Wifi kamera
-
Hali
- Kontaktovat uživatele:
me by treba zajimali jak je udelany ten wifi prenos? at uz te kamery nebo wifi vysilacek. protze wifi ma k dispozici asi jenom 8 kanalu. Vim ze rx/tx tohle resi parovacim kodem ale i tak obsadi jeden kanal pro ostatni zarizeni. a pokud vim tak klasicke sitove wifi spoje behaji jenom na jednom kanalu a pokud se ukaze nekdo s vetsim vysilacim vykonem je spoj v pr. A pokud jeste vysilacka behem vysilani prochazi kanaly a hleda volny tak to bude pro ostani zarizeni bude smrt.
Podle me to ze wifi nerusi je pravda jenom u RC souprav ktere se navzajem neovlivnuji a nejsou ovlivnovany diky paketovemu prenosu dat. u te kamery asi nebude zajisteno dostatecne filtrovani ruseni jako u tech RC souprav.
A to ze pri pouziti wifi na notebooku klesne rychllost prenosu je tim ze karty filtruje ty pakety ktere nejsou urceny ji. takze to vlastne fyzicky nerusi ale zahlcuje wifi kartu informacemi
pokud jsem napsal kraviny prominte a kamenujte
Podle me to ze wifi nerusi je pravda jenom u RC souprav ktere se navzajem neovlivnuji a nejsou ovlivnovany diky paketovemu prenosu dat. u te kamery asi nebude zajisteno dostatecne filtrovani ruseni jako u tech RC souprav.
A to ze pri pouziti wifi na notebooku klesne rychllost prenosu je tim ze karty filtruje ty pakety ktere nejsou urceny ji. takze to vlastne fyzicky nerusi ale zahlcuje wifi kartu informacemi
pokud jsem napsal kraviny prominte a kamenujte
Jak říka Hali, i milisekunda muze vytvorit pruh. Je to obdobne s wifi na pc, pakety, ktere se prenasi mezi prijimacem a vysilacem maji urcitou dobu prenusu. Ovlivnuje to hodne veci. JInak zkus svou wifi kamerku dat k jinemu zarizeni nez je heli. Pokud se ti bude ruit obraz, pak vidim problem v odruseni.