Nákup u hobbycity

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Marek71 »

Ja som to vzdal a kúpil sekunďák u Pelikána, je drahší ako ten Flash a je ho tam ani nie polovica :-( Ale ak zas bude vezmem zásobu a donesiem na letisko.

Inak ma ešte napadlo, bral som z HC aj nejaký čínsky "Uhu-por". Mám dojem, že skončil u teba, tak možeš podať správu :-)

jirad píše:
Marek71 píše: Ale ja už 7 rokov žijem v ČR, slovenčinu používam vlastne len tu na RC Manii
:-) lidi si zvyknou, ja se taky desne divil, proc na me Marek mluvi na letisti cesky, kdyz pritom pise slovensky :-) Jsem se tesil, ze si poslechnu slovenstinu a ono houby, prodavacka u nas v krame taky mluvi cesky (i kdyz pekne mekce), nicmene na zaver rika "dovi" :-)
Hrome, ten vterinak je furt vyprodanej, nezbyde mi, nez zase koupit Pelikana tady ...
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Sarah
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Sarah »

Tompe píše:Mne zase balik z HC za cca 2k Kč nechala pošťačka u sousedky o patro níž a ta zmatená balík předala nové nájemnici na jejím patře naproti.
Když jsem proň přišel tak se divila že co chcu že to dala manželce 8O
No a nová nájemnice vzápětí balík odnesla do práce že jej předá pronajímatelce bytu jenž se prý v telefonu vyjádřila že to může být pro ni ... :x
Naštěstí jsem se z dovolené jen o den později než ten chaos vypuknul ... jinak balík skončil kdoví kde ...

Klasika, oni muzou ze zakona nechat balik u nahradniho prijemce v dome.. Taky to obcas honim po sousedech, pokud nechces aby to delali, musis vyplnit formular na poste ze si to neprejes. Je to bohuzel jen doporuceny dopis a ne do vlastnich rukou..
Billy Bob Bean
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Billy Bob Bean »

Chtěl bych se zeptat jak dlouho trvá než objednávka na hobbycity přejde ze stavu processing na stav shipped? Mám processing u balíčku už čtvrtej den a už jsem z toho lehce nervózní. Od každé věci měli na skladě několik tisíc kusů...
Extra VA330
Toro 900 Brtutale
Jano
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Jano »

individuálne , u mňa viac USD rychlejšie ako menej USD
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=309
s3030150

#35 Příspěvek od s3030150 »

no text entered...
Naposledy upravil(a) s3030150 dne stř 23.04.2014 16:16, celkem upraveno 3 x.
Jirak
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Jirak »

běžně to odešlou do 5-7-mi dnů, dalších 7 dní počítej na dopravu do Čech a pak už je to jen otázka celního řízení. Jednou se celnímu skladu zadařilo a po 3 urgencích mi zásilku ze skladu doručili za 3 měsíce :lol:
Marcos
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Marcos »

Do tedka mi dve zasilky odeslali den po objednani, objednavku z minuleho ctvrtka mi odeslali dnes,
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od Marek71 »

A keď je zásielka v stave shipped, ešte to neznamená, že odišla z Číny. Znamená to len toľko, že ju HC vyexpedovali zo skladu na poštu. A na pošte može trčať ďalších pár dní. Obvykle ju HK pošta pošle nasledujúci deň. Rekord mám tuším 5 dní od expedície zo skladu po odoslanie z pošty.
Billy Bob Bean
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od Billy Bob Bean »

Supr chlapi, dik moc. Kurňa z tý celnice mám strach, mám tam 5 serv a 2 gyra po 30 doláčích, tak by to odchytit nemuseli. Balíček nemám označenej jako gift, dělá to někdo s tím gift?
Extra VA330
Toro 900 Brtutale
s3030150

#40 Příspěvek od s3030150 »

no text entered...
Naposledy upravil(a) s3030150 dne stř 23.04.2014 14:27, celkem upraveno 3 x.
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od Marek71 »

semir:
Je to celoeurópske nariadenie, resp. platí to v celej EU.
Billy Bob Bean
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od Billy Bob Bean »

Super, už mi přišel mail, že balík opustil sklady hobbycity. Těšim se na to jak malej kluk na Vánoce.
Extra VA330
Toro 900 Brtutale
JENDA01

#43 Příspěvek od JENDA01 »

Nazdar ,
s tím jsem se taky setkal a mám dojem že se to stane v případě že si objednáš nějaký zboží a je v tý objednávce nějaká položka která není na skladě. Oni to ti tu objednávku držeji dokud jim nepříde od výrobce aby ti to mohly poslat jako celek i se zbožím který jsi si objednal a který na skladě mají .Mysim že lhůta je asi 6-týdnů . Pak ti to pošlou bez tý položky pokud jim ji výrobce nedodá .
Sarah
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od Sarah »

JENDA01 píše:Nazdar ,
s tím jsem se taky setkal a mám dojem že se to stane v případě že si objednáš nějaký zboží a je v tý objednávce nějaká položka která není na skladě. Oni to ti tu objednávku držeji dokud jim nepříde od výrobce aby ti to mohly poslat jako celek i se zbožím který jsi si objednal a který na skladě mají .Mysim že lhůta je asi 6-týdnů . Pak ti to pošlou bez tý položky pokud jim ji výrobce nedodá .

Pokud vim tak rikal ze od veho co bral bylo nekolik tisic kusu, jinak me taky uz 4 dny visi objednavka processing :)
sharkcom
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od sharkcom »

Mě to vyřídily až za 3 dny. Ale pak to byl fofr. V ůterý 20 odesláno do ČR a v pátek 23. doručeno...
Sbach 2200mm, Piper L4H 2500mm, Hawker huriccane 1950mm, F3K SHARK.
Letiště Cheb, www.rc.hys.cz
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“