polstrování kufru pro vysílač

Pracovní postupy, technologie, finty, grify, nástroje, poznatky jak co nejlépe něco vyrobit, opravit a tak podobně.
Zpráva
Autor
crazy nemo

polstrování kufru pro vysílač

#1 Příspěvek od crazy nemo »

nemáte typ na nějaký materiál na vypolstrování kufru pro vysílač? chtěl bych si udělat něco jako tohle http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXHSW2&P=M. Má to vlastnosti asi jako tuhší molitan, ale nemůžu nikde nic podobného sehnat. Nemáte někdo typ kde nebo alespoň pod jakým jménem ten vnitřek hledat?
Pako
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Pako »

Je to asi stejný materiál, jaký se používá na výrobu tlumicích panelů pro zvukové studia (mám ho po celé cimře 8) ) Možná by se něco podobného dalo sehnat i někde u čalouníků co vyrábí matrace atd...
petrpetr
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od petrpetr »

http://eshop.dexon.cz/popisy/k73.jpg

Něco podobného jsem před časem zahlédl v Bauhausu, nakonec jsem tam koupil kufr i stím blbincem.
T-Rex500HK-Rex 250T-Rex 600Minititan 325SERaptor 30V2DX7
barty7
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od barty7 »

Anebo to koupit hotový.Tenhle je na Spektrum
http://www.readyheli.com/Replacement_Sp ... pm6702.htm
Obrázek
Pavel Bartoš
barty7
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od barty7 »

Obrázek
Obrázek

Já kupoval celej kufr taky v Bauhausu.Cena tuším 800Kč
Upravíš si to jak potřebuješ.
Pavel Bartoš
crazy nemo

#6 Příspěvek od crazy nemo »

nejspíše nemám standartizovanej kufr a chtěl bych si tam udělat místo i pro další výbavu podle sebe

to peter: jak jsou ty odzvučňovací panely nebo potahové tkaniny vysoký? je toho na tu vysílačku potřeba hodně, tak at to nemusím slepovat po 5 mm
Marcos
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Marcos »

Kamarad vzal krabici od vysilacky, oriz ten polys ve kterym byla, aby se vesel do kufru a vysilacka tam samozrejme pasuje bezvadne :)
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od RiMr »

Marcos píše:Kamarad vzal krabici od vysilacky, oriz ten polys ve kterym byla, aby se vesel do kufru a vysilacka tam samozrejme pasuje bezvadne :)

Jo, taky jsem to tak udělal (DX6i), akorát jsem ji olaminoval (zbyla mi při laminování pryskyřice a nevěděl jsem kam s ní :D ). Vlezou se mi tam i accu + "smetí".
petrpetr
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od petrpetr »

crazy nemo píše:nejspíše nemám standartizovanej kufr a chtěl bych si tam udělat místo i pro další výbavu podle sebe

to peter: jak jsou ty odzvučňovací panely nebo potahové tkaniny vysoký? je toho na tu vysílačku potřeba hodně, tak at to nemusím slepovat po 5 mm

píšou tam 60 mm tak bych jim to věřil. Ale za ty prachy máš v nějakým Obibausu celej kufr i s pěnou. Já to mám takhle,

Obrázek
petrpetr
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od petrpetr »

crazy nemo píše:nejspíše nemám standartizovanej kufr a chtěl bych si tam udělat místo i pro další výbavu podle sebe

píšou tam 60 mm tak bych jim to věřil. Ale za ty prachy máš v nějakým Obibausu celej kufr i s pěnou. Já to mám takhle Obrázek
crazy nemo

#11 Příspěvek od crazy nemo »

dnes jsem oběhly všechny hausy v Olomouci a nic takového jsem tam neviděl, možná sem jen slepej, a já kufr už mám tak by mi stačila nějaká ta hmota na vyplnění. Doteď jsem ho používal jen s přepážkama, ale ted sem si koupil novou vysílačku a chci aby byla jako v bavlnce ať mi chvíli vydrží. Příští týden zkusim nějaký čalouníky a uvidim.
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Nakadah »

Tak ja to mam takhle, narychlo spichnuty z 10cm molitanu. Moc sem se s tim nestval, neni to na vystavu ale musi to plnit ucel :) Mam tam vsechno krom nabijecky, pajky a lepidel :D tj. nahradni serva, servotester, multimetr, klestak, vselijake mozne koncovky na tahla, ruzny spojovaci material, programovaci karticky, samolepici oluvka na dovazeni atd.

Obrázek

Obrázek

Snazil sem se maximalne vyuzit misto. Nak
crazy nemo

#13 Příspěvek od crazy nemo »

mě molitan připadl moc měkej, chtěl sem něco co drží trochu více tvar, ale možná u něj taky skončím
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Nakadah »

Me se zda ze tvar drzi bez problemu. Pravda asi je mekci tak se hur reze nozem, chce to hoooodne ostry nuz. A nebo odporovy drat by mozna fungoval, ale to sem nezkousel. Pro tyhle ucely pouzivam dyku brousenou na piskovcovem brousku, s tou si oholim chlupy na ruce. Nak
dusi
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od dusi »

Marcos píše:Kamarad vzal krabici od vysilacky, oriz ten polys ve kterym byla, aby se vesel do kufru a vysilacka tam samozrejme pasuje bezvadne :)

Obrázek
Stejně jako já 8)
Krom rádia a prijímačů tam mám i nabíjčečky a neLipol akumulátory.

Obrázek je klikací a vede do galerie obrázků.
Ďusi
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25
Odpovědět

Zpět na „Dílna“