A nevíte někdo jakej je rozdíl mezi těma verzema SE a LE?. Při prohlížení a porovnávání jsem žádnej rozdíl nenešel. Nebo by se u tohohle vrtulńajze vyplatilo koupit to RTF? Máte ho někdo? Díkes všem za odpovědi. Vím, že těhlech dotazů je tu plno a že, ty pokročilejší, nebo profíky to už musí štvát
Plovoucí hlava
Plovoucí hlava
Tady na rczoně http://www.rczona.cz/index.php?page=shop.browse&category_id=61&option=com_virtuemart&Itemid=26&lang=cz&vmcchk=1&Itemid=26 u vrtulníku SJM-325 píšou, že má plovoucí hlavu. Můžete, mě prosím někdo ve stručnosti říst co to je?
A nevíte někdo jakej je rozdíl mezi těma verzema SE a LE?. Při prohlížení a porovnávání jsem žádnej rozdíl nenešel. Nebo by se u tohohle vrtulńajze vyplatilo koupit to RTF? Máte ho někdo? Díkes všem za odpovědi. Vím, že těhlech dotazů je tu plno a že, ty pokročilejší, nebo profíky to už musí štvát
scarabeus píše:nostromo píše:Mozna se pletu, ale v RC Revue byla recenze.
Nepletes, byla, navic se to tu uz probiralo. Prozatim o letovych vlastnostech vime kulovy. Recenze vysla vlastne ok. Na nazory "jedna pani povidala" nebo z 86. ruky moc nedavam.
Jasne, taky radeji veci vyzkousim a pak hodnotim. Na druhou stranu bych si tenhle vrtulnik nikdy nekoupil uz jen proto, protoze na 80% bude problem s ND a hlavne se mi nelibi. I kdyz ta hlava je hezky udelana.
mylis se,ND mame vagonnostromo píše:scarabeus píše:nostromo píše:Mozna se pletu, ale v RC Revue byla recenze.
Nepletes, byla, navic se to tu uz probiralo. Prozatim o letovych vlastnostech vime kulovy. Recenze vysla vlastne ok. Na nazory "jedna pani povidala" nebo z 86. ruky moc nedavam.
Jasne, taky radeji veci vyzkousim a pak hodnotim. Na druhou stranu bych si tenhle vrtulnik nikdy nekoupil uz jen proto, protoze na 80% bude problem s ND a hlavne se mi nelibi. I kdyz ta hlava je hezky udelana.
No, a mě se z prvu taky moc nelíbil, a po pár minutách prohlížení se začal líbit. Má svůj vzhled. Nevypadá jako ti rexove apod. Tím neříkám že ti ostatní vypadaj blbě. Ale tenhle je designově jinej a to se mě líbí. Je ovšem otázkou času jak to s dílama bude do budoucna, i když prý jich maj dost. Napsal jsem pouze svůj názor na vzhled. O letovích vlastnostech psát nemůžu. Je jasný proč
nostromo napsal:
Jasne, taky radeji veci vyzkousim a pak hodnotim.
To je sice hezký, ale já tu možnost nemám. A kupovat to jen abych si to vyskoušel a pak to popřípadě prodával, když nebudu spokojenej?
A navíc, kdo to půjčí někomu, kdo má zatím jen dvourotorák ?!

nostromo napsal:
Jasne, taky radeji veci vyzkousim a pak hodnotim.
To je sice hezký, ale já tu možnost nemám. A kupovat to jen abych si to vyskoušel a pak to popřípadě prodával, když nebudu spokojenej?
A navíc, kdo to půjčí někomu, kdo má zatím jen dvourotorák ?!
par fotek jak vypada stavebnice sem dal na stranky, rozdil mezi verzema je hlavne v hmotnosti, lisi se to jen v detailech. Plovouci hlava spociva v tom, ze drat padel nema pevnou pozici, ale putuje nahoru dolu stejne jako cyklika. Jak bude cas tak se do toho pustim a zverejnim nejaky zkusenosti ze stavby a litani. Urcite budou k videni na Helishow v Praze. Prvni dojmy z kvality zpracovani jsou velice dobry. A co se tyce vzhledu tak komu se nelibi hranata kabina u 325-tky tak si muze poridit novejsi co je uz podobna rexovi, nekde na webu uz sem je videl.
raging píše:mylis se,ND mame vagonnostromo píše:scarabeus píše:nostromo píše:Mozna se pletu, ale v RC Revue byla recenze.
Aha, takze ND neni problem, takze uz je chyba jen v mem mozku
Naposledy upravil(a) nostromo dne pon 15.09.2008 13:31, celkem upraveno 1 x.