Malý model Katany

Pracovní postupy, technologie, finty, grify, nástroje, poznatky jak co nejlépe něco vyrobit, opravit a tak podobně.
Odpovědět
Zpráva
Autor
GWSka
Kontaktovat uživatele:

Malý model Katany

#1 Příspěvek od GWSka »

Zdravím, mám v plánu osadit RC soupravou tuhle katánu: http://huskuv.blog.cz/0810/katana . Poradí mi někdo, co bych tam měl dát za serva a příjmač ? Přemejšlel jsem o motoru s váhou 2g a regulátorem o váze 1g. Oběvl jsem to na střánkách hořejšího. Jestli to je trochu reálné dát do provozu, tak budu moc rád když mi poradíte. Popřípadně rozmluvíte. Dík Jirka
Naposledy upravil(a) GWSka dne ned 02.11.2008 20:55, celkem upraveno 1 x.
Hostmir
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Hostmir »

Já jsem stavěl dvouplocha (asi 35 cm). Osazenej čínským motorem (asi 8gramů)..ale nakonec neletěl. Motoj byl tak malej, že jsem ho zlikvidoval už při instalaci :-D a po následném převinutí motoru jeho výkon jaksi nedostačoval...letadlo teď leží na poličce a navěky odpočívá :-)
Jinak tyhle malý potvory jsou prej strašně záludný a člověk musí pořád páčkovat :-)
Joker
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Joker »

Zdtravím, létalo by to s výbavou od p. Gašparína, ale hodně finančně náročné. :D
GWSka
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od GWSka »

No právě. Koukal jsem za 1g servo kolem 600,- a příjmač 1 300,- , jenže na 35 MGh, což je pro mě problém. Ale bylo by to hezký, třeba na to někdy dojde.
Odpovědět

Zpět na „Dílna“