Blade mCX pro mírně pokročilého začátečníka?

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Jirak
Kontaktovat uživatele:

#91 Příspěvek od Jirak »

hlásím se také mezi spokojené uživatele mCX. Muj první vrtulník a po 10 sec umím viset :D prostě nádhera.

Musíte také neustále za letu lehce dotrimovávat ?

Dále směrovkou se otáčí na jednu stranu výrazně rychleji než na druhou, tohle řešíte velikostí výchylky serva na Tx ?
Naposledy upravil(a) Jirak dne čtv 13.11.2008 18:28, celkem upraveno 1 x.
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#92 Příspěvek od gamer007 »

- rozdílné maximální výchylky pro zatáčení, takže když se otáčím naplno vlevo i vpravo tak to probíhá naprosto stejně rychle[/quote]

To se dá nějak ještě v téhle jednotce nastavit? Jo a daj se ty výchilky serv dostat až na doraz?
Jetson
Kontaktovat uživatele:

#93 Příspěvek od Jetson »

Jen nevím, pokud máte origo vysílačku, co všechno umí (jestli například ty výchylky).
Zero
Kontaktovat uživatele:

#94 Příspěvek od Zero »

delete
Naposledy upravil(a) Zero dne čtv 20.11.2008 17:49, celkem upraveno 1 x.
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=307&amode=
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#95 Příspěvek od rampa_mckvak »

Dám 555 Kč. Pokud nebude třeba vyměnit polovinu dílů 8)
Zero
Kontaktovat uživatele:

#96 Příspěvek od Zero »

delete
Naposledy upravil(a) Zero dne čtv 20.11.2008 17:49, celkem upraveno 1 x.
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=307&amode=
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#97 Příspěvek od rampa_mckvak »

Jasně. Pochopitelně ho prodej tomu kdo dá víc. Já už sice jednoho mám a klidně bych mu pořídil bratříčka. Jen jsem nabídnul tolik, kolik jsem ochoten dát za použitou věc. Hold každej máme svá měřítka hodnot 8)
cernos
Kontaktovat uživatele:

#98 Příspěvek od cernos »

tak už ho mám taky doma, super věcička, o něco :D lehčí než Blade 400 :D
ne vážně, je to moc pěkná odreagovačka v bytě, kupoval jsem na hobbylink - můžu vřele doporučit, perfektní jednání ;) (nechápejte to jako reklamu;))
Adam70

#99 Příspěvek od Adam70 »

tak už ho mám taky doma, super věcička

Tak takhle jsem mohl také začít,ale v prodejně mi řekli nemáme :cry: ,ptejte se příští týden tak mám prd na to domácí polétání
V práci prohánim Easycoptra V8 XL na ploše tak 4x4x4m a je to málo placu tak se moc těším
lada.T
Kontaktovat uživatele:

#100 Příspěvek od lada.T »

Tak jsem ho dneska taky konecne sehnal v jednom kramku v Uvalech,nikde ho nemeli v e-shopech,astre pry kiksla jedna zasilka.Lita to fakt supr,kamos co to nikdy nedrzel v rukach se stim po minute prohanel po pokoji.Jen maly dotaz,jaky tip swashplatu ste navolily v tx,a dopredu to nema moc velky vychilky takze se tomu nechce moc rozbihat,dozadu jsou vetsi,jak to mate vy??
T-rex 450S
Dx7 + AR6100e + FU 401 + S3153
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=742&amode=
cernos
Kontaktovat uživatele:

#101 Příspěvek od cernos »

Tak mám jednu dost nepříjemnou zkušenost. Dneska jsem s ním vzlítnul do vzduchu, vylítal jednu baterku, nechal chvilinku odpočinout, zapojil druhou baterku a najednou kouř :( Odešel jeden šváb na vnitřní straně desky elektroniky. Hnusnej bílej kouř mi překazil radost z polítání s tímto úžasně poslušným strojem.....

Zkusím jak dopadne reklamace...
Makovecz

#102 Příspěvek od Makovecz »

cernos píše:Tak mám jednu dost nepříjemnou zkušenost. Dneska jsem s ním vzlítnul do vzduchu, vylítal jednu baterku, nechal chvilinku odpočinout, zapojil druhou baterku a najednou kouř :( Odešel jeden šváb na vnitřní straně desky elektroniky. Hnusnej bílej kouř mi překazil radost z polítání s tímto úžasně poslušným strojem.....

Zkusím jak dopadne reklamace...

Hmmm, taky mám nepříjemnou zkušenost... Při druhé baetrce mi začal vynechávat jeden z motorků rotoru. Občas se chytne, občas vynechá.... Takže, sice už ho mám, ale je mi tak na okrasu.....
Kovboj

#103 Příspěvek od Kovboj »

Makovecz píše:Hmmm, taky mám nepříjemnou zkušenost... Při druhé baetrce mi začal vynechávat jeden z motorků rotoru. Občas se chytne, občas vynechá.... Takže, sice už ho mám, ale je mi tak na okrasu.....

Jestli ho máš koupený v ČR tak ho normálně vyreklamuj u prodejce. S uznáváním podobných reklamací kdy odejde v modelu elektronika nemá Astra žádný problém.
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#104 Příspěvek od gamer007 »

Jen maly dotaz,jaky tip swashplatu ste navolily v tx,a dopredu to nema moc velky vychilky takze se tomu nechce moc rozbihat,dozadu jsou vetsi,jak to mate vy??[/quote]

Taky mi přijde že se rozhýbe líp dozadu než dopředu. No s origo ovladačem toho s tim už moc ale neudělám.. :(

Jinak mám pocit že mi asi odchází motůrek. Tak v půlce baterky stačí jen trochu přidat plyn a začne se točit a nejde to zastavit ani směrovkou. Myslíte že to bude možný reklamovat? Nebo budu muset kupovat motůrek?
jirka_d

#105 Příspěvek od jirka_d »

S tím motorkem jsem měl stejný problém a vyreklamováno bez problémů.
Odpovědět

Zpět na „Heli - začátečník“