rampa mckvak=buff
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
rampa mckvak=buff
Tak jsem si chtěl jen předělat avatar a něco se podělalo. Nemůžu se přihlásit jako buff. No nic teď je ze mě rampa 
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
-
rampa_mckvak
standardni velikost avatara je (vetsi strana) 52pixelu...
tohle je dost monstrozny. a kdyz to zmensis, tak se zas tak moc nestane. Je sice fajn, ze vime jak kreslis, ale staci to videt jednou a ten zmenseny prostor na text kvuli tomu je pruda
a pokud mas problem s prihlasenim, tak kontaktuj admini (mozna i modi pomuzou)
tohle je dost monstrozny. a kdyz to zmensis, tak se zas tak moc nestane. Je sice fajn, ze vime jak kreslis, ale staci to videt jednou a ten zmenseny prostor na text kvuli tomu je pruda
a pokud mas problem s prihlasenim, tak kontaktuj admini (mozna i modi pomuzou)
-
rampa_mckvak
Hoki píše:Walhalla píše: a kdyz to zmensis, tak se zas tak moc nestane. Je sice fajn, ze vime jak kreslis, ale staci to videt jednou
Takhle přesně kreslíval jeden pilot do časopisů o letectvý apod.. Myslím, že se jmenoval Martinek či tak nějak.
Přesně tak. Konečně to někdo poznal. Není to moje tvorba. Akorát jsem to zvětšil a zvěčnil na čtvrtku. Je to jen takovej větší výřez.
Když to zmenším nic se nestane. Akorát se bojím, že až se budu hrabat v osobním nastavení, tak nechci dopadnout jako buff. Právě jsem si chtěl jen přehodit avatar a byl jsem v pr.... No, risknu to. Možná je to můj poslední příspěvek jako rampa mckvak.
Pak už mě nezbide si dát nic jínýho než třeba stavros niarchos....
-
rampa_mckvak
Re: rampa mckvak=buff
rampa_mckvak píše:Tak jsem si chtěl jen předělat avatar a něco se podělalo. Nemůžu se přihlásit jako buff. No nic teď je ze mě rampa
Už možná vím co se podělalo. Vždy, když vlezu do osobního nastavení, tak v okýnku E-mailová adresa nezůstává to co člověk zadal při registraci, ale je tam nick - uživatelské jméno bez zavináče atd. Kdo to takhle blbě naprogramoval tomu bych dal fakt korunu.