Ježíšku, panáčku....

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.

Věříte v Ježíška?

Anketa končí za čtv 25.12.2008 22:24

Samozřejmě
35
49%
Sám jsem Ježíšek
33
46%
Věřím v Satana Clause
3
4%

Celkem hlasů: 71

Zpráva
Autor
Zero
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Zero »

tks píše:
Zero píše:bůví jak dlouho to těm číňanům bude trvat :roll:

Tak tydle rasistické kecy mě fakt vytáčejí! Kurnik, tak si to kup tady a příště si uvědom, co píšeš a jak to píšeš.

Taky nevim co je na tom rasistickýho,rozhodně to tak nebylo myšleno
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=307&amode=
tks
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od tks »

Zero píše:Taky nevim co je na tom rasistickýho,rozhodně to tak nebylo myšleno

Ok, tak už to nebudeme řešit, omlouvám se za provokaci.

A k tématu: Už je zabalený rozsyp Basic 200 a někde na cestě (pošta asi poněkud nestíhá) je už týden F3K Neon. Ale já mám Vánoce každý měsíc, furt si dopřávám nějakou tu modelářskou radost. Doma prosazuju heslo: "Spokojený tatínek = spokojená rodina". :lol:
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Nakadah »

Tome mel sis to dat jako obchodnik balik 8) vcera poslano dneska dodano...nekecam :wink: Nak
blesk
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od blesk »

Marcos píše:
blesk píše:já jsem chtěl přítelkyni pod stromeček(nebo že by rovnou jinam :-D ) že bych si ji taky chtěl jednou rozbalit :-D ale návrh neprošel :-D

A to jsi chtel po kom? :D

Jinak ja k Vanocum s nicim modelarskym nepocitam. Mam toho tolik, ze dostanu jako darek to, ze me s tim nevyzenou :lol:

po ježíškovi :-D ale návrh neprošel u přítelkyně,prej se nenechá unést :-D
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Nakadah »

blesk> pritelkyni pod stromecek :D nebud infantilni 8) Nak
tks
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od tks »

Nakadah píše:Tome mel sis to dat jako obchodnik balik 8) vcera poslano dneska dodano...nekecam :wink: Nak

Já vím, já mu to říkal ať to tak pošle, ale on to nějak nezvládl a poslal to normálně. Tak budu mít pod stromečkem asi puzzle.
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Nakadah »

Puzzle? No kdyz sem vcera videl postacku co k nam jezdi dodavkou, jak haze s balikama :roll: tak tech puzzli pod stromecky bude asi vic. Mrsk balik na druhou stranu dodavky, mrsk dalsi...Nak
Doktor
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Doktor »

Nakadah píše:Puzzle? No kdyz sem vcera videl postacku co k nam jezdi dodavkou, jak haze s balikama :roll: tak tech puzzli pod stromecky bude asi vic. Mrsk balik na druhou stranu dodavky, mrsk dalsi...Nak

To není pravda tohleto. Když sem chtěl poslat balík (v řezu tvar rovnostranného trojúhelníka), tak na mně pani za přepážkou vybafla 120 Kč příplatek za neskladnost! 8O Z toho tedy vyplývá, že balíky česká pošta všude skládá do komínků!!!!!!!! Žádné přehazování jak popisuješ.:lol:

P.S.:Na druhou stranu chápu pošťačky, že toho maj prostě moc. To jak funguje pošta neni ani tak vinou těch co roznáší, ale vedení. To je stejný jako s ČD.
crazy nemo

#24 Příspěvek od crazy nemo »

Nakadah píše:Puzzle? No kdyz sem vcera videl postacku co k nam jezdi dodavkou, jak haze s balikama :roll: tak tech puzzli pod stromecky bude asi vic. Mrsk balik na druhou stranu dodavky, mrsk dalsi...Nak

někde jsem četl předpisy pošty a úplně obyčejnej balík má vydržet pát ze dvou metrů na beton 8O asi to tak vykládají z vagónů
Zero
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Zero »

crazy nemo píše:

někde jsem četl předpisy pošty a úplně obyčejnej balík má vydržet pát ze dvou metrů na beton 8O asi to tak vykládají z vagónů

No tak to mě po**r,takže když si třeba objednám vysílačku nějakou pořádnou za 15tis. tak s tim budou takhle házet jo? a pak to chodí na reklamaci že to nefunguje,houby za to můžou číňani el Česká pošta!!! :wink:
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=307&amode=
scarabeus

#26 Příspěvek od scarabeus »

Nekoukal jsi nikdy z letadla okynkem ven, jak nakladaji a vykladaji zavazadla? :-) Je to docela zazitek, ne vzdy, ale perly stale existuji, hlavne takovy hody s lyzema, prknama... doporucuju :-)

http://www.youtube.com/watch?v=lzmJr1a-BHU - a to je jeste nic...
Gllun
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Gllun »

a pak že jsou na kufrech doje*ana kolečka :x
DX6i; Blade 400 3D; Super Zoom 4D
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=287&amode=
Obrázek
luma

#28 Příspěvek od luma »

Gllun píše:a pak že jsou na kufrech doje*ana kolečka :x

V Londýně nám černoch skopával kufry z éra na beton, jelikož ještě nepřistavili pás. Náš kufr byl mezi nimi - prasklá skořepina a uražené kolečko, kufr Samsonite. Tři hodiny sepisování protokolu a tři měsíce čekání na šek (2x urgováno).
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#29 Příspěvek od rampa_mckvak »

Tak já jsem si napsal Ježíškovi o nějaký letadlo a že k tomu potřebuju ještě vysílajdu. Jako naprostej začátečník jsem výběr nechtěl nechat na něm, tak vysílajda je už připravená ve skříni a na letouna čekám. Asi jsem ho objednal pozdě, tak nevím kdy přijde. A je to DX6i a Pitts S2CX od VA models.
strigy

#30 Příspěvek od strigy »

ke mě už snad taky letí DX6i, jenže nejdřív se musí zjistit jestli si ty prachy na inwoodmodels mužou vzít, ale vypadá to že jo :wink: :D
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“