Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Ja som to vzdal a kúpil sekunďák u Pelikána, je drahší ako ten Flash a je ho tam ani nie polovica Ale ak zas bude vezmem zásobu a donesiem na letisko.
Inak ma ešte napadlo, bral som z HC aj nejaký čínsky "Uhu-por". Mám dojem, že skončil u teba, tak možeš podať správu
jirad píše:
Marek71 píše: Ale ja už 7 rokov žijem v ČR, slovenčinu používam vlastne len tu na RC Manii
lidi si zvyknou, ja se taky desne divil, proc na me Marek mluvi na letisti cesky, kdyz pritom pise slovensky Jsem se tesil, ze si poslechnu slovenstinu a ono houby, prodavacka u nas v krame taky mluvi cesky (i kdyz pekne mekce), nicmene na zaver rika "dovi" Hrome, ten vterinak je furt vyprodanej, nezbyde mi, nez zase koupit Pelikana tady ...
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Tompe píše:Mne zase balik z HC za cca 2k Kč nechala pošťačka u sousedky o patro níž a ta zmatená balík předala nové nájemnici na jejím patře naproti. Když jsem proň přišel tak se divila že co chcu že to dala manželce No a nová nájemnice vzápětí balík odnesla do práce že jej předá pronajímatelce bytu jenž se prý v telefonu vyjádřila že to může být pro ni ... Naštěstí jsem se z dovolené jen o den později než ten chaos vypuknul ... jinak balík skončil kdoví kde ...
Klasika, oni muzou ze zakona nechat balik u nahradniho prijemce v dome.. Taky to obcas honim po sousedech, pokud nechces aby to delali, musis vyplnit formular na poste ze si to neprejes. Je to bohuzel jen doporuceny dopis a ne do vlastnich rukou..
Chtěl bych se zeptat jak dlouho trvá než objednávka na hobbycity přejde ze stavu processing na stav shipped? Mám processing u balíčku už čtvrtej den a už jsem z toho lehce nervózní. Od každé věci měli na skladě několik tisíc kusů...
běžně to odešlou do 5-7-mi dnů, dalších 7 dní počítej na dopravu do Čech a pak už je to jen otázka celního řízení. Jednou se celnímu skladu zadařilo a po 3 urgencích mi zásilku ze skladu doručili za 3 měsíce
A keď je zásielka v stave shipped, ešte to neznamená, že odišla z Číny. Znamená to len toľko, že ju HC vyexpedovali zo skladu na poštu. A na pošte može trčať ďalších pár dní. Obvykle ju HK pošta pošle nasledujúci deň. Rekord mám tuším 5 dní od expedície zo skladu po odoslanie z pošty.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Supr chlapi, dik moc. Kurňa z tý celnice mám strach, mám tam 5 serv a 2 gyra po 30 doláčích, tak by to odchytit nemuseli. Balíček nemám označenej jako gift, dělá to někdo s tím gift?
Nazdar ,
s tím jsem se taky setkal a mám dojem že se to stane v případě že si objednáš nějaký zboží a je v tý objednávce nějaká položka která není na skladě. Oni to ti tu objednávku držeji dokud jim nepříde od výrobce aby ti to mohly poslat jako celek i se zbožím který jsi si objednal a který na skladě mají .Mysim že lhůta je asi 6-týdnů . Pak ti to pošlou bez tý položky pokud jim ji výrobce nedodá .
JENDA01 píše:Nazdar , s tím jsem se taky setkal a mám dojem že se to stane v případě že si objednáš nějaký zboží a je v tý objednávce nějaká položka která není na skladě. Oni to ti tu objednávku držeji dokud jim nepříde od výrobce aby ti to mohly poslat jako celek i se zbožím který jsi si objednal a který na skladě mají .Mysim že lhůta je asi 6-týdnů . Pak ti to pošlou bez tý položky pokud jim ji výrobce nedodá .
Pokud vim tak rikal ze od veho co bral bylo nekolik tisic kusu, jinak me taky uz 4 dny visi objednavka processing