RC školka pro začátečníky

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
lubak
Kontaktovat uživatele:

#106 Příspěvek od lubak »

zollod píše:To lubak,
nevím jaké máš ty zkušenosti,ale nejtěžší je učit vlastní děti. Někdy od "cizího" pana učitele přebírají moudra mnohem jednodušeji (aneb jsem já zklamal jako učitel)

No to mas pravdu.
A naviac ja sa tiez stale len ucim :)
Mhej
Kontaktovat uživatele:

#107 Příspěvek od Mhej »

lubak píše:
zollod píše:To lubak,
nevím jaké máš ty zkušenosti,ale nejtěžší je učit vlastní děti. Někdy od "cizího" pana učitele přebírají moudra mnohem jednodušeji (aneb jsem já zklamal jako učitel)

No to mas pravdu.
A naviac ja sa tiez stale len ucim :)

Kazdy se stale uci....a tak to vzdycky bude, nikdy nikdo nebude nic umet dokonale :D
EG PRO, Flop, Tracker 3D, Hydrofoam Pribudou: Mudla (hoki), Swamp rat (abu), Mini Max II(DAF)
Letiste vypich.
TERMIKA JE UZASNA VEC, KDO NEZKUSI NEPOCHOPI.
lastfever

#108 Příspěvek od lastfever »

Ahoj panové, chtěl bych se s vámi domluvit. Mohl bych si s vámi někdy v Praze dojít zalétat. Bydlím kousek od Řeporyj a není pro mě problém někam dojet. Chtěl bych se něco naučit. Dlouho už sem se rozmýšlel a po zkušenostech se simulátory/dopravní/, létání na L-13 sem se rozhodl začlenit i mezi modeláře. Zatím sem se naučil celkem slušně létat na simulátoru a kamarád mi občas pujčil delta křídlo, se kterým jsem víceméně úspěšně létal ve vlně. Eventuelně bych byl rád za doporučení nějakého místa pro létaní. Jinak mam svojí ASW-28 RTF od pelikana. Díky za pomoc
kratas
Kontaktovat uživatele:

Vezmete mezi sebe pár let odrostlé dítě jako jsem já

#109 Příspěvek od kratas »

Kristova léta mi už klepou na dveře a já se zase zbláznil a po velké modelářské pauze už v tom zase lítám. Podotýkám, že RC jsem nikdy nestavěl, jednou letěl, ale ... nic jsem nerozbil :))

V tuto chvíli si melouchama přivydělávám, abych nenaboural rodinný rozpočet a mohl si koupit Spectrum DX6i a k tomu Easy Star. Zatím si stavím házedla s konstrukčním křídlem, to je bezva zábava a snad se něco naučím než půjdu lítat s elektroletem.

Tímto bych se chtěl zeptat, jestli by jste mě do školky taky nevzali? Moc rád bych potkal partu modelářů, navázal nová přátelství a začal se učit. Jako samouk svým znalostem moc nevěřím a Vy byste mi jistě pomohli, poradili.

Jsem ještě vhodný adept?

Jinak jsem z Prahy, konkrétně z Krče, ale prakticky se mohu po Praze dopravit kamkoliv. A když jsem četl Velká Ohrada, ak z práce to mám co by kamenem dohodil.

Budu moc rád, když mě mezi sebe přijmete a nalejete mi pár znalostí a dovedností do té mojí pomalu chátrající mozkovny.

Pavel
MaRtYAA
Kontaktovat uživatele:

#110 Příspěvek od MaRtYAA »

Ahojky, jestli ještě ta školka funguje, tak bych se taky rád přihlásil..
Jsem z Prahy a mám vlastní samokřídlo a chtěl by se s ním naučit zacházet.
Tak když bude nějaká možnost, budu vděčný ;-)
MaRtY
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#111 Příspěvek od BOSS8 »

Školka samozřejmě funguje, jen co počasí dovolí. Teď toho moc nenalítáme - je to kruťárna trápit modely při teplotách pod nulou.
A když náhodou vyleze sluníčko, je všude spousta bahna - posledně jsem se zdrbal z kopce a měl jsem bláto až za ušima - bodláky a trní vytahuju z oblečení dodnes :-) .

Rád uvítám každého kdo má zájem o pohodové létání - jen to chce trošičku trpělivosti a vyčkat nějaké kloudné počasí. Teď je to spíš tak na nějaký pokecání o teorii , pravidlech a představách co to obnáší.
Kdo tedy chce může poslat SZ - a nějak se domluvíme.

