Stuha na anténu vysielača
Stuha na anténu vysielača
Ahoj, na to aby som videl odkial fuka mam na antene priviazany kusok stuzky, videl som ale krasne profi riesenie v podobe plastovej koncovky so stuzkou kt. drzi na konci anteny ale neviem ci to bolo od fy. JR alebo to robi niekto iny, nemozem to na nete najst, nevie nahodou niekto kde sa to da kupit?
Navíc se anténa s tím "adaptérem" nevejde např. do těla FC-16.
Jako stužku používám metr pásky z video kazety.
Lehké, jednoduché, kazetu seženeš starou kdekoli (v půjčovně) a jedna cívka je pro celý klub na desetiletí.
Jako stužku používám metr pásky z video kazety.
Ďusi
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25
A nevadí matroš videokazety příjmu TX ??dusi píše:Navíc se anténa s tím "adaptérem" nevejde např. do těla FC-16.
Jako stužku používám metr pásky z video kazety.Lehké, jednoduché, kazetu seženeš starou kdekoli (v půjčovně) a jedna cívka je pro celý klub na desetiletí.
wildhawk, stryker ,stryker 2 ,SU 31
Takouvou tu origo stuhu na konec antény myslím mají na vysílačích Multiplex.
Jinak praktičtější a levnější je asi uvázat tam obyč stužku a upravit ji přesně podle potřeby. Bez stužky na konci anteny si už nedovedu lítání představit . Perfektní věc a časem se tak zautomatizuje do podvědomí že když ji sundáte bude Vám tam prostě chybět.
Pásek z audio kazety se mi zdál moc lehkej a otáčel se mi kolem anteny často .
Jinak praktičtější a levnější je asi uvázat tam obyč stužku a upravit ji přesně podle potřeby. Bez stužky na konci anteny si už nedovedu lítání představit . Perfektní věc a časem se tak zautomatizuje do podvědomí že když ji sundáte bude Vám tam prostě chybět.
vitousek píše:Občas bývá i jako příloha např. v RC Revue.......Ale z vlastní zkušenosti :řešení od Nakadaha je 1. jednodužší a 2. trvanlivější. Ty plastové sem měl asi tři a pokaždé sem ji někde ztratil.
A vsetky 3 si mal ako prilohu k RCR?
Ano suhlasim, ze antena sa nevojde do vysielacky, tiez mam FC 16, ale to by mi moc nevadilo, antenu z Tx neskladam, proste sa mi nepaci uvazovanie a lepanie pasok a stuziek na koniec anteny, tiez som to tak pouzival dost dlho, ale ak nic nezozeniem tak sa k tomu asi budem musiet vratit.
- velkejfrajer