polstrování kufru pro vysílač
- crazy nemo
polstrování kufru pro vysílač
nemáte typ na nějaký materiál na vypolstrování kufru pro vysílač? chtěl bych si udělat něco jako tohle http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXHSW2&P=M. Má to vlastnosti asi jako tuhší molitan, ale nemůžu nikde nic podobného sehnat. Nemáte někdo typ kde nebo alespoň pod jakým jménem ten vnitřek hledat?
-
petrpetr
- Kontaktovat uživatele:
http://eshop.dexon.cz/popisy/k73.jpg
Něco podobného jsem před časem zahlédl v Bauhausu, nakonec jsem tam koupil kufr i stím blbincem.
Něco podobného jsem před časem zahlédl v Bauhausu, nakonec jsem tam koupil kufr i stím blbincem.
T-Rex500HK-Rex 250T-Rex 600Minititan 325SERaptor 30V2DX7
- crazy nemo
- RiMr
- Kontaktovat uživatele:
Marcos píše:Kamarad vzal krabici od vysilacky, oriz ten polys ve kterym byla, aby se vesel do kufru a vysilacka tam samozrejme pasuje bezvadne
Jo, taky jsem to tak udělal (DX6i), akorát jsem ji olaminoval (zbyla mi při laminování pryskyřice a nevěděl jsem kam s ní
-
petrpetr
- Kontaktovat uživatele:
crazy nemo píše:nejspíše nemám standartizovanej kufr a chtěl bych si tam udělat místo i pro další výbavu podle sebe
to peter: jak jsou ty odzvučňovací panely nebo potahové tkaniny vysoký? je toho na tu vysílačku potřeba hodně, tak at to nemusím slepovat po 5 mm
píšou tam 60 mm tak bych jim to věřil. Ale za ty prachy máš v nějakým Obibausu celej kufr i s pěnou. Já to mám takhle,
-
petrpetr
- Kontaktovat uživatele:
crazy nemo píše:nejspíše nemám standartizovanej kufr a chtěl bych si tam udělat místo i pro další výbavu podle sebe
to peter: jak jsou ty odzvučňovací panely nebo potahové tkaniny vysoký? je toho na tu vysílačku potřeba hodně, tak at to nemusím slepovat po 5 mm
píšou tam 60 mm tak bych jim to věřil. Ale za ty prachy máš v nějakým Obibausu celej kufr i s pěnou. Já to mám takhle
- crazy nemo
dnes jsem oběhly všechny hausy v Olomouci a nic takového jsem tam neviděl, možná sem jen slepej, a já kufr už mám tak by mi stačila nějaká ta hmota na vyplnění. Doteď jsem ho používal jen s přepážkama, ale ted sem si koupil novou vysílačku a chci aby byla jako v bavlnce ať mi chvíli vydrží. Příští týden zkusim nějaký čalouníky a uvidim.
Tak ja to mam takhle, narychlo spichnuty z 10cm molitanu. Moc sem se s tim nestval, neni to na vystavu ale musi to plnit ucel
Mam tam vsechno krom nabijecky, pajky a lepidel
tj. nahradni serva, servotester, multimetr, klestak, vselijake mozne koncovky na tahla, ruzny spojovaci material, programovaci karticky, samolepici oluvka na dovazeni atd.
Snazil sem se maximalne vyuzit misto. Nak
Snazil sem se maximalne vyuzit misto. Nak
- crazy nemo
Marcos píše:Kamarad vzal krabici od vysilacky, oriz ten polys ve kterym byla, aby se vesel do kufru a vysilacka tam samozrejme pasuje bezvadne
Stejně jako já
Krom rádia a prijímačů tam mám i nabíjčečky a neLipol akumulátory.
Obrázek je klikací a vede do galerie obrázků.
Ďusi
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25