Instalace JETI DUPLEX
Instalace JETI DUPLEX
Prosím o radu. Potřebuji poradit jak nainstalovat Jeti Duplex dovnitř do Eclipsy. Moc díky za vaše rady 
Re: Instalace JETI DUPLEX
pluton19 píše:Prosím o radu. Potřebuji poradit jak nainstalovat Jeti Duplex dovnitř do Eclipsy. Moc díky za vaše rady
Proč ho chceš rvát dovnitř, když Jeti dělá pro Eclipsu výměnný modul.
pluton19 píše:Prosím o radu. Potřebuji poradit jak nainstalovat Jeti Duplex dovnitř do Eclipsy. Moc díky za vaše rady
Zrovna do Eclipse to jde nainstalovat opravdu jednoduše a elegantně. Jen se to blbě popisuje a chce to trochu zkušenosti.
Instalací jsem udělal několik a má to velkou výhodu! Instalovaný modul je vždy k dispozici pouhým přepnutím vypínače a také se neustálým přendaváním, při použití výměnného modulu, neničí konektor!
Vím jž o třetím případu, kdy se po několikátém přendání modulu ohnula a následně ulomila některá z jehel konektoru trčící z vysílače.
no text entered...
Naposledy upravil(a) s3030150 dne stř 23.04.2014 16:13, celkem upraveno 2 x.
- LV
- Kontaktovat uživatele:
semir píše:
aky prepinac mas na mysli ?
Ten ktorým porošuješ zákon.
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
no text entered...
Naposledy upravil(a) s3030150 dne stř 23.04.2014 17:19, celkem upraveno 2 x.
- LV
- Kontaktovat uživatele:
semir píše:
preto sa pytamja by som tam dohodil este moduly na 40MHz, 72MHz a 27MHz so stvorpolovym prepinacom
Ól in van
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
chlapi neblaznete, dulezite je aby to spolehlive a bezpecne fungovalo a nebyl jsem nebezpecny pro ostatni. moznosti zapojeni je nekolik, hlavne at je to udelane poradne. kdyz se clovek zamysli a chce byt notoricky puntickar tak je nelegalni i spojeni dvou vysilacek ucitel-zak nebo pocitac s WIFI a trenazerem, jelikoz se jasne a bez moznosti jineho vykladu pise ze k zarizeni (mysleno vysilac 35/40 MHz) se nesmi pripojovat jakekoliv telekomunikacni zarizeni.......
- LV
- Kontaktovat uživatele:
pastyrik píše:chlapi neblaznete, dulezite je aby to spolehlive a bezpecne fungovalo a nebyl jsem nebezpecny pro ostatni. moznosti zapojeni je nekolik, hlavne at je to udelane poradne. kdyz se clovek zamysli a chce byt notoricky puntickar tak je nelegalni i spojeni dvou vysilacek ucitel-zak nebo pocitac s WIFI a trenazerem, jelikoz se jasne a bez moznosti jineho vykladu pise ze k zarizeni (mysleno vysilac 35/40 MHz) se nesmi pripojovat jakekoliv telekomunikacni zarizeni.......
Už som na túto tému odplvedal na MH. Vysielač žiaka (podľa návodu od výrobcu ktorý je týmto certifikovaný) musí mať vytiahnutý modul, alebo ak nemá výmenný modul, tak musí mať vytiahnutý kryštál. Takýto vysielač nie je schopný vysielať a je vlastne iba ovládač a nemôže byť považovaný za telekomunikačné zariadenie.
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
ano souhlasim i kdyz to asi nikdo nedela. vcetne me. jelikoz me vysilace sami odpoji VF modul po pripojeni kabelu k trenazeru (tvoje ne?) - takze vlastne take porusuji - ale to sem nepatri.
dnes neni nikde napsano, co je treba udelat, aby vysilac jiz nebyl vysilacem -proste nesmi byt schopen vysilat. a tak tve vytazeni krystalu a vypinac pavlaH jsou v tomto srovnatelne.
nejsem zastancem dvou modulu ve vysilaci, pokud jsem je tam nekdy mel tak pouze omezenou dobu pro ucely testu a porovnani za stejnych podminek, nikdy ne na bezne letani. ale pokud ma nekdo jiny nazor tak proc ho hned chtit zaslapat do zeme? specialne proc jste tak vysazeni na pavlaH ? to snad jiz neni diskuse (tak jak je to v nadpisu) ale fobie...
...nechci poucovat, vyvolavat zabomysi spory nebo delat chytryho ale to je muj nazor, nejsem nejmladsi, par roku modelarim a pamatuji doby, kdy modelari drzeli basu a nebyla mezi nimi zadna zloba ...
dnes neni nikde napsano, co je treba udelat, aby vysilac jiz nebyl vysilacem -proste nesmi byt schopen vysilat. a tak tve vytazeni krystalu a vypinac pavlaH jsou v tomto srovnatelne.
nejsem zastancem dvou modulu ve vysilaci, pokud jsem je tam nekdy mel tak pouze omezenou dobu pro ucely testu a porovnani za stejnych podminek, nikdy ne na bezne letani. ale pokud ma nekdo jiny nazor tak proc ho hned chtit zaslapat do zeme? specialne proc jste tak vysazeni na pavlaH ? to snad jiz neni diskuse (tak jak je to v nadpisu) ale fobie...
...nechci poucovat, vyvolavat zabomysi spory nebo delat chytryho ale to je muj nazor, nejsem nejmladsi, par roku modelarim a pamatuji doby, kdy modelari drzeli basu a nebyla mezi nimi zadna zloba ...
sorry ale nesouhlas :
to je tvuj subjektivni nazor, asi logicky spravny. ale ukaz mi kde je dano a psano jak musi byt zarizeni zneschopneno aby nebylo vysilacem....
rozumove s tebou souhlasim a sam to tak mam zapojene ale to se bavime jiz o necem jinem nez na zacatku a dostavame se na tenky led pravnich predpisu - tam me nezatahnete.....
to je tvuj subjektivni nazor, asi logicky spravny. ale ukaz mi kde je dano a psano jak musi byt zarizeni zneschopneno aby nebylo vysilacem....
rozumove s tebou souhlasim a sam to tak mam zapojene ale to se bavime jiz o necem jinem nez na zacatku a dostavame se na tenky led pravnich predpisu - tam me nezatahnete.....