To:kratas
Beru adepty od cca 8 do 99 let - takže - ano.

To:MaRtYAA
Samobrko je na učení fajn , potom je přechod na křidýlkový éra brnkačka. A hlavně vydrží nějakou tu ránu.

To:lastfever
Rádi tě uvítáme v partě , to je jasný. Doporučit místo na lítání - to je záludná otázka. :-) lítat se dá všude kde nikoho neohrožuješ a hlavně tam kde můžeš bezpečně přistát. Když máš ASWéčko jsi náš (budoucí svahař). Můžem někam zajet na kopec a uvidíš (že je to návykové :-) )
Stewen

#112 Příspěvek od Stewen »

tak sa hlasim do skolky aj ja
mam axn floater jet z HC
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#113 Příspěvek od BOSS8 »

Trochu nám to tu zapadalo prachem :lol: Ale vytahuji toto vlákno abych se podělil o neskonalé potěšení. :lol: informace že jeden z bývalých žáčků mojí školky nejen že pokračuje v létání , ale ted dokonce poletuje po svazích po boku modelářské elity ( pana kolmana), mě opravdu potěšila 8)

http://www.kolmanl.info/index.php?show= ... =LK_ZIVOT; Dokonce dodnes lítá s EGE na kterém se učil první krůčky - inu zvolit správný model to je základ. :wink:
Rádio a nabíječ = základ modeláře .
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#114 Příspěvek od Hoki »

To mě se taky daří. Z osmi "žáčků" již šest lítá samostatně a už mě dále nepotřebují. Jeden to vzdal s Sky Lady a chce se učit na malé 500mm setové Cessně. Chybu si nedá rozmluvit, tak ať se učí sám. Je to škoda, bude to pro něj drahá škola. A další nový se nahlásil, ale ještě nedorazil.
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#115 Příspěvek od BOSS8 »

:lol: i takového znám, dnes jezdí s lodičkou :lol: Ale naštěstí většina lítá :wink:

Mimochodem , ted s uvědomuju že i ten poslední si už poletuje beze mě :lol:
Takže vyhlašuji podzimní náborové kolo pro dva až tři nové adepty. Pokud má někdo zájem tak prosím SZ nebo volat na tel. 728 768 191
AdamProg
Kontaktovat uživatele:

#116 Příspěvek od AdamProg »

BOSS: Gratuluji, vsak jsi dobrej ucitel ;)
Nekdy musim s tebou zajit zaletat.
Cele leto sem zatim nemel na EG cas:( , porad mam jeste rozlepenou motorovou prepazku(musim to konecne zalepit) a zbehl sem spise k vrtulnikum :)
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#117 Příspěvek od BOSS8 »

OK. Budu se těšit.
kubajs

#118 Příspěvek od kubajs »

BOSS8 píše::lol: i takového znám, dnes jezdí s lodičkou :lol: Ale naštěstí většina lítá :wink:

Mimochodem , ted s uvědomuju že i ten poslední si už poletuje beze mě :lol:
Takže vyhlašuji podzimní náborové kolo pro dva až tři nové adepty. Pokud má někdo zájem tak prosím SZ nebo volat na tel. 728 768 191

Kluci, někdy bych s Váma rád zašel zalítat někam na svah, pokud počasí dovolí.
BOSS8: navíc Ti stále něco už docela dlouho dlužím ;).
Uvidíme, jak dlouho nám tuto sezónu ještě bude přát počasí. Pokud by ještě tak měsíc vydrželo počasí podobné tomu sobotnímu, vůbec bych se nezlobil :).
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#119 Příspěvek od BOSS8 »

Tenhle víkend už jsem zadaný, ale někdy potom by to šlo. :wink: Rád s tebou polítám. Ozvu se ti.
pedro777

#120 Příspěvek od pedro777 »

AHOJ

Moc Ti děkuju. Tahle nabídka je opravdu lákavá.Jen ma problém stou vzdáleností.Je to pro mne nadruhé straně to je přes celou Prahu. Bydlím kousek od Kladna tak jestli se nenajde někdo poblíš tak tu cestu obětuju.
Bude to určitě přínos a zvlášt potom co sem se tu dočetl.
Jestli Ti to nebude vadit,tak ještě počkám pár dní a pak Tě popřípadě kontaktuju.

Moc dík Petr

(trošku spěchám sem v praci)
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“