dobry den chcel by som sa opytat ze ako mam urobit podvozok....a helina je dlha asi 30-40 cm....protoze moja helina je v oprave a tak si vyrabam vlastnu nema ani gyro ani serva ale na tu chvilu to staci...
liziny...by som chcel...ale ked ju vyfotim to nepomoze pretoze este ju nemam...poskladanu..a hlavnou castou toho je podvozok..a ak ho urobim tak az vtedy sa mozem pohnut dalej...
dobre ked urobim dam foto.....ale bude to vyzerat asi zle...ale lietat by to mohlo...nemam co robit tak si vyrabam mini "vrtulnicek...pretoze ako som uz povedal moj je v oprave....
uz to mam hotove idem ale teraz prec ked dojdem dam sem fotky...a dal som kapotaz z vrtulnicku co som nasiel od firmy revell ktora vyraba modely nelietajuce....vsetko som to dal do kopy a lieta to dobre...je to 3kanal ale ked sa nudite tak je to dobre..
jak sem dáváš příspěvek tak je tam Img je to tag pro vložení obrázku. Ale konkrétně asi nevím jak tam do něj vložit, protože to je jen z url adresy. Ale zkus to nazdilet na nějaký free server. [/img]