ElyQ45
Tak pánové abych to upřesnil,já to nemyslel nijak zle
Walkeru mám a nechovám k ní žádné zášti
Ale jak jsem mrkl na ten manual k 45ce tak mi to blesklo hlavou.
Walkeře tu kdosi kdesi (v tématu ke Creatě? )vyčítal málo odolný rám,tohle je dost podobné a navíc ty příčné trubičky jsou delší a tudíž to svádí k domněnce že je na ně v případě ,,krocení " větší páka než na Walkerácké které jsou kratší.Ale jak píšu,pouze domněnka.
Jinak se mi líbí stejně jako ona zmiňovaná Creata.
A ještě na závěr:Nebyla na trhu náhodou třeba 60tka (z které Creata vychází ) dřív než tenhle mixér????
Walkeru mám a nechovám k ní žádné zášti
Ale jak jsem mrkl na ten manual k 45ce tak mi to blesklo hlavou.
Walkeře tu kdosi kdesi (v tématu ke Creatě? )vyčítal málo odolný rám,tohle je dost podobné a navíc ty příčné trubičky jsou delší a tudíž to svádí k domněnce že je na ně v případě ,,krocení " větší páka než na Walkerácké které jsou kratší.Ale jak píšu,pouze domněnka.
Jinak se mi líbí stejně jako ona zmiňovaná Creata.
A ještě na závěr:Nebyla na trhu náhodou třeba 60tka (z které Creata vychází ) dřív než tenhle mixér????
Na http://www.mojehobby.cz/diskuze/strom1.php?idforum=21 v sekci walkera37 pise Vito ze je to jedna z mala helin ktere leti opravdu z "krabice". Cituji "Pokud jsi chtěl něco levného, co opravdu dobře a hned z krabice létá (a dobře), tak jsi si měl pořídit třeba toto - EQ45 ElyQ RTF 2,4Ghz
Měl jsem možnost vyzkoušet x strojů podobného charakteru, a ten ElyQ byl jediný, který opravdu dobře létal, a šel použít na výuku. Další možnost je pak Blade 400." konec citace
coz se o walkere 60 rict opravdu neda (vlastni zkusenost).
Měl jsem možnost vyzkoušet x strojů podobného charakteru, a ten ElyQ byl jediný, který opravdu dobře létal, a šel použít na výuku. Další možnost je pak Blade 400." konec citace
TRex500, letadla AMR - Ultimate,VA models - Trinity, Ultimate, FMS - MSX v2, rádio Horus X10