Mód 2 a akrobacie

Taky vás už nebaví jen tak poletovat? Zkuste létat akrobacii nebo si o tom aspoň tady povídat.
Zpráva
Autor
nalim
Kontaktovat uživatele:

Mód 2 a akrobacie

#1 Příspěvek od nalim »

Létate někdo akrobacii a 3D na mód 2 (plyn vlevo, výškovka vpravo)? Začal jsem na vypůjčené vysílačce na módu 2 a proto tak létam dál. Chtěl bych zabrouzdat do akrobatů a nevím, jestli je na to ta dvojka zrovna ideální. Létám asi 1rok a tak nevím, jestli ještě opatrně a vlastně od začátku nepřejít na mód 1 kterej je u nás nejpoužívanější. Dík za Vaše rady.
Easy Glider
mini Tornado
Flash EPP
Abu
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Abu »

Litam mod 2, ale prebornik v akrobacii rozhodne nejsem a v 3D uz vubec ne. Ale myslim ze neni problem v tech packach, ale v hlave (moji) :wink:
Vetsina americanu lita mod 2, a nezda se zeby s tim neumeli akrobatit.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Bedřich
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Bedřich »

Já lítam akrobacii - základní tak na modu 2 neni problém ale 3D už ano .. kdiž jsem na akci a chcu od starších a zkušenějších poradit ajk něco zalítat tak se to pak blbě v hlavě předělává .. ted se začnu přeučovat na MOD 1 ... Chudák ZOOM :lol:

Uprava : UPS :( tak já mám MOD 3 .. jako Mirek .. sorry :roll:
Naposledy upravil(a) Bedřich dne sob 25.10.2008 19:46, celkem upraveno 1 x.
Mirek12
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Mirek12 »

mě osobne vadí že jsem si zvyknul na Mod3 s čínskejch setů.. křidélka a vejškovka na levém palci a šmerovka a plyn na pravém palci, což při vykrutech do kruhu musím valit dlouma palci naráz , a mám to složitější ale dostalo se mi odpovedi že je to jen otázka cvyku tak lítám a snažím se je to teššší jak létat do kruhu a točit jedním palcem elipsu a druhym regulovat jen křidélka a plyn :?
AM

#5 Příspěvek od AM »

Při jakémkoliv normálním letu co má nějak vypadat, nedej bože akrobacii se nikdy nelítá jen na jednu páku vysílače.
Vždy je třeba řídit oběma rukama a všechno!!!

Nechápu jak někdo vůbec chce létat akrobacii, mluví o 3D a není mu tento prostý fakt jasný.

Je naprosto jedno kde co máš,..vše je jen o šikovnost.
Výmluvy tobě to jde, mě ne, ale jen proto, že nemám….. jsou volovina. Všechno je jen o ustavičném létání, tréninku a trošce talentu.
Rovněž byste třeba mohli otevřít téma, jestli je lepší řídit palci či prsty a který světový pilot tak létá a proč mu jdou některá obraty lepe než vám…a pak se přeučit v domnění, že to je to tajemství proč mu to jde lépe .

Někdo má prostě dar a letá, u někoho to je dřina a poctivý trening, ale tím, že se přeučíš se z tebe super pilot nestane…to mi věř.
Stejně tak jak všichni nikdy nebudeme hudební virtuosi, šachový velmistři, ….rovněž je nutné připustit , že ani v lítání si nebudeme rovni…prostě letej jak ti to vyhovuje, jak ses naučil a neřeš hlouposti.

Já letám mod 4, ale přeučovat se nebudu..a pokud něco nezalétnu, tak v modu to není a v letadle většinou taky ne.
:twisted:
Mirek12
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Mirek12 »

AM-- No nekecej tak tím jsi mi uplne rozhodil ovládání modelu, takže jednou pákou to nejde?? :lol: :lol: já používám knipl z tech sterejch velkejch černejch videoher a de mi to perfektně :lol: :lol:
AM

#7 Příspěvek od AM »

Mirek12 píše:AM-- No nekecej tak tím jsi mi uplne rozhodil ovládání modelu, takže jednou pákou to nejde?? :lol: :lol: já používám knipl z tech sterejch velkejch černejch videoher a de mi to perfektně :lol: :lol:

Mirku v konečném důsledku a pro přesnost to jde i bez radia..viz letadla „na drátkách“ ,ale není důvod chytračit a vidět někde něco, co tam není …)
V čem létáš na jednu páku a tisíc tlačítek…že by se pán dal ke stíhačkám )))
Bedřich
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Bedřich »

AM píše:Při jakémkoliv normálním letu co má nějak vypadat, nedej bože akrobacii se nikdy nelítá jen na jednu páku vysílače.
Vždy je třeba řídit oběma rukama a všechno!!!

