koupil jsem si POT 200W do Fokkera od Va-models,regl Jeti Advance 30 plus. Mám problém s tím, že když přidám z nizších otáček na max, motor začne vyluzovat prapodivnej zvuk, takový kvílení či co.. špatně se to popisuje
POT 200W-problém
POT 200W-problém
Ahoj,
koupil jsem si POT 200W do Fokkera od Va-models,regl Jeti Advance 30 plus. Mám problém s tím, že když přidám z nizších otáček na max, motor začne vyluzovat prapodivnej zvuk, takový kvílení či co.. špatně se to popisuje
. Stává se to občas, a týká se to pouze vysokých otáček, do půl až 3/4 plynu nic..Nemůžu přijít na příčinu, poradí někdo? Motor i regl je novej...Dík!
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Je to zcela jiste prilis maly predstih na reglu (taky mam Pot 200 a taky jsem to resil). Jedina otazka je, jestli na tom Jeti Adv pujde nastavit dostatecne velky. Pokud vim tak Advance ma jen 2 urovne predstihu, mensi a vetsi. Zkus dat vetsi a doufej ze to bude stacit. Ja tam mel Dualsky regl a ten ma 3 hodnoty predstihu. Uspokojive fungoval az s tim nejvetsim.
Radis ma s tim navodem pravdu, Potensky to u toho motoru pise.
Radis ma s tim navodem pravdu, Potensky to u toho motoru pise.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz