LamaCup Ostrava
LamaCup Ostrava
Četl jsem tady zase něco o pražském Depron Cupu a mám návrh pro Ostraváky a obyvatele blízkého okolí:
Kurňa chlopi, co tak něco podniknout společně?
Úprava pravidel, viz tento odkaz: http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... 969#198969
Tak co hoši, kdo do toho půjde? Beztak máte doma nějaké staré éra, co by se daly použít. Případně se dá něco ukutit, klidně i z Depronu. Do jara je ještě času dost. Očekávám vaše reakce.
Tom
Kurňa chlopi, co tak něco podniknout společně?
Úprava pravidel, viz tento odkaz: http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... 969#198969
Tak co hoši, kdo do toho půjde? Beztak máte doma nějaké staré éra, co by se daly použít. Případně se dá něco ukutit, klidně i z Depronu. Do jara je ještě času dost. Očekávám vaše reakce.
Tom
Naposledy upravil(a) tks dne pát 30.01.2009 13:58, celkem upraveno 4 x.
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
Možná by se to dalo upravit ještě tak, že předepsaný bude jen konkrétní motor a vrtule. Rovněž by asi bylo rozumné nastavit to na 3S LiXXX (předpokládám, že tříčlánky jsou rozšířenější) v kapacitě např 1000-1500mAh. Takže pro běžně vybaveného pokročilejšího modeláře by jediná investice byla motor a vrtule.
- Tom75
- Kontaktovat uživatele:
Re: Grand Prix Ostrava!!!
To bych mohl taky něco jednoduchého slepit, přehodit vybavení z EPA Mustanga a přijet. Ještě jsem se nikdy žádných závodů nezůčastnil, lítám jen pro zábavu.tks píše:Jako pohon by se vybralo něco superlevného z číny (oběžka, dvoučlánek LiPol), aby se to vešlo doslova do pár stovek a dalo se to úspěšně použít na éro tak do 750g.
Tom
Nakadah píše:Pristani na "bodů by vyhral ten komu by na tom eru nejmin zalezelo a poradne by to zapichnulNak
Ja psal o pristani, ne zapichovani ala F3J brusy. Moji vrtule je mi lito a muzem pozadovat pri pristani "jizdu na koleckach nebo po brise s vypnutym motorem" Za zapich trestne body a u balzovych jako bonus igelitovy pytlik + kostatko a lopatka
Tak jo, vypadá to, že by nás mohlo být dost. Teď jde o to nějak sjednotit pravidla, ať je to pro většinu lidí s minimem nákladů.
Úplně unlimited kategorii bych z toho nedělal. Já jsem původně fakt myslel předepsat konkrétní motor a vrtuli z HC (s objednáním by případně kdokoliv pomohl). Ale pokud se dohodneme na něčem jiném, tak není problém. Třeba oběžka do 50g a dvou nebo tříčlánek.
Úplně unlimited kategorii bych z toho nedělal. Já jsem původně fakt myslel předepsat konkrétní motor a vrtuli z HC (s objednáním by případně kdokoliv pomohl). Ale pokud se dohodneme na něčem jiném, tak není problém. Třeba oběžka do 50g a dvou nebo tříčlánek.