objednala jsem si tento vysílač.. Máte s ním někdo zkušenosti a názory? Prosím, pište ať vím, na co se mám těšit, až mi přijde..
zkušenosti se Spektrum DX6i vysílačem
- airkid
- Kontaktovat uživatele:
zkušenosti se Spektrum DX6i vysílačem
ahojky všichni..
objednala jsem si tento vysílač.. Máte s ním někdo zkušenosti a názory? Prosím, pište ať vím, na co se mám těšit, až mi přijde..
Goblin 630,Vibe 90SG,X50 Titan,Raptor 50(30),Fusion 50,Velocity 50,T-Rex 500N,250
Goblin 630,Vibe 90SG,X50 Titan,Raptor 50(30),Fusion 50,Velocity 50,T-Rex 500N,250
Těš se je nač, tedy záleží co jsi měla za předchozí přijímač.
Pár informací a rad je zde: http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... highlight=
Pár informací a rad je zde: http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... highlight=
Toro 300 (TELINK), Mustang P51-D (ŠAD model), Blade MCX, MiniQuadcopter (3D tisk) s KK2.1
Mám Spektrum DX6i cca 1/2 roku a na FM už bych nešel ani za zlaté sele.
Ta pohoda při letu se nedá popsat, žádný stres z rušení.
Pokud máš více modelů, tak je prostě nespleteš stejně jako můžeš zapnout přijímač s plným plynem - žádné sekání vrtulí nehrozí.
RayBan
P.S.: při napětí soupravy pod 5,1V je dobré opět nabít vysílačové baterie, protože přijímač i přes spárování zbytečně bliká, tedy signalizuje nízké napětí.
Ta pohoda při letu se nedá popsat, žádný stres z rušení.
Pokud máš více modelů, tak je prostě nespleteš stejně jako můžeš zapnout přijímač s plným plynem - žádné sekání vrtulí nehrozí.
RayBan
P.S.: při napětí soupravy pod 5,1V je dobré opět nabít vysílačové baterie, protože přijímač i přes spárování zbytečně bliká, tedy signalizuje nízké napětí.
Ahoj, mám jí také nějakej pátek a opravdu pohodové rádio, lítal sem zatím jen EPPčka ale na podzim se nastěhuje Rx AR6200 do 2x2m EDGE540, takže doufám že to má FULL RANGE dosah jak všude reklamujou, může se stát že mi to kapánek poulítne a nerad bych to hledal někde zorkašené v křoví. Mimochodem mám již druhou DX6i, jedna se nepovedla (koupena z INWOOD model UK) a ted mám druhou z UH(Honkong China). Ta první sada z británie měla v balení 4ks nabíjecích 1500mAh akumulátorů, ta druhá z číny jen alkalické "šitky". Jinak very good price! Zdarec hradec
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
Na inwoodmodels je cena cca. 90 GBP, čo je plus mínus tých 180 USD. Predpokladám teda, že je to Tx a Rx, bez serv.
Tak potom daj vedieť, ako to dopadlo s DPH. Predsa len je istejšie to objednať z EU, pri tak veľkom balíku už je šanca na vymeranie DPH vyššia. A aj poštovné bude asi spoza oceánu vyššie
Tak potom daj vedieť, ako to dopadlo s DPH. Predsa len je istejšie to objednať z EU, pri tak veľkom balíku už je šanca na vymeranie DPH vyššia. A aj poštovné bude asi spoza oceánu vyššie
airkid píše:ja ho objednavala pres US a stalo mi to 180 dolaru..
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc