Abyste nemuseli do knihovny... Stara cisla RCR & RCM
Abyste nemuseli do knihovny... Stara cisla RCR & RCM
Abyste nemuseli do knihovny pro starsi cisla RC modelare a RC revue....
jsem nasel nejaky odkazy.. treba se budou hodit i vam...
soubory jsou zaheslovany
semir edit: prosim rieste to mimo fora, dik
Jasne... souhlasim... pokud by nekdo mel zajem o jakekoliv starsi cislo RCM nebo RCR (a nebo treba pro jistotu vsechny), tak staci napsat SZ
jsem nasel nejaky odkazy.. treba se budou hodit i vam...
soubory jsou zaheslovany
semir edit: prosim rieste to mimo fora, dik
Jasne... souhlasim... pokud by nekdo mel zajem o jakekoliv starsi cislo RCM nebo RCR (a nebo treba pro jistotu vsechny), tak staci napsat SZ
Naposledy upravil(a) cihla dne úte 02.12.2008 23:04, celkem upraveno 3 x.
Timto dekuji za Rapid, je to jediny poradny, kvalitni a stabilni system. Diky.
V tom mas urcite pravdu, navrhuju vymazat heslo a zaslat ho na pozadani pres SZ.
eranger píše:Mam pocit ,ze tie odkazy su v rozpore s pravidlami tohto fora.
V tom mas urcite pravdu, navrhuju vymazat heslo a zaslat ho na pozadani pres SZ.
Naposledy upravil(a) scarabeus dne ned 30.11.2008 23:04, celkem upraveno 1 x.
-
Marcos
- Kontaktovat uživatele:
Lindbergh:
Stáhni si toto:
http://wordrider.net/freerapid/
Vlož do schránky všechny linky, spust to, vlož je tam a nech si PC puštěný přes noc.
EDIT: koukam, ze tech linku je hrozne moc. Skoda, ze to neni pakly treba po pulroce. I tento program musi cekat pred kazdym stazenim, ale aspon stahuje autamaticky. Dobu necinnosti doporucuju vyplnit linkama na neco jinyho a z jinych serveru. Seznam podporovanych je na ty strance. Kdyz se udela dobry mix, tak to porad stahuje plnou rychlosti.
Stáhni si toto:
http://wordrider.net/freerapid/
Vlož do schránky všechny linky, spust to, vlož je tam a nech si PC puštěný přes noc.
EDIT: koukam, ze tech linku je hrozne moc. Skoda, ze to neni pakly treba po pulroce. I tento program musi cekat pred kazdym stazenim, ale aspon stahuje autamaticky. Dobu necinnosti doporucuju vyplnit linkama na neco jinyho a z jinych serveru. Seznam podporovanych je na ty strance. Kdyz se udela dobry mix, tak to porad stahuje plnou rychlosti.
Naposledy upravil(a) Marcos dne ned 30.11.2008 23:35, celkem upraveno 2 x.
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
eranger píše:Mam pocit ,ze tie odkazy su v rozpore s pravidlami tohto fora.
premyslel jsem o tom... jeste nez jsem to sem dal... nicmene pokud se tady normalne skenuji clanky.. tak naskenovane casopisy nejsou o tolik horsi ne? Kazdopadne heslo jsem smazal a zaslu jej na pozadani..
Jinak upozornuji, ze ty soubory NEJSOU moje, ja je tam nenahral.
- jarda_chabry
- Kontaktovat uživatele:
RE
Díky 
cihla píše:eranger píše:Mam pocit ,ze tie odkazy su v rozpore s pravidlami tohto fora.
premyslel jsem o tom... jeste nez jsem to sem dal... nicmene pokud se tady normalne skenuji clanky.. tak naskenovane casopisy nejsou o tolik horsi ne? Kazdopadne heslo jsem smazal a zaslu jej na pozadani..
Jinak upozornuji, ze ty soubory NEJSOU moje, ja je tam nenahral.
Tie naskenovane clanky sa potom nezverejnuju na fore. Mna tiez potesilo to mnozstvo clankov, ale pravidla by mali platit pre vsetkych.
Easy Glider, Tiger Trainer, Eagle Epp, RC hadzadlo,La-7
cihla píše:nicmene, nejsou ty casopisy "abandonware"? cili uz nejdou nikde koupit, tak pro jejich uchovani...
To že už něco 'nejde' koupit neznamená, že je to zadarmo. Jen to prostě už není na trhu. Navíc - staré vydání běžně koupíš po modelářských obchodech, takže i prohlášení že zrovna tohle už nejde koupit je dost zpochybnitelné.
Na to, aby takovéhle šíření bylo 'legální' by ho především musel schválit samotný vydavatel časopisu.