Focus vs Sky Lady

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zpráva
Autor
powder
Kontaktovat uživatele:

#61 Příspěvek od powder »

Jetson píše:Co zásadního a nesehnatelného mi bude chybět k úspěšné montáži letadla, pokud koupím jen trup, křídla a ocasní plochy v podobě ND?

Ze druhé stránky datasheetu je vidět, co potřebuješ k sestavení ES. U Focuse to bude podobné.
Takže když si seženeš uhlík do křídla, nějaká ta táhla a páky, tak si opradu vystačíš se trupem, křídly, VOP, SOP a kabinou... Jen je otázka, jestli to opravdu vyjde levněji. V ARF sadě je "navíc" v podstatě jen motor za kilo...
Jetson
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od Jetson »

powder píše:
Jetson píše:Co zásadního a nesehnatelného mi bude chybět k úspěšné montáži letadla, pokud koupím jen trup, křídla a ocasní plochy v podobě ND?

Ze druhé stránky datasheetu je vidět, co potřebuješ k sestavení ES. U Focuse to bude podobné.
Takže když si seženeš uhlík do křídla, nějaká ta táhla a páky, tak si opradu vystačíš se trupem, křídly, VOP, SOP a kabinou... Jen je otázka, jestli to opravdu vyjde levněji. V ARF sadě je "navíc" v podstatě jen motor za kilo...

No když budu mít toho Focuse, tak dám 700,- plus něco za serepatičky (táhla, páky,...), RC mám, takže už jen serva a nějaké BL combo a mám éro které při pořizovací ceně cca 2500 - 3000,- bude osazeno elektronikou o které budu vědět co od ní můžu čekat.
SuPa

#63 Příspěvek od SuPa »

Jirka_S píše:For SuPa: díky za nakopnutí, nojo to víš už jsem trošku starší :oops:
Rozumím, taky nejsem zrovna teenager. :lol:
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“