SPIN + mega - proc tak dlouho trva, nez se motor rozbehne?
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
Nak: Nojo, ale kdo to mohl tusit, ze?
Kazdoapdne "oprava" spocivala ve vymene za novy kus. Coz je na jednu stranu prima, ale na stranu druhou jsem prisel o gold konektory (pribalene nebyly) a jine tu zrovna nemam. Zatim tedy nemohu proverit, zda novy regulator uz slape spravne nebo ne.
Tento kus je jiz vybaven odrusovacim krouzkem, tak uvidime.
Kazdoapdne "oprava" spocivala ve vymene za novy kus. Coz je na jednu stranu prima, ale na stranu druhou jsem prisel o gold konektory (pribalene nebyly) a jine tu zrovna nemam. Zatim tedy nemohu proverit, zda novy regulator uz slape spravne nebo ne.
Vzduchoplavec píše:Nak: Nojo, ale kdo to mohl tusit, ze?
Kazdopadne "oprava" spocivala ve vymene za novy kus. Coz je na jednu stranu prima, ale na stranu druhou jsem prisel o gold konektory (pribalene nebyly) a jine tu zrovna nemam. Zatim tedy nemohu proverit, zda novy regulator uz slape spravne nebo ne.
Vidím, že pojem "oprava" je pro JETI charakteristický.
Na jednu stranu to je dobře, protože člověk má opět nový aparátek (co by si vlastně mohl víc přít, když v mnoha případech ho poškodil vlastní blbostí), na druhou stranu to je špatně, protože se nedozví jestli to bylo jeho olšovými rukami nebo překročil povolené parametry nebo byla skutečně chyba v tom aparátku. A tak se může stát, že stejnou blbost zopakuje znovu.
K tomu odrušovacímu kroužku - to je feritový proužek o průměru cca 15 až 20mm a v něm je několik závitů kabelu k přijímači? Nebo to je něco jiného?
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
Nak: Stiznost netlumoc. Ja myslim, ze to je moje blbost - mohl jsem ty goldy odpajet predem. Tak trochu jsem je tam nechal schvalne, protoze jsem podle toho chtel poznat, zda dostanu zpet opravdu ten muj puvodni regl (i kdyz fakt, ze mala znacka fixou by me asi vysla levneji
).
Ale pocital jsem, ze tam budou alespon ty 3 3.5 mm konektory na kabliky k motoru, ktere tam byvaji standardne pribalene.
jio: Ano, presne tak - je to ten feritovy krouzek na kabliku k prijimaci. Teoreticky by to melo zlepsovat ruseni, ktere muze spinany zdroj zpusobovat. Puvodni regulator byl jeste bez tohoto opatreni.
Ale pocital jsem, ze tam budou alespon ty 3 3.5 mm konektory na kabliky k motoru, ktere tam byvaji standardne pribalene.
jio: Ano, presne tak - je to ten feritovy krouzek na kabliku k prijimaci. Teoreticky by to melo zlepsovat ruseni, ktere muze spinany zdroj zpusobovat. Puvodni regulator byl jeste bez tohoto opatreni.
Jen tak mimo soutez, oprava meho regulatoru opet vymenou za novy
teda puvodne to byl JES020 a ted je na nalepce JES020 plus (BEC vykonejsi o 1servo nez puvodni model), ale dali me ho aspon do puvodniho pytliku ve kterem sem ho donesl. Tentokrat me "oprava" nestala nic, asi se nademnou zzeleli kdyz videli jak palim vlastni benal a jezdim k nim osobne
Jsou tam prijemni, pani na recepci je sympaticka, urcite zustanu zakaznikem i nadale
Nak
Jsou tam prijemni, pani na recepci je sympaticka, urcite zustanu zakaznikem i nadale
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele: