Kde koupit snowboard :-) ?

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
RayBan
Kontaktovat uživatele:

Kde koupit snowboard :-) ?

#1 Příspěvek od RayBan »

Ahoj,

poradíte, kde se dá dobře koupit kompletní výbava pro snowboard ?

Vím, že není problém pročesat různé rozcestníky on-line shopů, ale jde mi o to, jestli máte vlastní zkušenost, kde sportu rozumí, případně kde se dá výhodně nakoupit ( ČR i zahraničí ).

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek .... atd.

RayBan
Abu
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Abu »

Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Marek71 »

Ja mám snowboard z eshopu snowboard-zezula.cz, ale nie som moc spokojný. Prkno kupoval známy cez internet aj s viazaním. Značka prkna Burton a viazanie Gravity. Ešte sa dvakrát uisťoval, že to viazanie bude pasovať a pravda je taká, že nepasuje. Burton má svoj systém uchytenia viazania a na prkno Burton pasuje jedine viazania Burton. No a toto ten "odborník" nevedel. Takže po vianociach som musel zháňať nové viazanie. Našťastie v Prahe nie je problém...

Ale pokiaľ vieš presne čo chceš, tak by si nemal mať problém.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
RayBan
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od RayBan »

No, o značkách a jejich kladech/záporech zatím moc nevím.

Včera jsem tady vlítnul do dvou kamených shopů, abych si udělal rámcově představu, ale klidně se rozepište co je dobré a na co si dávat pozor ...

RayBan
Naposledy upravil(a) RayBan dne stř 07.01.2009 9:41, celkem upraveno 1 x.
Abu
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Abu »

Ale zatim ses ptal jen na shop. "Znacka" prkna je vetsinou celkem nezajimava (stejne se to dela ve 3-4 tovarnach po svete, az na vyjimky). Mnohem zajimavejsi problem je "typ" prkna, proste na jaky jezdeni to je urceny. Tady se da hodne veci pokazit pri vyberu.

A to ze se Burton nesmyslne drzi sveho trojdiroveho vazani je podle me trapny. Nadruhou stranu, hodne vyrobcu vazani bezne dodava bud dve sady kolecek (s 4ma i 3ma dirama) nebo univerzalni co pasuje na oba systemy.
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Marek71 »

No práve... u toho Gravity bolo len klasické kolečko :-(
Inak, s výberom moc neporadím, ja mám na to ľudí :-)

Abu píše:A to ze se Burton nesmyslne drzi sveho trojdiroveho vazani je podle me trapny. Nadruhou stranu, hodne vyrobcu vazani bezne dodava bud dve sady kolecek (s 4ma i 3ma dirama) nebo univerzalni co pasuje na oba systemy.
Rajny
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Rajny »

co se tyka znacek, tak je uplne zbytecny kupovat drahy prkno od znackoveho vyrobce, napr. Burton, Nitro, Palmer, zbytecny plejtvani penez pri skoro stejny kvalite jako levnejsi znacky (vlastni zkusenost), navic by te to pak docela mrzelo kdyby jsi znicil prkno treba za 20k, co doporucuju je ceska znacka Frople, neni to taky uplne nejlevnejsi, ale je to kvalitni a myslim, ze meli nakou akci, ze sis mohl kompletne navrhnout design toho prkna, ale je mozny, ze si to pletu s jinou ceskou znackou(kdyztak zjistim), urcite bych ale nekupoval prkno vic jak za 10k, jezdil jsem na prkne par let a taky mi stacilo uplne obyc prkno a aspon mi nevadila naka ta dira do skluznice a tak, ted navic budou slevicky, tak bude idealni cas na porizeni prkna
maťo

#8 Příspěvek od maťo »

Ahoj z vlastnej skusenosti by som ti poradil veci burton. Topanky si kup znacky 32 alebo teda burtony
letieť vodorovne nieje také ľahké ako sa zdá

šimo -cvičný hornoplochextra 3D,Blade 3D,breeze 3D, blink blink V3placka,mustang, sun rider, canary, samokridlo arkhawk,hlg micro,air blastermini discuslazy beeplameniak
Abu
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Abu »

Jak spravne pise Rajny, kupovat Nitro nebo "Buřta" za 20 je nesmysl a pro zacatecnika dvojnasob. Ale ve vhodny cas na vhodnem miste se da koupit treba topmodel od Nitra (Darkhorse) kolem 7 tisici a to pak opravdu stoji za to (dva znami tenhle kousek maj a pokud bych ho ja videl za tuhle cenu ve spravny delce, tak nevaham). Ale opakuji, pro zacatecnika zrejme zbytecne.

Urcite bych se vyhnul prknum s penovym jadrem, velmi rychle ztraceji sve vlastnosti, precejen drevo je drevo.
Abu
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Abu »

maťo píše:Ahoj z vlastnej skusenosti by som ti poradil veci burton. Topanky si kup znacky 32 alebo teda burtony

Jasne, abys byl IN tak jedine Burton... a taky spravny znackovy rukavice a brejle a hadry a vsechno... priprav si aspon 60 litru :D :D :D :D

Ja bych si prkno Burton nikdy nekoupil, jezdim uz 14 let a fakt mi to nijak neschazi :wink:
maťo

#11 Příspěvek od maťo »

je to prevda ze burton je dost drahy.Ja tiez jazdim dost dlho teda skor skácem a nepotrebujem si kupit nejaku dosku z tesca aby sa mi napriklad na tycke zlomila a narazil si vajca, nepotrebujem ani to ze skocim nejaky skok dopadnem a zlomena doska sa mi zapichne do krku. Ale je to pravda pre zaciatocnika na tie šuchance stací hoci čo.Burton ide aj do style tak si vyber.

šimo -cvičný hornoplochextra 3D,Blade 3D,breeze 3D, blink blink V3placka,mustang, sun rider, canary, samokridlo arkhawk,hlg micro,air blastermini discuslazy beeplameniak
maťo

#12 Příspěvek od maťo »

Inak ABU....nechcel by si kupit vyhodne 3 pijimace???

Marek71
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Marek71 »

Ja som 4 roky jazdil na prkne z druhej ruky od kamoša a naučil som sa na ňom v pohode. Stálo ma tuším 1.500 aj s viazaním :-) Sklznica už má nejaké šrámy, ale ešte by jazdilo.

Burtona som dostal na vianoce od manželky, ale 20t. nestálo:
http://www.snowboard-zezula.cz/snowboar ... h/pn-17778

Nie som žiadny znalec na snowboardy, manželka je zlatá a chcela mi dopriať konečne poriadne prkno, pretože ma to baví a vypadá to, že už som sa aj trochu naučil jazdiť :-)
Darkriser

#14 Příspěvek od Darkriser »

Jednoznacne sa priklanam k http://www.snowboard-zezula.cz/.

Ale velmi doporucujem navstivit ich obchod v Brne osobne!!!

Ja som tam bol uz niekolkokrat (z BA to je kusok).
Su tam mladi chalani, co doskam a vybave rozumeju, vzdy mi dokazali perfektne poradit, aj ked som niecomu absolutne nerozumel. Hlavne na mna nepozerali ako na "zaciatocnika", ktory im nesiaha ani po kolena.
RayBan
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od RayBan »

Mám osvědčenou zásadu, že nekupuji to nejlevnější, takže prkno z Tesca to jistě nebude :D

A extrémně drahé zatím taky ne, asi i to prkno se dá v klidu rozštípat ...
Máte ještě nějaké tipy na obchod ?

RayBan
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“