošramoceným mozkem a nech tu ty mladý kluky na pokoji ať si tu modelujou jak umějí, ty jeden Onane starej. Od tebe pochytí stejně tak leda kulový ! :!: :idea:

Čti si tu http://www.rcmania.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=16653 ze studijních důvodů, dodrž cos slíbl - věnuj zvláštní pozornost spojení slov "bývalý jkolina", ta pasáž je nejslibnější a dej pokoj.

P.S. Adminové, probuďte se a zaBANánujte jej znovu vola !!! Třeba i se mnou, ale hlavně když zmizí i ten blb !

Nemám Ti to za zlé. Nemám čas šmírovat Mánii nepřetržitě. :lol: Pokud se Ti ulevilo, jsem rád. Ale píšeš mimo téma. AFPD._____________________________________________________________
GITUNA=JKOLINA /JKOLINA=GITUNA/GITUNA=JKOLINA /JKOLINA=GITUNA/
GITUNA=JKOLINA /JKOLINA=GITUNA/GITUNA=JKOLINA /JKOLINA=GITUNA/
GITUNA=JKOLINA /JKOLINA=GITUNA/GITUNA=JKOLINA /JKOLINA=GITUNA/ :idea:
Jiří Kolář-BAN2

#205 Příspěvek od Jiří Kolář-BAN2 »

Pán se asi zbláznil. :lol: :lol: (piper). Pokud mě chce piper zabanovat, nevadí mi to. Asi má dnes večer nějaký problém. :lol: :lol: :lol:
S vlastní hlavou. :lol: :lol: :lol:

P.S. Piper volem zůstane. Navěky. Kdyby chtěl řešit AFPD. Prosím. :lol:
Naposledy upravil(a) Jiří Kolář-BAN2 dne pát 20.02.2009 22:51, celkem upraveno 1 x.
piper

#206 Příspěvek od piper »

Ulevilo. Ty debile jeden vypatlaná. _ :lol: :lol: :lol: _ :lol: :lol: :lol: _ :lol: :lol: :lol: _ :lol: :lol: :lol: _ :lol: :lol: :lol: _ :cry:
Naposledy upravil(a) piper dne pát 20.02.2009 22:57, celkem upraveno 3 x.
Jiří Kolář-BAN2

#207 Příspěvek od Jiří Kolář-BAN2 »

piper píše:Ulevilo.

Myslím, že ne. :lol:

Urážíš sám sebe, tím, že upravuješ, co jsi napsal.
Jiří Kolář-BAN2

#208 Příspěvek od Jiří Kolář-BAN2 »

piper píše:Ulevilo. Ty debile jeden vypatlaná. _ :lol: :lol: :lol: _ :lol: :lol: :lol: _ :lol: :lol: :lol: _ :lol: :lol: :lol: _ :lol: :lol: :lol: _ :cry:

Opravdu jsi zralý na psychologa. jenom to sám nevíš. :lol:
Greco

#209 Příspěvek od Greco »

Na klávesnici létat nemá smysl, ale jde to treba na leteckém knyplu, stčí jeden malý crack :D
Walhalla
Kontaktovat uživatele:

#210 Příspěvek od Walhalla »

piper píše:Ulevilo. Ty debile jeden vypatlaná. _ :lol: :lol: :lol: _ :lol: :lol: :lol: _ :lol: :lol: :lol: _ :lol: :lol: :lol: _ :lol: :lol: :lol: _ :cry:

a fakt si myslis, ze se chovas lip? Prijdes si dustojne?
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“