LamaCup Ostrava
Takže, přejmenoval jsem vlákno a tím i soutěž na LamaCup.
První kolo tedy předběžně v některou dubnovou neděli. Pravidla jsou definované, létat je možno prakticky s čímkoliv. Jen bych rád věděl, kolik lidí by předběžně bylo ochotno se zúčastnit. Zatím můžeme předpokládat, že to bude v Hrabové na klubovém letišti LMK Paskov. Startovné odhaduju tak dvacku, ať můžeme koupit nějaké servo pro vítěze. Tož se hlaste...
První kolo tedy předběžně v některou dubnovou neděli. Pravidla jsou definované, létat je možno prakticky s čímkoliv. Jen bych rád věděl, kolik lidí by předběžně bylo ochotno se zúčastnit. Zatím můžeme předpokládat, že to bude v Hrabové na klubovém letišti LMK Paskov. Startovné odhaduju tak dvacku, ať můžeme koupit nějaké servo pro vítěze. Tož se hlaste...
Naposledy upravil(a) tks dne pát 30.01.2009 14:44, celkem upraveno 1 x.
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
- Apocalypsus
- Kontaktovat uživatele:
Nikdy som na súťaži nebol, takže otázka totálneho greenhorna - to pristátie v poslednej minúte naraz všetkých iks lietadiel na jednu hromadu do kosoštvorca to ako sa realizuje? Ako hromadné šrotovisko?
Neviem sa sľúbiť na istotu, ale ak ma pracovné povinnosti a iné okolnosti nestopnú, kvôli srande by som sa mohol pokúsiť docestovať.
P.S. Trénovať nemám ako, taký luxus akože 20m šírka dráhy tu nemáme...
Neviem sa sľúbiť na istotu, ale ak ma pracovné povinnosti a iné okolnosti nestopnú, kvôli srande by som sa mohol pokúsiť docestovať.
P.S. Trénovať nemám ako, taký luxus akože 20m šírka dráhy tu nemáme...
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=72
m2 a ostatní: určitě jste všichni vítáni. Obzvláště m2, pokud doplní i předváděcí lety z některým ze svých turboletů.
To přistání - snad to nebude tak divoké - očekávám, že někteří popadají postupně dřív a většina z těch, co zalítne maximum, tak snad bude umět lítat a nějak se tam vměstnají.
Ale pokud by nás bylo skutečně více, tak bych to viděl na lítání ve skupinách, například po pěti lidech.
To přistání - snad to nebude tak divoké - očekávám, že někteří popadají postupně dřív a většina z těch, co zalítne maximum, tak snad bude umět lítat a nějak se tam vměstnají.
Ale pokud by nás bylo skutečně více, tak bych to viděl na lítání ve skupinách, například po pěti lidech.
Nazdar.
Tak jsem se konečně odhodlal napsat.
Taky bych se zůčastnil pokud v tom termínu nebude nějaká RCV2/F3J soutěž.
Já osobně jsem s Mambou (F3J) + naviják připraven hned.
Soutěž vypadá zajímavě, akorát se trochu obávám toho přistání. S 3metrovým érem to nebude lehké přistát na bod spolu s dalšími. Myslím si že by to chtělo menší úpravu podle RCV2/F3J. Tam je přistávací bod pro každého zvlášť. Já bych to dal podle počtu soutěžících na aspoň tři přistávací body. Pokud by nás bylo 10, tak 5 přistávacích bodů a dvě skupiny po pěti.
Taky by bylo dobré udělat předem seznam kanálů. Ať nejsou kolize. Aby to mělo ten soutěžní charakter.
Já osobně mám kanály 63,71,72.
Tak čus na LamaCupu......
Tak jsem se konečně odhodlal napsat.
Taky bych se zůčastnil pokud v tom termínu nebude nějaká RCV2/F3J soutěž.
Já osobně jsem s Mambou (F3J) + naviják připraven hned.
Soutěž vypadá zajímavě, akorát se trochu obávám toho přistání. S 3metrovým érem to nebude lehké přistát na bod spolu s dalšími. Myslím si že by to chtělo menší úpravu podle RCV2/F3J. Tam je přistávací bod pro každého zvlášť. Já bych to dal podle počtu soutěžících na aspoň tři přistávací body. Pokud by nás bylo 10, tak 5 přistávacích bodů a dvě skupiny po pěti.
Taky by bylo dobré udělat předem seznam kanálů. Ať nejsou kolize. Aby to mělo ten soutěžní charakter.
Já osobně mám kanály 63,71,72.
Tak čus na LamaCupu......
....RC FOREVER....
Přistávacím bodem není bod, ale čtverec 20x20m. Viděl jsem Tě přistávat, a přistáváš k noze, takže tam asi problém nebude. Je jasné, že pokud by přistával najednou 10 lidí, bude problém. Al epokud se domluvíme, že najednou nepoletí víc než 5 lidí (poletí se ve skupinách), tak to snad nějak zvládneme, ne? Víc přistávacích zón atd, bych asi nedělal, nechceme z toho oficiální náročnou soutěž, jde především o společné sranda-polítání.
- Apocalypsus
- Kontaktovat uživatele: