EG - nepříjemná závada

Název je dostatečně samovysvětlující...
Zpráva
Autor
jelelen

#16 Příspěvek od jelelen »

Hmmm to s tím silikonem a páskou je docela dobrá rada. Pantíky jsem jeste nesehnal takže asi zkusím to. Doma nějaký silikon určitě bude takže vzhůru do silikonu. :) Díky fšem
Jano
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Jano »

Nechcem sa starať , ale takto budeš mať pokoj kym ho nerozmlatiš
pántik má rozmer 15x30 je na ňom označenie MS a spojený je špendlíkom
mam to na 2xWH , EG pro a teraz robim aj na GEMINI - ten došiel vylisovaný
tak že keď som prehybal kridelka tak tam boli trhliny na 2 cm -nepodarený kus :cry:

http://galerie.rcserver.cz/photoView.php?id=1053&nr=3
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=309
strigy

#18 Příspěvek od strigy »

jestli ti to popraskalo tak to ber jako výhodu že tam budeš mít panty, ty jsou daleko lepší a líp se to hejbe :wink:
Jano
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Jano »

ale na kridelka je to babračka , zase majú len malé vychylky ....a ešte 2ploch to je jak robiť 2 lietadla :?
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=309
PonizilB

#20 Příspěvek od PonizilB »

Já jsem si EG PRO koupil v červnu, rozchodil jsem křidélka, ale stejně vykazovala velký odpor vůči servům. Zkušený kámoš mi řekl, že to mám uřezat, dát tam panty... Mám to a je to bez problémů
Easy Glider PRO
Pako
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Pako »

PonizilB píše:...rozchodil jsem křidélka, ale stejně vykazovala velký odpor vůči servům. Zkušený kámoš mi řekl, že to mám uřezat, dát tam panty...

Dobrý nápad, taky mám podobný pocit, že to není to pravé a křidélka se nehýbou, jak bych si představoval.
Jěště dotaz, trochu off topic, ale barvili jste někdo Elapor? Já na EG použil spray Dupli Color, sice se chová k tomuto materiálu korektně, ale moc dobře nedrží a otírá se. 8O Co použít jiného? Chystám se na další model z Elaporu a už bych ho chtěl mít hezčí :twisted:
PonizilB

#22 Příspěvek od PonizilB »

Pako píše:Jěště dotaz, trochu off topic, ale barvili jste někdo Elapor?

Použil jsem Barvu STYRO 150ml Spray polyst,EPP - neotírá se to, ale samozřejmě se to odře v místech dotyku se zemí při přistání

Ještě k těm křidélkům: Je potřeba to udělat precizně, malý otvor mezi křídlem a klapkou a mít to symetrické nebo to budeš muset dost trimovat. Já musím mít na jedné klapce výchylku cca 4mm, aby se to vyrovnalo.
Easy Glider PRO
Pako
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Pako »

No, ještě k tomu barvení, na stránkách jednoho dodavatele EPP je napsáno, že jej lze barvit i normálním autolakem. Zkusil jste to už někdo? :roll:
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od JirkaA »

Pako píše:No, ještě k tomu barvení, na stránkách jednoho dodavatele EPP je napsáno, že jej lze barvit i normálním autolakem. Zkusil jste to už někdo? :roll:

akrylat jo, ten je v pohode. Nitrocelulozove laky ne, sice to EPP vylozene nezere ale nerozlije se to do rovnomerne vrstvy a je to hnusny.

73! :wink:
OK2WY
Odpovědět

Zpět na „Větroně“