likvidátor žhavící svíčky
- pepa57
- Kontaktovat uživatele:
likvidátor žhavící svíčky
Zakoupil jsem ASP 40, 6,5ccm. Nasadil novou svíčku ASP, nastartoval, problémů, přiddal trochu plynu,odpojil žhavení, po chvilce se motor se začal dusit, ubral jsem a motor zhasl. Připojil jsem žhavení a koukám, kontrolka od žhavení nesvítí, vyšrouboval jsem svíčku a vidím, že spirála je celá zborcena, nežhaví. Vymontoval jsem tedy ze svého druhého motoru ASP 61 ( 10ccm) svíčku, namontoval. zapl žhavení - ok, nastartoval, a situace se opakovala. Svíčka opět mimo provoz. Vyšrouboval jsem svíčku z MVVS 6,5, našrouboval, zapl žhavení, nastartoval a nechal motor vyjet nádrž, cca 10 min. doplnil palivo, zapl žhavení ....a nic. Vyšrouboval jsem svíčku a vidím, že opět kaput. tročku jsem párátkem se spirálou zahýbal, začala žhavit, dal do motoru, nastartoval a nechal běžet cca 10 min. Pak už byla svíčka mrtvá totálně. 6havení používám jak pro 10 ASP, MVVVS bez problémů a vždy jen na nastartování. Ví někdo radu ? Asi půjdu reklamovat k reichardovi motor , ale fakt nevím.
RC Morava v Moravanech na Moravě
- pepa57
- Kontaktovat uživatele:
no, ale když nepomohly dvě podložky pod svíčku ? Vzhledem k ceně svíček se asi moc laborovat nedá. Zkoušet další svíčku - nemá význam, tři - během půl hodky.Ivoš píše:Stávalo se mi to u nového MVVS 6,5 - vyřešila to podložka pod hlavu motoru, vyrobená z plechovky od Coca Coly. Po záběhu ji bylo možno odstranit.
RC Morava v Moravanech na Moravě
pepa57 píše:Ivoš píše:Zkoušet další svíčku - nemá význam, tři - během půl hodky.
Nic si z toho nedělej, já jsem odpálil dvě svíčky během vteřiny.