Mód 2 a akrobacie

Taky vás už nebaví jen tak poletovat? Zkuste létat akrobacii nebo si o tom aspoň tady povídat.
Zpráva
Autor
s3030150

#31 Příspěvek od s3030150 »

no text entered...
Naposledy upravil(a) s3030150 dne stř 23.04.2014 15:50, celkem upraveno 2 x.
Jiří Kolář-BAN1

#32 Příspěvek od Jiří Kolář-BAN1 »

nalim píše:pro RadimHnilica
ptáš se s čím létám, na akrobata se teprve chystám a mám zatím vybranou Katanu nebo Extru od VA models. Co bude lepší?

Já za to nemůžu, ale opět musím. V tom Ti asi Radim moc nepomůže, ten řeší něco úplně někde jinde,než kde jsme my. Pokud chceš řešit Extru nebo Katanu od Va, tak to neřeš. Přesto, že jsem odpůrce EPP, tak zrovna Extru od Va jsem měl. Raději vem Flashe nebo Blasta. S tou Extrou jsem se naučil létat i já(a to je co říct). Ale akrobat to rozhodně není. Na naučení páčkování snad. Létá super, ale je moc hodná. I na majitele. Teď máme Blasta , a to je jiná káva.
nalim
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od nalim »

V tomhle směru jsem úplnej začátečník protože létám teprve rok a to s EG a Tornádem takže nepotřebuju nic náročnýho
Easy Glider
mini Tornado
Flash EPP
Mirek12
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Mirek12 »

no mám Katanu VA extru jsem neměl je to na pohodu, ale kolikrát se zapotím ale kvůli svojí blbosti :lol:
RadimHnilica
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od RadimHnilica »

nalim píše:pro RadimHnilica
ptáš se sčím létám, na akrobata se teprve chystám a mám zatím vybranou Katanu nebo Extru od VA models. Co bude lepší?

V tom ti opravu neporadím, ne proto že bych nechtěl,ale protože to nevím ani jeden z těch modelů jsem neměl možnost létat.

co se týká mode já preferuji rozdělení VOP a křidílek na dvě páky.

To Semir: ber to s nadhledem. :?
Radim
Jiří Kolář-BAN1

#36 Příspěvek od Jiří Kolář-BAN1 »

nalim píše:V tomhle směru jsem úplnej začátečník protože létám teprve rok a to s EG a Tornádem takže nepotřebuju nic náročnýho

Já Tě nechci poučovat. Jsem tu nevítaný host. Ale snad mě někdo neukamenuje. Nevím , zda má Tvůj EG křidélka. Pokud ano, je věe v pořádku. Chceš EPP. Je "téměř" nerozbitné. Ber to "téměř". Ale ta Extra je hodně hodná. My jsme ji nerozbili(létali jsme s ní oba). Kup něco jiného. Bude to levnější. Deskolet typu Flash nebo Blast je sice pro začínajícího nářez, ale určitě to stojí za to. Malé výchylky , trochu obezřetnosti a je to doma. Hlavně se neboj. Výkruty do kruhu až později!!!!! :lol: :lol:

P.S. Já létám od dubna. :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Mirek12
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Mirek12 »

jkolina: hele nekecej vykrutama to začíná a rychle končí , viz moje katana :lol:
Jiří Kolář-BAN1

#38 Příspěvek od Jiří Kolář-BAN1 »

Mirek12 píše:jkolina: hele nekecej vykrutama to začíná a rychle končí , viz moje katana :lol:

Proto to píšu. :lol:
nalim
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od nalim »

já už vím, že EPP je ,,skoro" nerozbitný

Obrázek
Easy Glider
mini Tornado
Flash EPP
Jiří Kolář-BAN1

#40 Příspěvek od Jiří Kolář-BAN1 »

nalim píše:já už vím, že EPP je ,,skoro" nerozbitný

Obrázek

To asi nebude EPP. Není to elapor nebo něco podobného,nebo jak se to jmenuje??. Křidélka máš, tak to dál neřeš. Ještě, že to nemá vrtuli mezi lopatkama. :lol:

Pokud umíš i křidélka. tak neber nic, co Ti ulehčí další létání. Jsem zde označován za nepřítele EPP, ale mohu o tom mluvit zcela objektivně. Prošly mi rukama 4 kousky. Takže určitě vím, o čem píšu.

Všechny kusy chlupatý,bez motoru totální kámen. Něco jako mazání na běžky.
nalim
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od nalim »

bez křidélek si to řízení ani nedovedu představit, tak co mi doporučíš. z klasické konstrukce mám trochu strach protože na ni nejsem nijak výrobně vybavenej.
Easy Glider
mini Tornado
Flash EPP
Jiří Kolář-BAN1

#42 Příspěvek od Jiří Kolář-BAN1 »

Co doporučit?. Nechci nikomu nic doporučovat. EPP je na naučení. Ale dost lidí zde ,i na jiném fóru doporučují Flash nebio Blast. Máme Blasta a je to nářez.(proti té Extře). Dal jsem na radu kámoše. Nelituji. Trochu čti a dozvíš se. Opravdu nechci radit.Nechci být kamenován zaživa. :lol:

My se to také učíme.

Nejsme tak dobří, jako smečka místních 3D pilotů. :lol:
piper

#43 Příspěvek od piper »

jkolina píše:Co doporučit?. Nechci nikomu nic doporučovat. EPP je na naučení. Ale dost lidí zde ,i na jiném fóru doporučují Flash nebio Blast. Máme Blasta a je to nářez.(proti té Extře). Dal jsem na radu kámoše. Nelituji. Trochu čti a dozvíš se. Opravdu nechci radit.Nechci být kamenován zaživa. :lol:

My se to také učíme.

Nejsme tak dobří, jako smečka místních 3D pilotů. :lol:

Tak už smečka ? Minule to bylo stádo ... lepsis se Kolino.
wroum

#44 Příspěvek od wroum »

jkolina píše:Jsem zde označován za nepřítele EPP, ale mohu o tom mluvit zcela objektivně. Prošly mi rukama 4 kousky. Takže určitě vím, o čem píšu.

Všechny kusy chlupatý,bez motoru totální kámen. Něco jako mazání na běžky.

tak ti nevim, jses asi fakt natvrdlej, ale myslim ze ses povazovan spis za idiota nez za nepritele EPP.
4 kousky a objektivne? Delas si srandu? Litas sotva par mesicu, ale rady rozdavas jak mistr sveta... jo a vubec si nemyslim, ze vis co pises.
Jiří Kolář-BAN1

#45 Příspěvek od Jiří Kolář-BAN1 »

Kdyby Vás bylo i 10, nevadí. Kopat můžete. Shazovat také, ale že nemáte ve spoustě věcí jasno , to tu vidí snad i začátečníci. Jak dlouho létám, je úplně nepodstatné. Nevím jak dlouho boucháte svými EPP o zem Vy, je mi to však úplně jedno. Pánové .ta nenávist, slova sprostá, či útoky na rodinu, atd. To Vás uspokojuje??

Koukám, že je to pořád stejná parta.
Odpovědět

Zpět na „Akrobacie a 3D létání“