Mimochodem vis kolik by byla vyrobni cena tvyho auta, kdybys to takhle spocital
Ze mas naladu se zrovna ted takhle rozcilovat, ted mas byt prece STASTNY a plny optimismu
Vzduchoplavec píše: Me NIKDY nedovezli balicek az do bytu. pritom mam zvonek jasne oznacen ...
zdzd píše:Vzduchoplavec píše: Me NIKDY nedovezli balicek az do bytu. pritom mam zvonek jasne oznacen ...
Dost podobné zkušenosti. Vrchol je, když přivezou oznámení o uložení zásilky vytištěné na počítači. To si jasně vytiskli předem a rozhodili jen papírky.
zdzd píše:Vzduchoplavec píše: Me NIKDY nedovezli balicek az do bytu. pritom mam zvonek jasne oznacen ...
Dost podobné zkušenosti. Vrchol je, když přivezou oznámení o uložení zásilky vytištěné na počítači. To si jasně vytiskli předem a rozhodili jen papírky.
Tento týden jsem byl pro dobírku, čekal jsem ale dvě a tak jsem pošťačku nechal prohledat regály a našla tam i tu druhou (v počítači ji ještě neměla). Říkám jí, že raději takto, než přijít znovu, protože je tam pořád fronta vzteklých lidí a nerad tam chodím. Odpověď mne dostala: "No já, když mám někdy volno a musím si k přepážce pro něco přijít, jsem taky pěkně nasratá..."
zdzd píše:Mimochodem: Lístek o uložení zásilky, kterou jsem včera vyzvednul, jsem do schránky dostal dnes. Celkem by mě zajímalo co ten rozvažeč při tom držel v ruce. Ten můj balík to určitě nebyl....
AR1 píše:Na velkých poštách to funguje trochu jinak, a proto jsou ve schránkách oznámení o zásilkách vytištněný na počítači příp. je tam staré datum anebo přijde oznámení den po vyzvednutí balíku.
Je to proto, že balíky rozváží balíkář. Ten zazvoní dopoledne (jste přece doma, ne?) a nedodaný balík odevzdá na poště zpět. Ta to zpracuje jako nedoručené a listonoš další den donese oznámení. Tedy v den, kdy odstanete oznámení, ovšem žádné doručování nebylo. Protože si ale poštu hlídám a jakmile vysleduju, že mám balíček mít (vyzjistím telefonicky), balíček vyzvednu. Pošta to ale neumí zpracovat a listonoš přinese stejně druhej den oznámení.
Párkrát jsem jim byl vynadat, že jsem byl doma a mám přitom lístek o balíku a jen se mi omlouvali. Až jedna známá mi vysvětlila ten jejich systém.
BOSS8 píše:Ano je to tak , jak jsem psal výše - balíkář nemá klíče od domů jako obyčejná poštačka a tedy pokud máte schránku za hlaními vchodovými dveřmi , tak prostě nedostanete oznámení - to vytiskne až večer pošta, když tam balíkář uloží nedoručené balíky. Druhý den vám to do schránky vhodí poštačka při obyčejné pochůzce (proto je tam včerejší datum).
V případě že se nějakou náhodou balíkář dostane ke schránkám vhodí vám to oznamko sám - v tom případě máte ve schránce druhý den v poledne oznamka dvě - na jeden balík. A protože poštovní soft neumí vytisknout normální oznamko - tak to co máte ve schránce je opakovaná výzva.