Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Mi se tan malý prcek líbí, s daným motorem a 3S by to mohlo být docal svižné, ale těžko soudit. Jestli je to klon něčeho to netuším, já se v tom nevyznám.
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
A kedy tí Číňania konečne okopírujú aj kapitalizmus?
Keby kopčili len modely, ale vyšli von s konkurenciou Bombardieru a Embraeru, na wiki sa človek "prekvapivo" dočíta:
"Although ACAC refers to the ARJ21 as "designed by Chinese with completely independent intellectual property rights", it is being built using tooling which was originally provided by the McDonnell Douglas company for licence-production of the MD-90 in China. Consequently, it bears a strong resemblance to the DC-9 series of aircraft, with an identical cabin cross section, nose profile and tail."
Chlapi mám dotaz, nějak jsem z toho nevyčetl jestli cena u tohodle: http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... To_Fly_EPO je i s rc vybavením nebo nee? Mladá mi chce koupit nějaký dárek a neví co tak jí nutím do letadla a to by pro ní bylo za celkem přijatelný peníz.
To: Rayban
Dyť je to fuk, Multiplesk je už stejně Korejskej, rejže jako rejže. Tyhle kopie jsou aspoň za lidovou cenu - a možná budou lítat ještě líp než origoš (větší rozpětí).
proti tomuto nic nemam. otazka jsou letove vlastnosti, ale i focus je kopie wild hawka a ten je kopie multiplexojdni... a pritom proti focusu malo kdo neco ma.. nebo je tu nekdo, kdo si ho nekoupi jen proto, ze to je kopie? neeeee. kdyz uz tak proto ze chteji lepsi kvalitu.. ale lidi to nezacnou bojkotovat jen protze to neni "nemecka kvalita z koree"