Benzin vs. Elektro

Jednou je možná elektrika nahradí, do té doby ale ještě budeme s nimi mít plno problémů. Tady nám třeba někdo poradí.
Zpráva
Autor
shuty
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od shuty »

Ja som vyskusal vsetky typy modelov, mam vetron, hadzadlo, poloakrobat Swallow na 6.5 ccm, ale najviac ma bavia elektro modely, teraz staviam Slow flyery a som spokojny. Ten vetron ma uz nebavi a na motoraka nemam nervy, stale stelovat motor, ee to nemam rad... Inak ak by mal niekto zaujem o toho Swallowa aj s motorom a 5 serv predam uplne lacno (cca 3000,-sk) :wink:
Sakil
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Sakil »

Zkusil jsem eletriku, metyláky a benzíňáky. Nejlíp lítají benzíňáky nad dva metry. Měl jsem GILESE 2m a byl skvělej. S tátovou extrou 2,5m jsem to taky zkusil abylo to ještě mnohem lepší. Teč mám pomalu zálusk na 3m. tu aky má. Já lítám se ZOOM ZOOM a jsem s ním spokojen. Kdybych nechodil do školy, a měl se jak dostat s velkým érem na letiště, tak určitě volím obra aspoň na 40ZDZ. Samozřejmě bych potřeboval ještě notnou dácku financí, protože obři jsou dost drahý. Například jen dvě JUMBO serva dá otec víc než já za kompletní model ZOOM ZOOM, ale každá legrace něco stojí ne :?: Spalováky nejsou špatný, ale k blbinkám a 4D se hodí něco jako DIABLOTIN. Toho jsme taky měli, ale prodali jsme ho kvůli problémům s transportem na letiště, to máme ESPACA a letiště 200m za barákem. Byl velkej problém ho do auta nacpat. Za nic nejde pořádně chytit, vše je jen fórový a k těm blbinkám se hodí pouze nad zemí, ve výšce to nemá cenu. Proto je potřeba kvalitní motor (MAX, WEBRA,...). Jedno kucknutí a z DIBLOTINA je hromádka třísek!!!

Takže to je můj názor,

Zdarec
Odpovědět

Zpět na „Spalovací motory“