Napojení křídla-trup
Napojení křídla-trup
Rád bych si postavil něco jako RC-V2 a nevím jak napojit křídla na trup.
Kabeláž do křídel nebude, jen spojka a asi guma na jištění proti vysunutí polovin křídel.
Trup je laminát oválnýho průřezu a není na něm nic, tj. ani díra na spojku a tak.
Jak udělat přechod od trupu k nultýmu žebru aby to bylo jednoduchý a lehký a jakou spojku použít? Planžeta, uhlík. trubka nebo něco fikanějšího?
Díky
Kabeláž do křídel nebude, jen spojka a asi guma na jištění proti vysunutí polovin křídel.
Trup je laminát oválnýho průřezu a není na něm nic, tj. ani díra na spojku a tak.
Jak udělat přechod od trupu k nultýmu žebru aby to bylo jednoduchý a lehký a jakou spojku použít? Planžeta, uhlík. trubka nebo něco fikanějšího?
Díky
Radši v hospodě bez peněz, než na svahu bez olova
- bobmaximus
Jasně že jsem hledal, ale to co potřebuju nikde, plánky mám starý na házedla a za časáky neutrácim.
Teorii mám takovou že nultý žebro vybrousim ze 7-10mm balsy podle radiusu trupu a profilu křídla, přilepim na trup a na to preglejku, skrz to celý trubka na spojku křídel.
Ale kdyby měl někdo lepší řešení....
Teorii mám takovou že nultý žebro vybrousim ze 7-10mm balsy podle radiusu trupu a profilu křídla, přilepim na trup a na to preglejku, skrz to celý trubka na spojku křídel.
Ale kdyby měl někdo lepší řešení....
Radši v hospodě bez peněz, než na svahu bez olova
tak uz V2 jo
no hele jestli je ten trup kulatej tak to bude chtit asi nejdriv tu balsu a pak preklizku jinak trubku jako spojku kridel moc nedoporucuju to mas lepsi v pevnosti nejakou planzetu na stojato jinak pojisteni kridel sem nic nemel az ted kdyz se mi to po litani nasvahu uvolnilo tak to dycky raci pretahnu isolepou pri nejakym tvrdsim pristani se odtrhne a doufam ze tam budou jen dve serva aby si to mohl pouzit na V2s 
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=312_________________www.rcplanes.estranky.czvolmar