Nechápu jak někdo vůbec chce létat akrobacii, mluví o 3D a není mu tento prostý fakt jasný.

Je naprosto jedno kde co máš,..vše je jen o šikovnost.
Výmluvy tobě to jde, mě ne, ale jen proto, že nemám….. jsou volovina. Všechno je jen o ustavičném létání, tréninku a trošce talentu.
Rovněž byste třeba mohli otevřít téma, jestli je lepší řídit palci či prsty a který světový pilot tak létá a proč mu jdou některá obraty lepe než vám…a pak se přeučit v domnění, že to je to tajemství proč mu to jde lépe .

Někdo má prostě dar a letá, u někoho to je dřina a poctivý trening, ale tím, že se přeučíš se z tebe super pilot nestane…to mi věř.
Stejně tak jak všichni nikdy nebudeme hudební virtuosi, šachový velmistři, ….rovněž je nutné připustit , že ani v lítání si nebudeme rovni…prostě letej jak ti to vyhovuje, jak ses naučil a neřeš hlouposti.

Já letám mod 4, ale přeučovat se nebudu..a pokud něco nezalétnu, tak v modu to není a v letadle většinou taky ne.
:twisted:

Tak tohle je nejvíc pravdy pohromadě co jsem viděl :wink:
LV
Kontaktovat uživatele:

Re: Mód 2 a akrobacie

#9 Příspěvek od LV »

nalim píše:Létate někdo akrobacii a 3D na mód 2 (plyn vlevo, výškovka vpravo)? Začal jsem na vypůjčené vysílačce na módu 2 a proto tak létam dál. Chtěl bych zabrouzdat do akrobatů a nevím, jestli je na to ta dvojka zrovna ideální. Létám asi 1rok a tak nevím, jestli ještě opatrně a vlastně od začátku nepřejít na mód 1 kterej je u nás nejpoužívanější. Dík za Vaše rady.

Ja lietam Mod 2
Takmer vo všetkom sa dá súhlasiť s AM, ale predsa len na výkruty do kruhu a harierové výkruty je jednoduchší Mod1 a Mod4
Naučiť sa dá ale všetko. Chce to iba lietať, lietať, lietať........ a stále a do zblbnutia :lol:
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
s3030150

#10 Příspěvek od s3030150 »

no text entered...
Naposledy upravil(a) s3030150 dne stř 23.04.2014 18:46, celkem upraveno 2 x.
nalim
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od nalim »

Dík za názory,takže zůstávám u M 2
Easy Glider
mini Tornado
Flash EPP
RadimHnilica
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od RadimHnilica »

nalim píše:Létate někdo akrobacii a 3D na mód 2 (plyn vlevo, výškovka vpravo)? Začal jsem na vypůjčené vysílačce na módu 2 a proto tak létam dál. Chtěl bych zabrouzdat do akrobatů a nevím, jestli je na to ta dvojka zrovna ideální. Létám asi 1rok a tak nevím, jestli ještě opatrně a vlastně od začátku nepřejít na mód 1 kterej je u nás nejpoužívanější. Dík za Vaše rady.

s čím letáš?
jak psal AM není to o mode ale o rukách pokud letáš nějak uč se to tak.já preferuji VOP a křidélka zvlášť na pákách. ale to je fuk

To semir. Tvé sebevědomí bych chtěl mít :lol:
Radim
s3030150

#13 Příspěvek od s3030150 »

no text entered...
Naposledy upravil(a) s3030150 dne stř 23.04.2014 18:52, celkem upraveno 2 x.
awe_cz

#14 Příspěvek od awe_cz »

Mod 2 je nejpodobnejsi rizeni realneho letadla. A s opravdovym letadlem se akrobacie da delat velice dobre.

(ja vim, trochu demagogie - kazdopadne jsem si nevsiml, ze by mne mod 2 nejak omezoval)
RadimHnilica
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od RadimHnilica »

semir píše:
RadimHnilica píše:To semir. Tvé sebevědomí bych chtěl mít :lol:

Radim: mozno by si chcel ;-) myslel som to tak, ze som nenarazil na ziaden problem suvisiaci s modom 2, vyjadril som sa prilis strucne, vyzera to ze zaletim cokolvek bez problemov.

oje lietanie je v zaciatkoch. mna k tomu bohuzial tatka nedoviedol a zarobit si, kupit/postavit, opravovat to musim sam :P

OK.taky si myslím že neni problém s žádným modem

a tvoji poslední větu nemá cenu komentovat. jednak to nesouvisí s tematem a jednam nevíš.
Radim
Odpovědět

Zpět na „Akrobacie a 3D létání“