Návod v češtině tam sice je, ale jsou to jen všeobecné rady, co si má modelář pořídit, jak postupovat při lepení s vteřinovým lepidlem atd. a to průměrně zkušený modelář ví. Jde mi o překlad anglických vět, které jsou pod obrázky originálního návodu. Jednou už jsem totiž podle podobného plánku v AJ stavěl a výsledek byl ten, že jsem nepochopil větu, že nejdříve mám slepit to a pak ono. Udělal jsem to obráceně a musel jsem pak rozlepovat, což ve finále vypadalo, jako kdybych byl patlal-prase
To mephisto: Máš moc pěkný stránky, díky. V návodu třeba píšou, že je dobré spoje prolít řídkým vteřiňákem, aby se balza prosákle...že se zpevní. Takto prosáklá balza je pak celá flekatá. Ty kola máš přetřené a vypadá to pěkně, jinak jsi ty spoje jak píšou hodně proléval řídkým, nebo tím středním jen zakápl? Jde mi o celkovou pevnost modelu. Tys tam návod s obrázky v SJ měl?
To lubak: Také plno obrázků...Díky...Zaujala mě ta hnědá vrtule co je na modelu použitá. Já zatím používám jen GWS a APC. Ta hnědá ale vypadá víc "maketově". Nevíte někdo, co je to zač?