Simulator - AEROFLY

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
niky79

Re: AFPD a FS one

#166 Příspěvek od niky79 »

Zero píše:U aerofle proffessional de luxe se mi nehlasi ovladac,mam to pouze stazeny z internetu,ostatnim to normalne de,ovladac mam zapojenej ale nikdy mi ho to nenajde,nevite proc? :?:
FS one,take stazene z netu,vite nekdo seriovy cisla?
Moc dik za odpovedi. :wink:

I kdybychom ti dali cisla, jejichz nalezeni na internetu je otazkou par sekund, stejne ti simulatory nepojedou, protoze obvykle vyzaduji vlastni "HW" klic ve forme USB. Minimalne Phoenix a Reflex a divil bych, kdyby u jinych simulatoru tomu bylo jinak.
Zero
Kontaktovat uživatele:

internet

#167 Příspěvek od Zero »

Na internetu jsem nic nenasel,a chlapum z letiste to slo bez problemu
molek

#168 Příspěvek od molek »

Prosímvás, jak to je stím sprovozněním vysílače?Používám Hitec, ale nevím jak ho sprovoznit tak aby to simulátor našel.
MatyMatyMaty

PROSÍM VŠECHNY O JAKOUKOLIV POMOC !!!!

#169 Příspěvek od MatyMatyMaty »

Příznivci této hry AeroFly Pro Deluxe asi pochopí proč se tak marně snažím o to, aby mi někdo pomohl. Můj počítač do včerejšího dne obsahoval integrovanou grafickou kartu pouze s 64MB(tudíš hra šla,ale sekala se a tudíž požitek ze hry žádný)-dnes jsem namontoval,následně nainstaloval novou repasovanou grafickou kartu Radeon Advantage 128MB(software ATI),instalace proběhla v pořádku,ale při spuštění hry AFPD už v menu po 3vteřinách se sekne obraz(ani s myší nejde nic dělat) a zamrzne celý komp,tudíž po TROJ-hmatu se ze hry dostanu,někde je tam strašně malicherná chyba a nevím si s tím rady(hra je "kreklá") a na notebooku šlape v pohodě...na stolním PC bohužel mam tento problém :( marně prosím o jakoukoliv pomoc nejlépe na e-mailu,díky moc.
Caspr

reinstal

#170 Příspěvek od Caspr »

Tak to přejet ,stejnak nejlepší je když mněníš nějakou součastku v pc tak přehučet system , nebo stači v nouzaku odparat stary drivery a pak teprve přidat novy od nove grafky a jede to vcelku obstojně ,ale tohle dělat přez nouzak ,

De provozovat AeroFly Professional Deluxe s ovladačem SIMtransmitter 4CH ??? ,nejde mi nakalibrovat.
Mhej
Kontaktovat uživatele:

aerofly a svahy

#171 Příspěvek od Mhej »

rad bych si vyzkousel v aerofly letani na svahu. tak se chci zeptat, zda v aerofly pro deluxe existuje vubec moznost letani na svahu. pokud ano tak s jakym modelem na svahu litate a v jake scenerii. pokud se to tu nekde resilo nebo to tu uz nekdo psal, tak se omlouvam. ma aerofly vubec tu moznost?
EG PRO, Flop, Tracker 3D, Hydrofoam Pribudou: Mudla (hoki), Swamp rat (abu), Mini Max II(DAF)
Letiste vypich.
TERMIKA JE UZASNA VEC, KDO NEZKUSI NEPOCHOPI.
Walhalla
Kontaktovat uživatele:

#172 Příspěvek od Walhalla »

ja vim, ze to neni to co chces slyset, ale na litani na svahu rozhodne RealFlight.

aerofly neni rozhodne spatnej, ale na nektere veci proste nestaci
jarb
Kontaktovat uživatele:

#173 Příspěvek od jarb »

Reflex XTR taky svahový lítání podporuje :)
rohe
Kontaktovat uživatele:

#174 Příspěvek od rohe »

Vůbec žádný problém....používám několik svahů, ale nejraději mám v AFPD "ohmenhausenMorgen" a ero? To uz je jedno. :roll:
Mhej
Kontaktovat uživatele:

#175 Příspěvek od Mhej »

a je do erofly nejaky regulerni ero, nebo jen klasicky vetrone, otaznik.....
EG PRO, Flop, Tracker 3D, Hydrofoam Pribudou: Mudla (hoki), Swamp rat (abu), Mini Max II(DAF)
Letiste vypich.
rohe
Kontaktovat uživatele:

#176 Příspěvek od rohe »

Mhej píše:a je do erofly nejaky regulerni ero, nebo jen klasicky vetrone, otaznik.....

Letadel je spusta... jen sám nevím, co myslíš tím regulérní. :wink:
Hanyk
Kontaktovat uživatele:

svah

#177 Příspěvek od Hanyk »

zdravim-asi hloupa otazka? jak dostat větroně na svah, mam ho pořad na letišti.
v provozu-Miles Magister 3,2 m,ZDZ50ng, Ka6e 4200mm, Avia BH3 2700mm +Aurora9,Tandem x20
rohe
Kontaktovat uživatele:

Re: svah

#178 Příspěvek od rohe »

Hanyk píše:zdravim-asi hloupa otazka? jak dostat větroně na svah, mam ho pořad na letišti.

Musíš si v menu především načíst Scenerii, která je pro svahové létání.
A pak přepínat (tuším) mezerníkem.
Mhej
Kontaktovat uživatele:

#179 Příspěvek od Mhej »

tak sem si stahnul nejaky svahovy scenerie ale stejne zjistuju ze ze ani na svahu nedokazu udrzet ve vzduchu. Asi mam furt blbe nastavenej wind direction, odkud mi de vitr. :lol: :lol:
Letiste vypich.
rohe
Kontaktovat uživatele:

#180 Příspěvek od rohe »

Mhej píše:tak sem si stahnul nejaky svahovy scenerie ale stejne zjistuju ze ze ani na svahu nedokazu udrzet ve vzduchu. Asi mam furt blbe nastavenej wind direction, odkud mi de vitr. :lol: :lol:

Jo jasně, nastav proti svahu a uz to půjde. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“