Nejlepsi simulator na PC?
Nejlepsi simulator na PC?
Jaky je podle Vas nejlepsi simulator na PC..? Ja jsem vyzkousel:
RealFlight G4 - zatim nejlepsi simulator, ktery jsem vyzkousel
Aerofly Pro Deluxe - kvalitni simulator
FMS - na seznameni dobry simulator
Super 3D flatform EPO | AXN Floater-Jet (prodáno) | Micro Cessna 781 | V-MAX TY901 | Mad Truck 4x4
Re: Nejlepsi simulator na PC?
sejvi píše:Jaky je podle Vas nejlepsi simulator na PC..? Ja jsem vyzkousel:
RealFlight G4 - zatim nejlepsi simulator, ktery jsem vyzkousel
Aerofly Pro Deluxe - kvalitni simulator
FMS - na seznameni dobry simulator
Nezlob se na me, ale tohle je dost blbe polozena otazka. Nejlepsi V CEM?
Jo a FMS u me neni simulator, teda krome toho, ze to ma v nazvu. Nesimuluje to, co by mel, a to jsou fyzikalni zakony.
Z vlastni zkusenosti mam ozkouseny AFPD a Phoenix. Oba jsou kvalitni simulatory. Z hlediska simulace vrtulniku vyhrava Phoenix.
můj žebříček pro letaní s letadly je ....
1/ RealFlight G4.5 zde ocenuji možnost zobrazení scény "keep Ground in View"...stále vím kde na obloze jsem, to mi u ostatních sim. chybí
2/ Reflex zde ocenuji reálnost provádění klasických vývrtek
...pak jsem ještě zkoušel Aerofly Pro Deluxe není špatný pro nácvik 3D ale zese ty vývrtky ...bez křidýlek nic moc...ale v Akroforu.cz ho používá většina pilotů
tak nevím....
FMS to bylo moje první seznámení s RC simulátorem když jsem poprvé odstartoval s letadlem a cítil jsem jak řídím ...to byla extáze.....
1/ RealFlight G4.5 zde ocenuji možnost zobrazení scény "keep Ground in View"...stále vím kde na obloze jsem, to mi u ostatních sim. chybí
2/ Reflex zde ocenuji reálnost provádění klasických vývrtek
...pak jsem ještě zkoušel Aerofly Pro Deluxe není špatný pro nácvik 3D ale zese ty vývrtky ...bez křidýlek nic moc...ale v Akroforu.cz ho používá většina pilotů
FMS to bylo moje první seznámení s RC simulátorem když jsem poprvé odstartoval s letadlem a cítil jsem jak řídím ...to byla extáze.....
jarb píše:můj žebříček pro letaní s letadly je ....
1/ RealFlight G4.5 zde ocenuji možnost zobrazení scény "keep Ground in View"...stále vím kde na obloze jsem, to mi u ostatních sim. chybí![]()
Phoenix ma tuto moznost taky, dokonce i dalsi specialitky, kdy se obloha rozdeli horizontalnimi a vertikalnimi carami na kusy. Phoenix toho umi mnohem vic nez lidi ozkouseli.