Phoenix RC
zdravím rcčkáři!! pročetl jsem si dosti témat a všeho. ale sem docela z té záplavy informací zmaten .) jsem v tomdle tom nováček, no, tedy ještě nejsem, ale rád bych. než začnu s létáním, rozhodl jsem se si pořídit sim. a bude to phoenix, který tady všude chválíte. jako vysílač jsem zvolil dx6i. o tomto vysílači jsem se dočetl dosti chvály a pro mě jako začátečníka myslím si, že je dobrá volba. tento vysílač bych koupil na inwoodmodels.co.uk, avšak jsou tam 3 verze, holý a pak nějaké komba, kde jsou přijímače (mode1 a mode2). chci se tedy zeptat, co koupit? na začátek helinu kupovat nechci, zbytečně by ležela v koutě. ale helina zřejmě bude copterx 450se v2, ale jak už sem psal, do tohodle investovat momentálně nebudu (do budoucna bude určitě i nějaké "éro" .). takže, jakou verzi dx6i koupit, aby do budoucna šlo vše v pořádku s copteremx? děkuji za rady!
babi
babi
baaabovka píše:děkuji, tak tedy potom mode1 je (jak jsi to postupně napsal) vlevo? a tedy koupit už rovnou s přijímačem?
Obracene
Mod1 = plyn vpravo
Mod2 = plyn vlevo
A samozrejme s prijimacem, ktery pak jen frknes do modelu. Uvazujes-li o heline typu T-Rex 450 (=CopterX), tak staci AR6100, tedy prijimac bez pridavneho satelitu (AR6200, AR7000 apod).
Na letadla bude DX6i stacit v pohode, ale pokud bys uvazoval v budoucnu o heline-spalovaku, je nutne 7 kanalu, takze pak DX7.
oni tam mají pouze ar6200 (SPEKTRUM DX6i COMBO. INC 6200 FULL RANGE RX (MODE 1) a SPEKTRUM DX6i COMBO. INC 6200 6 CH FULL RANGE RX (MODE 2)). a o spalovací helině určitě neuvažuji, než se naučím s toudle, tak to chvíli potrvá a pak taky nějaké letadla, ale to je dlouhá budoucnost, nejdříve sim doma v teple .)
baaabovka píše:oni tam mají pouze ar6200 (SPEKTRUM DX6i COMBO. INC 6200 FULL RANGE RX (MODE 1) a SPEKTRUM DX6i COMBO. INC 6200 6 CH FULL RANGE RX (MODE 2)). a o spalovací helině určitě neuvažuji, než se naučím s toudle, tak to chvíli potrvá a pak taky nějaké letadla, ale to je dlouhá budoucnost, nejdříve sim doma v teple .)
To nevadi, ze u toho je rovnou AR6200, kdyztak to s nekym tady vymenis za maly priplatek.
- Gllun
- Kontaktovat uživatele:
já už mám vrťas od června minulého roku, takže jsem už něco nalétal...jak ho mám nastavenej na ven - myslíš křivky??? něco jsem zkopiroval ze stránky http://vitocz.net/ a následně upravil do podoby, která mi vyhovuje...pokud začínáš, tak to nastav podle něj...zezačatku jsem to taky tak měl
...