katana mini(alias phoenix sim.)
- Lukáš Kuba
katana mini(alias phoenix sim.)
Zdravím,jen taková otázečka,chtěl bych si koupit nějaký zatím nevím jaký model 3D akrobata na el.pohon.jde mi o to že bych chtěl model s rozpětím alespoˇ120cm (bohužel jsem takový nenašel),ale chtěl bych vědět jestli se opravdu modely akrobatů chovají jako v simulátoru phoenix???nezkoušel jste to někdo? lítám s vrtulníkama a v simu phoenix se mi helina chová naprosto realisticky.tak se ptám jak to je s akrobatem.Sám to nemůžu posoudit protože sem zatím žádného neměl.dík moc za odpověd.
Hi tec Aurora,Proxima II,cesna 182 by pelikán,DG 808S-4m,DG 800-4,35m,nahoru to může dolů musí.
- Lukáš Kuba
- Lukáš Kuba
semir píše:SrAjni píše:semir píše:inak skus v afpd dat 130% rychlost simulacie, celkom sranda
leital som s tym v obchode,aj tak tupeRF je fakt supa ten yakolev co jet am s tym sa mi lieta najlepsie
priprava na mojho
vyskusamev hale lietas inak ? staviam teraz Mercury do haly, treti model tuto sezonu
nakolko som stale v obchode nemam kedy.Zatial mi staci moj 1,5m drobcek (Extra 300 ) a teraz jej vacsi bratranec Yak 54 2metrovka na elektriku
Chcel som riesit halu ale financie nedovoluju
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.